Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ρε παιδιά σε τι διαφέρουν τα μεγέθη της database των παιχτών;

Κάτι άλλο: η εικόνα σε κάθε παίχτη είναι μαύρη, δικό μου το πρόβλημα;

Τέλος: μπορώ να βάλω τη δικιά μου εικόνα σ'αυτή του μάναζερ;

1. απλά κάθε "βήμα" DB φορτώνει μεγαλύτερο αριθμό παικτών ! ...έχεις περισσότερους παίκτες να επιλέξεις !

2. έτσι είναι στο 95% των παικτών ! ...αν θες φορτώνεις εξτρά πακέτα γραφικών, που προσθέτουν facepacks...

3. μπορείς, ...αλλα προς το παρον δεν μπορώ να σου πω πως...... δεν το έχω κάπου πρόχειρο....κυκλοφορεί πάντως στο ιντερνετ, ο τρόπος προσθήκης της φωτό σου !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα ο τρόπος προσθήκης της φωτό στο 07 γίνεται μέσα από το παιχνίδι!Εγώ το έκανα με την πρώτη.Έβαλα την φάτσα μου,lol. Σου λέει κάθε φορά που κάνεις add manager και σου εμφανίζει τον wizard που δεν θυμάμαι να υπάρχει στα προηγούμενα. έχει ένα ένα τα βήματα!

Α, ήδη στο fmgreece ανέβασαν τα πρώτα πατσάκια!Γιούπι!

Posous paiktes to poly prepei na allaxoume meta apo agona (nikiforo me kalh apodosh) oste na mhn xalasei h "xhmeia" ths omadas? p.x 3 paiktes? 1 amyna 1 kentro 1 epithesh?

Apla exo parathrhsei oti oso poio pollous allazeis toso xeirotera kai as einai kaloi osoi benoun,sinithos ferneis asximo apotelesma mexri na "brethoun"

sto ghpedo.

Sinopsizontas kataligo sto simperasma oti prepei na ginetai synexos rotation me ligous paiktes (mexri 3). An kataferei kapoios 1-2 mono nomizo tha einai synexos se forma an milame gia kalh omada.

Νομίζω ότι οι απαντήσεις που θα πάρεις, όποιον και να ρωτήσεις, θα είναι παρόμοιες με αυτές που θα σου έδινε κι ένας πραγματικός προπονητής. "Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας", μόνο με δοκιμές (και αποτυχίες) θα βρεις τον τρόπο που μέσες άκρες να σε καλύπτει.

Έχω παρατηρήσει (με οδυνηρό τρόπο) ότι πιο μεγάλη σημασία στο rotation έχουν οι παίκτες-κλειδιά.

Όταν π.χ. έχεις στήσει μια ολόκληρη ομάδα πάνω σε ένα καλό AML που κάνει όλο το παιχνίδι από τα αριστερά, ακόμα και μόνο αυτόν να βγάλεις μπορεί να αλλάξει εντελώς το παιχνίδι της ομάδας σου και να χαλάσουν οι ισορροπίες.

Αν πάλι τον κρατήσεις αλλά πας και αλλάξεις και τα 2 striker σου (αν υποθέσουμε ότι παίζεις με δύο μπροστά), μπορεί να κάνεις φάσεις αλλά να μην μπαίνει γκολ με τίποτα.

Αν σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι πας και αλλάξεις όλο το κέντρο σου για να τους ξεκουράσεις, η ομάδα μπορεί απλώς να κλατάρει και να μην μπορείς να κάνεις παιχνίδι με τίποτα.

Γενικά νομίζω ο καλύτερος τρόπος είναι να μην κάνεις rotation για χάρη του rotation, αλλά μόνο όταν (και όσο) πραγματικά το χρειάζεσαι. Κι εγώ βέβαια κάνω συνέχεια λάθη σ'αυτό το θέμα, γιατί όπως και να το κάνουμε θέλεις να δίνεις χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες σου (εκτός από αυτά τα καθάρματα που θέλεις να τους κόψεις την μπάλα!) Και παίζω με τίποτα αμπαλίδια που έχουν να μου πάρουν βαθμό 4-5 χρόνια, κάνω 7+ αλλαγές και... ωπ, πάρ'το 0-0 ή το 1-1. Και μετά φταίνε αυτοί που μπήκαν αλλαγή...

Σημασία έχουν και η δυνατότητες αυτών που θα μπουν αλλαγή. Όταν π.χ. ήμουν στη Ρεάλ και είχα πολλές φορές τον Tevez στον πάγκο, ήξερα ότι όταν μπει θα είναι εγγύηση, δεν με πείραζε το rotation. Ενώ άλλοι -πιτσιρικάδες- ήξερα ότι θέλουν χρόνια για να στρώσουν και δεν τόλμαγα να τους βάλω μόνους τους, πχ. δεν έβαζα κεντρικό αμυντικό δίδυμο 2 παίκτες που δεν είχαν ξαναπαίξει ποτέ μαζί.

Μετράει επίσης και η φυσική κατάσταση των παικτών. Στην Ελλάδα, με τους μέτριους coaches, δύσκολα μπορούν οι παίκτες να έχουν υψηλό condition για συνεχόμενο αριθμό αγώνων ενώ π.χ. στην Ισπανία μετά από μια καλή προετοιμασία μπορεί να βγάζετε με την ίδια ομάδα 7-8 αγώνες σερί (κι ας έχουν συνεχώς εμβόλιμες αγωνιστικές και παίζουν ανά τρεις μέρες).

Σε τελική ανάλυση θα συμφωνήσω μαζί σου, οι αλλαγές δεν πρέπει να είναι πάνω από 3-4 και δεν πρέπει να γίνονται τυχαία ("έλα δω εσύ, πήγαινε εκεί κάτω εσύ" που θα'λεγε και ο Αλέφας) αλλά με αρκετή προετοιμασία από τα αποδυτήρια.

Η "χημεία" της ομάδας είναι ένα από τα...μαγικά χαρακτηριστικά του football manager, δεν μπορούμε να την εξηγήσουμε με λόγια, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί η ίδια ομάδα-μοντέλο που πήγαινε τρένο σε κάποιο σημείο της χρονιάς ξαφνικά κάνει τεράστια κοιλιά και βρισκόμαστε υπ'ατμόν!

sto fmgreece to vrika . telika allaxa skin kai ola ok

evala kai tin fatsa mou os manager . kali fasi

δεν έχει να κάνει με αλλαγή skin...

πρέπει να απενεργοποιηθεί η skin cache....μεσα απο τα preferences...

:mrgreen:

Εχω ενα προβλημα με το network play.Οταν παιζω μονος μου το παιχνιδι παιζει κανονικα(χωρις προβληματα και αργοπορειες).Οταν ομως κανει server ο αλλος και κανω join το παιχνιδι κολλαει λιγο.Τουλαχιστον σε μενα.Τι μπορει να φταει?Μηπως η συνδεση μου(1024 στα χαρτια-20 download στην ουσια) ή ο αλλος που ειναι server?O αλλος δεν εχει κανενα προβλημα οπ'οτι μου λεει.Απ'οτι ξερω εχει ram 512.Μηπως φταει αυτο?

Ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως βάζουμε το patch με τα logos του fmgreece?

Πρέπει να φτιάξω ξεχωριστό φάκελο σε κάθε κατηγορία και να τον ονομάσω κάπως συγκεκριμένα για να εμφανιστούν τα logos?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...