Προς το περιεχόμενο

Εφορευτική επιτροπή

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όσους μας καλούν αναπληρωτές

μας διωχνουν σε περιπτωση που έρθουν οι κανονικοι

ή καθόμαστε έτσι κι αλλιως?ξέρει κανεις?

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
όσους μας καλούν αναπληρωτές

μας διωχνουν σε περιπτωση που έρθουν οι κανονικοι

ή καθόμαστε έτσι κι αλλιως?ξέρει κανεις?

Ανάλογα τον δικαστικό αντιπρόσωπο. Αν έχουν έρθει όλα τα τακτικά μέλη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διώξουν τους αναπληρωματικούς.

Δημοσ.

Και εγώ μια απο τα ίδια φίλε pouline. Για να είμαι εκεί που ψηφίζω 6:00 χάνω κάτι τρομερά σημαντικό που είχα να κάνω το Σάββατο βράδυ. Αν και από ότι έμαθα δεν υπάρχουν κυρώσεις.

Δημοσ.

πως σε καλεσανε στην εφορευτικη επιτροπη; ηρθε η αστυνομια απο το σπιτι σου με την κλητευση;

οταν πηγαν απο το σπιτι ενος φιλου μου και τον ζητησαν τους ειπε οτι δεν ειναι αυτος...:-D

Δημοσ.

Επειδή ο αδερφός μου θα είναι δικαστικός αντιπρόσωπος στις εκλογές κι εγώ γραμματέας και καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που πάω γραμματέας σε εκλογές (λόγω του αδερφού βεβαίως) να σας πω ότι τα πράματα είναι αρκετά χαλαρά με την εφορευτική.Αν δε θες σώνει και καλά να πας,αρκεί μια δικαιολογία του τύπου "είμαι άρρωστος,έχω το παιδί να προσέξω,έχω το φαγητό στη φωτια κλπ.".Ο δικαστικός εκτός αν είναι κανένα μεγάλο @@ δε θα σου την πει.Βέβαια εγώ προτείνω να πας μια βόλτα,να κάνεις το χαβαλέ/τις γνωριμίες σου,δουλειά πολλή δε θα έχει για σένα,τα βγάζουν πέρα ο δικαστικός και οι 2 γραμματείς που πληρώνονται γι'αυτό και να ξέρεις ότι δε σε διάλεξε ο δικαστικός οπότε μη βρίζεις/φέρεσαι άσχημα σε αυτόν,μπορείς απλά να του πεις "μεγάλε εγώ την κάνω για καφέ/για ύπνο/για οτιδήποτε",πιστεύω θα σε καταλάβει.

Δημοσ.

otan lene οτι περνει κοντα στο 1000 ευρω ναι 8α παει και ισως τα φαει δεν ξερω που μετα.ειναι χαμενη μερα και σπαζομαι με τοζορι να με τραβανε καπου.καλως ηρ8ες στο ΦΟΡΟΥΜ

Δημοσ.

εμάς μας ήρθε ένα χαρτί για τον αδερφό της μάνας μου αλλα δεν θα πάει γιατί δεν είναι τώρα πια στην γη....και όταν έμαθαν για το λάθος κάλεσαν την θεία μου..πάντως πριν δυο χρονια είχαν καλέσει την μητέρα μου και τον πατέρα μου πήγαν και οι δυο μαζί και δήλωσε η μητέρα μου το πρόβλημα υγείας που έχει και ο πατέρας μου δήλωσε ότι έχει καρκίνο!!στην μητέρα μου είχαν ζητήσει χαρτιά για τον διαβήτη αλλα στον πατέρα μου τίποτα!τους το έπαιξε λίγο κάπως..ότι θέλω να μένω σπίτι με την οικογένεια μου και κάτι τέτοιες βλακείες..αν πάντως πάτε και πείτε κάτι για aids η ναρκωτικά και φερθείτε σωστά μπορεί να την γλιτώσετε..σε τέτοιες περιπτώσεις λόγω λύπησης ίσως δεν ζητήσουν χαρτιά..εγώ πάντως αν με καλέσουν θα πάω πιωμένος μαστουρωμένος και άυπνος 2 μέρες..θα είμαι τόσο πτώμα που αν δεν με διώξουν θα λιποθυμήσω και θα την κάνω..

Δημοσ.

δεν το 8εωρω υποχρεωση οπως και τον στρατο.το 8εωρω καταναγκασμο.να πληρωσουν να παει αυτος που 8ελει.ο τζαμπε κοπηκε

Δημοσ.

giati δεν ανεχομαι να με υποχρεωνει κανενας να κανω κατι με το ζορι και δωρεαν εφοσον εχουμε δημοκρατια.τοσα κα8ικια δημοσιοι υπαληλοι να πανε.αλιως να με πληρωσουν.και να το πω και αλλιως για να ληξει.8α παω δωρεαν μονο αν πανε ολοι δωρεαν και οχοι τα σκυλια οι δικαστες να πληρωθουν και εγω να τον πιο.οι ολοι η κανενασ.

Δημοσ.
giati δεν ανεχομαι να με υποχρεωνει κανενας να κανω κατι με το ζορι και δωρεαν εφοσον εχουμε δημοκρατια.τοσα κα8ικια δημοσιοι υπαληλοι να πανε.αλιως να με πληρωσουν.και να το πω και αλλιως για να ληξει.8α παω δωρεαν μονο αν πανε ολοι δωρεαν και οχοι τα σκυλια οι δικαστες να πληρωθουν και εγω να τον πιο.οι ολοι η κανενασ.

Το γνωρίζεις ότι η δημοκρατία που αναφέρεις προϋποθέτει και υποχρεώσεις του πολίτη; Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με την ουσία της δημοκρατίας, την ψήφο;

Και γιατί να υποχρεώσουν τους δημόσιους υπαλλήλους να πάνε; Μόνο αυτοί ψηφίζουν;

Τα σκυλιά οι δικαστές που λες όμως έχουν ευθύνη για την διεξαγωγή της ψηφοφορίας, αν γίνει μαλακία εσένα δε θα σου ζητήσει ποτέ κανένας το λόγο.

Και τελοσπάντων, grow up.

Δημοσ.

Στην καταμέτρηση μπαίνει και η δική σου υπογραφή, άρα είσαι και εσύ υπεύθυνος για οτι παράτυπο μπορεί να συμβεί. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν είναι δικαστές είναι δικηγόροι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Στην καταμέτρηση μπαίνει και η δική σου υπογραφή, άρα είσαι και εσύ υπεύθυνος για οτι παράτυπο μπορεί να συμβεί. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν είναι δικαστές είναι δικηγόροι.

1. Στην καταμέτρηση μπαίνει η υπογραφή κάθε μέλους της εφορευτικής επιτροπής. Σιγά που είσαι υπεύθυνος για ό,τι παράτυπο συμβαίνει. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι υπεύθυνος.

2. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι:

- 60% δικηγόροι

- 25% δικαστικοί υπάλληλοι (υπάλληλοι των δικαστηρίων)

- 15% δικαστές

Δημοσ.

αντε ρε πουλινος θα κλαιγεσαι για πολυ ακομα?

αν ηταν στο χερι μου θα σε εβγαζα απο την επιτροπη, μας τοπες μια δυο τρεις τεσσερις το καταλαβαμε.. τι αλλο να κανουμε δλδ?

πηγαινε σπασε κανα χερι εκει περα να παρεις απαλλαγη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...