jovou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Γειά χαρά σ' όλους! Σκοπεύω να φορτώσω τα ΧΡ σ' ένα παλιό (σχετικά) μηχάνημα που τρέχει ήδη ΜΕ ,για το οποίο το μόνο που ξέρω είναι οτι η μητρική έχει on board : Κάρτα οθόνης: ATi Rage Fury 32MB Κάρτα ήχου: CreativeAudio PCI (es1371,es1373)(WDM) Με τα αποτελέσματα των αναζητήσεων..μπερδεύτηκα! Καμιά ιδέα για Drivers..για να μη τα "θαλασσώσω" μόνος μου??? Ειδικότερα, νομίζω η κ. ήχου στρώνει απο τα ΧΡ, αλλά η κ. οθόνης? Σας ευχαριστώ εκ' των πρωτέρων
billpeppas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27
jovou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Thanks..αλλά αυτό ακριβώς εννοούσα όταν είπα οτι απ' τις αναζητήσεις μπερδεύτηκα. Στη σελίδα που πρότεινες βρίσκω μόνο RAGE FURY MAXX, RAGE FURY 128 ή RAFE FURY 128 PRO. Λίγο περισσότερη βοήθεια αν γίνεται pls???
Bax Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Πολύ πιθανό να παίζει και με τους drivers που έχουν τα windows οπότε μην αγχώνεσαι. επίσης όταν βάλεις xp θα δεις ποια κάρτα γραφικών έχεις και μετά κατεβάζεις τους πιο καινούριους drivers της κάρτας γραφικών.
jovou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Thanks again..τί να πω, ελπίζω να 'χετε δίκιο ρε παιδιά Αλλά, έτσι για την ιστορία. μήπως έχετε υπόψη σας αν μπορείς να δεις απο κάπου απ' το site της Microsoft για το Hardware που υποστηρίζει?Θα σιγουρευόμουν αν κάπου κει έβλεπα το όνομα της κάρτας..χεχε Λίγο που ριξα μια ματιά..δε βρίσκω τπτ στη βοήθεια και υποστήριξη
vagpap Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Να είσαι σίγουρος ότι θα την αναγνωρίσουν μόνα τους. Πριν από 1 μήνα έστησα μηχανάκι με Rage Fury 128 Pro και τη βρήκαν κανονικά. Αντίστοιχα θα σου βρει και την κάρτα ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.