Προς το περιεχόμενο

Εφορευτική επιτροπή

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εμενα με ειχαν καλεσει αλλα λογω ενος προβληματος που ειχα εκεινη την περιοδο με απαλλαξαν :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τυχη βουνο!!!!!!!!!

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι εμενα υπεγραψε η μητερα μου.τεσπα πηγα το ανεχτηκα τουλαχιστον εφεραν φαγητο.το κακο οτι αυριο δουλευω αν και μπορεις να ζητησεις χαρτι για να μην πας.τελειωσε αυτη η μερα .ευχομαι να μην ξαναπαω.ευχομαι να μην γινουν επαναληπτικες και το βασικο ηταν 5 ατομα επιτροπη και τα 3 ειχαν παρει απαλλαγη οποτε γαμη8ηκα εγω.για αυτο 8α λεω τις μαμας να λεει οτι εχω μετακομισει και δεν ξερουν που ειμαι και να μην παραλαμβανει

Δημοσ.

Μπράβο ρε πουλινάκο, τελείωσες με αυτό το μπελά....

Εγώ τελικά έριξα το ψηφοδέλτιο "έκπληξη" στις νομαρχιακές και στις άλλες έκανα κάτι "ωραία" σχεδιάκια επάνω στο ψηφοδέλτιο της Φίφας (ωχ λάθος...) της Φώφης.

Την άλλη Κυριακή εννοείται ότι δεν πάω καθόλου, έχω σιχαθεί να τους βλέπω.

Δημοσ.

εγο λιγα εγραψακαι μετα ειδα απειρα ποστς για τσακωμους.αυτα δεν τα διαβασα.ευτυχως δεν εχει επαναληπτικεσ.

Δημοσ.

Πουλινε για πες καμια μ@λακια που βρηκατε γραμμενη στα φακελακια της καλπης!

Δημοσ.

Εγώ πέτυχα τα εξης:

- 1 ψηφοδέλτιo με 12Χ μπροστά από ονόματα - ΠΡΟΠΟ κοινώς.

- Ένα φάκελο που είχε μέσα το φύλλο του στοιχήματος με τις αποδόσεις.

- Ένα ψηφοδέλτιο με μια μεγάλη σφραγίδα "ΕΞΟΦΛΗΘΗ"

- Ενα φάκελο με τη "Φωνή Κυρίου" - το φυλλαδιάκι που δίνουν στην εκκλησία την Κυριακή

- Ένα ψηφοδέλτιο με τα ονόματα υπογραμμισμένα με stabilo

Δημοσ.

Πήγα και εγώ σαν νομοταγής πολίτης. Εντάξει δεν ήταν και τόσο τραγικά και επειδή ήμουν στην ώρα μου κάθισα μόνο 3 ώρες μαζί με την καταμέτρηση. Πάντως είχε και λίγο πλάκα με κάποιους που είχαν έρθει να ψηφίσουν τελείως μεθυσμένοι ή κάποια άκυρα ψηφοδέλτια.

Δημοσ.

Πώς θα σας φαινόταν αν σας τύχαινε αυτό; Το μεταφέρω από ΤΑ ΝΕΑ της Δευτέρας:

Οι ψηφοφόροι έγιναν Εφορευτική

ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ τα ευτράπελα στη διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας, παρά το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές όλα κύλησαν ομαλά. Σε εκλογικό κέντρο της Αθήνας χρέη μελών Εφορευτικής Επιτροπής εκτέλεσαν υποχρεωτικά οι πρώτοι ψηφοφόροι που εμφανίστηκαν προκειμένου να ψηφίσουν πρωί πρωί, καθώς -λόγω απουσίας όλων των διορισμένων- δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί η ψηφοφορία. [...]

Δημοσ.

Εμενα παντως δεν μου ειχαν στειλει ειδοποιηση οτι ειμαι αναπληρωματικο μελος και κατα τις 8:30 το πρωι με πηραν τηλεφωνο απο την αστυνομια να παω. Πηγα κακην κακως και απο την εφορευτικη επιτροπη ειχε ερθει μονο 1 τακτικο μελος. Ελεος.

Δημοσ.
Πώς θα σας φαινόταν αν σας τύχαινε αυτό; Το μεταφέρω από ΤΑ ΝΕΑ της Δευτέρας:

για αυτο δεν 8α παω να ψηθισω ξανα ποτε στην ζωη μου.

Εμενα παντως δεν μου ειχαν στειλει ειδοποιηση οτι ειμαι αναπληρωματικο μελος και κατα τις 8:30 το πρωι με πηραν τηλεφωνο απο την αστυνομια να παω. Πηγα κακην κακως και απο την εφορευτικη επιτροπη ειχε ερθει μονο 1 τακτικο μελος. Ελεος.

εμ τι περιμενες.στανταρντ 8α λειπουν ατομα.εμεις επρεπε ναειμασταν 5 και τελικα ειμασταν 2 .οι αλλοι 3 μην πω την λεξη.ι μια αγγλια οι αλες 2 αρωστεσ.

Δημοσ.
Εγώ πέτυχα τα εξης:

- 1 ψηφοδέλτιo με 12Χ μπροστά από ονόματα - ΠΡΟΠΟ κοινώς.

- Ένα φάκελο που είχε μέσα το φύλλο του στοιχήματος με τις αποδόσεις.

- Ένα ψηφοδέλτιο με μια μεγάλη σφραγίδα "ΕΞΟΦΛΗΘΗ"

- Ενα φάκελο με τη "Φωνή Κυρίου" - το φυλλαδιάκι που δίνουν στην εκκλησία την Κυριακή

- Ένα ψηφοδέλτιο με τα ονόματα υπογραμμισμένα με stabilo

λολ ρε εχουμε τεραστια φαντασια και χιουμορ εμεις οι ελληνες τελικα!!αθανατε ελληνα :twisted:

Δημοσ.

και ενα απο τα ωραια .ερχεται το πτωμα η γιαγια 100 χρονων παιρνει τα χαρτια και πηγαινει προσ την πορτα.και λεει 8α τα φερω αυριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...