Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

afoy to xoyn pei oti tha bgei telos toy mhna h arxes toy epomenou.

To shmantikotero problhma gia mena einai oi metagrafes kai den ksero an einai thema bug h politikhs tou paixnidiou. Den mporei na mhn mporo na poulhso pouthena tous paixtes, pos tha bgaleis fragka? entaksei na ksomenoun 2 -3 ok, alla paleuo na pouliso 6-7 paixtes kai den yparxei oute protash, oute me mhden lefta den tous pairnoun. Px ton maric pou mou ton kostologei 1.800 kai paleuo na mou kanoun protash me 300 xiliarika kai den erxete. sto fm06 ton pulousa 2.5 ekatomyria aneta, kati auxere, kati austria kati teteies omades endiaferontousan.

Meta einai kai kamposa mikrobugs pou enoxloun ligo kai kalo einai na fygoun, auto to logo exei to patch.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλά, κι εγώ δεν νομίζω να είναι bug το ότι δεν μπορούμε να πουλήσουμε εύκολα παίκτες. Πόσες φορές σε προηγούμενα manager έχω προσπαθήσει να ξεπουλήσω (ξεφορτωθώ μάλλον) κάτι Καφέδες, Τουρέδες, μπαρμπα-Γιώργους και το κακό συναπάντημα και δεν τους θέλει κανένας. Ή τελοσπάντων τους αγοράζουν σε εξευτελιστικές τιμές.

Όταν πήγα πρώτη φορά στη Ρεάλ (στο fm2006) μου έκανε απίστευτη εντύπωση όχι μόνο το ότι μπορούσα να πουλήσω παίκτες σωρηδόν, αλλά έβγαζα και καλά λεφτά. 20 και 30 εκατομμύρια για παίκτες που άξιζαν τα μισά.

Παντως και εγω με μαντσεστερ πουλαω κανονικα.. Αρχισαν να φευγουν μερικα γεροντακια.... Ενα τρελο πραγμα, η τσαρλτον σε εμενα εχει νικησει τσελσι με τριαρα, λιβερπουλ με τεσσερα, εμενα στις καθυστερησεις 2 γκολ και ειναι πλεον πρωτη στην πρεμιερ.. Αν αυτο δεν ειναι μπαγκ τοτε δε ξερω τι παιζει. Η αληθεια ειναι δεν παρακολουθω και τοσο αγγλικο πρωταθλημα, ισως εχω χασει εξελιξεις, μπορει π.χ. την τσαρλτον να την εχει παρει ο Μπαχραμοβιτς βασιλιας του φυσικου αεριου πιο πλουσιος και απο Αμπραμοβιτς και να εχει κανει τρελες μεταγραφες.. :P Ναι καλα!

ρε παιδια εμενα που κανενας παικτη δεν δεχεται το συμβολαιο μου!

οσα και να βαλω ακομα και τερμα δεν το δεχονται!

τι γινετε?

σαν συμβαινει καθολου αυτο?

μεγαλο προβλημα τα συμβολαια!

paidia xreiazomai voitheia....o "theios" mou ekane dwro to FM2007 xthes kai ekatsa na to paiksw...sto training enw anevazw to work rate sto hard, molis paw se kapoia alli enotita kai meta epistrepsw sto training auto exei pesei pali sto medium....to exei antimetwpisei kaneis auto???...iparxei kamia lysi???...(xrisimopoiw to default training kai apla allazw to work rate)

H' kane auto pou ekana egw! dld ekana nea trainnings 1 gia ST, 1 gia AM, 1 gia DM, 1 gia DC kai 1 gia GK kai ola kala :D

Oso gia ta sumbolea pou lete den dexonte giati eimaste managers xoris empiria. meta thn prwth sezon tha ginoun ola pio eukola

einai na anebei poiotika h omada pou dioikeite...

na parete tpt prwta8lhmata, kamia poreia sthn eurwph...

kai kala, o paikths 8elei na paei se omada pou prwtagwnistei!

Gia th manchester ti mou 8umises twra.

Sto Fm2005, eixa ksekinisei me thn Manchester United, kai to mono pou katafera htan na thn riksw kathgoria, kai na xanw me 6-0 apo thn arsenal kai ton reyes...Kata polu h xeiroterh parousia mou se pagko... :(

Ενα τρελο πραγμα, η τσαρλτον σε εμενα εχει νικησει τσελσι με τριαρα, λιβερπουλ με τεσσερα, εμενα στις καθυστερησεις 2 γκολ και ειναι πλεον πρωτη στην πρεμιερ.. Αν αυτο δεν ειναι μπαγκ τοτε δε ξερω τι παιζει. Η αληθεια ειναι δεν παρακολουθω και τοσο αγγλικο πρωταθλημα, ισως εχω χασει εξελιξεις

Η Τσάρλτον είναι τελευταία. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα bug. Άμα ξαναπαίξεις το παιχνίδι, θα συμβούν εντελώς διαφορετικά πράγματα, θα υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί, άλλες ψυχολογίες κτλ κτλ

Pote mou den eriksa omada :lol: sthn xeiroterh mou phra 6h thesh :P

Bebaia eixa Panatha, Arsenal, Barca, FC Bayern, Juventus, Porto.

Exei dei kaneis thn Juve sthn b' italias? ti leei san omada?

To allo kalo me to neo fm einai pou leei kai to average ths ilikias tis omadas :) an kai nomizw oti to eixe kai mia polu pio palia ekdwsh.

Se genikes grammes emeina euxaristimenos.

To meion tou gia mena einai h argh egkatastash.

Meta eida oti sthn arxh tou setup epsaxne gia java... exw thn 1.5.0.09 elpizw na mhn exei kanena bug kai mou kremasei to game :P

Παιδια το closing down δεν εχω καταλαβει τι κανει. Οταν το εχω στο rarely τι επιδραση εχει αυτο στην ομάδα;

Δε μου εχει νυχι για νυχι, τα εφαγα ολα, αυτο το παιχνιδι δε παιζεται.. Πεντε πεναλτι στο ματς πρωταθληματος με την τσαρλτον, ευτυχως ημουν η πλευρα που της δωσαν τα περισσοτερα, 3-2 εληξε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...