poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ηρεμησε pouline, μια δυο κυριακες ειναι!!!! Δεν θα πεθανεις! Θα το ξεπερασεις!!! Φιλικα παντα. Ναι 8α πε8ανω.γιατι να κανω κατι χωρις να πληρωνομαι.γιατι να χαλασω την κυριακη μου απο τισ 6 το πρωι μεχρι τις 1 το βραδι που τελιωνει η καταμετρηση για τους μαλακεσ.ο δικαστικος μαλακας τον αντιχριστο του μεσα περνει 1000 κατι ευρο και η αδερφη ο γραμματεας 150 .εγω γιατι τιποτα.εχω δουλεια την επομενη μερα και κα8ε φορα επαναληπτικες και μαλακιες.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Όχι ρε γαμώτο, πραγματικά σοβαρό πρόβλημα. Όπως λένε και στο χωριό μου, tough luck.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ase Μην το 8υμαμαι 8α βριζω παλι που εγω ποτε δεν εχω βρισει εδωμεσα.
poul1na Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ηρεμησεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!! κατω οι βρισιες και πανω οι ψηφοφοριες!!!!! χεχεχεχε!!!!
agpr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ase Μην το 8υμαμαι 8α βριζω παλι που εγω ποτε δεν εχω βρισει εδωμεσα. Ειλικρινά, δε θέλω να σε τσιγκλίσω, αλλά η αντίδραση σου μοιάζει δυσανάλογη ως προς την αιτία. Σου εύχομαι να βρεις ηρεμία στη ζωή σου. Αν πάλι κάνω λάθος, λυπάμαι.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ποτε δεν εχω βρισει εδωμεσα .αντε να εχω πει την λεξη βλακας χαζος αχρηστος.αλλα εδω βγαζω το αχτι μου σε αυτο το 8εμα.ανιξτε ενα 8εμα να βριζουμε μονο να ξεσπαμε να μην τσακωνομαστε..δεν ειναι δυσαναλογη.ειναι χαμενη μερα και αμα γινουν επαναληπτικεσ.και ελεος απο τισ 6 το προι μεχρι τις 1 το βραδι.δεν με τσιγκλας.καθε σχολειο ευπροσδεκτο.και να μην πληρω8ω.μια κυριακη εχω να ξεκουραστω.μην λυπασε
poul1na Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 παρε και τον φουσκωτουλη να δωσει την πρωτη του ψηφο!!!! και ολα χαλαρα!!! με καφεδακι και τσιγαρακι!!!! ενα αστειακι δεν βλαπτει.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 δεν καπνιζω δεν πινω.ο φουσκωτουλης 8α μεινει σπιτι.
gtsamour Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Όχι ρε γαμώτο, πραγματικά σοβαρό πρόβλημα. Όπως λένε και στο χωριό μου, tough luck. Ααχχχχχχ αυτό το χωριό σου στο Kentucky...
accipio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μια μέρα είναι, θα περάσει, πού θα πάει; Θα αποτελεί μια (κακή) ανάμνηση πολύ σύντομα. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου! Σκέψου ότι εμένα με κάλεσαν 3 φορές μέχρι τώρα! Και πήγα και στις τρεις!
KWSN_Men Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ααχχχχχχ αυτό το χωριό σου στο Kentucky... Όχι, το Chicago είναι.
poul1na Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δεν ηρθε το τελος του κοσμου, θα πας αγκαλιτσα με τον φουσκωτουλη να ψηφισετε παρεουλα, θα καθησετε αγκαλιτσα στην επιτροπη και θα περασει η ωρα με τα γκομενεκια διπλα σας! τι αλλο να ζητησεις περα απο 2 καυτες γκομενουλες στην αγκαλια σου??? αντε πηγαινε και θα το διασκεδασεις και θα σου μεινει μια γλυκια και ευχαριστη αναμνηση!!! μπορει να κατσει σε κατι σοβαρο, αντε!!! καλα να περασετε παρεουλα με τον φουσκωτουλη!!!
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 σωστα τωρα που το σκεφτομαι μπορει να πεσω στον ερωτα του δικαστικου αντιπροσωπου και να μου γραψει κανενα απο τα 100 σπιτια που εχει.
VitamineQ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Βασικά μιλάτε για τον μεγάλο μου φόβο. Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ να με καλέσουν. Το μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου μετά τον Στράτο είναι αυτό. Εδώ με το ζόρι πήγα δυο φορές να ψηφίσω. Όπως και ναχει όμως μια παράκληση. Μη προσπαθήσετε να μη πάτε… σκεφτείτε πως μπορεί να υπάρχουν άτομα που ξενερώνουν σαν και εσάς και αν δεν πάτε θα τους χώσετε περισσότερο μιας και θα πέσει όλη η δουλειά πάνω τους. Κρίμα είναι και για αυτούς να χωθούν παραπάνω επειδή κάποιοι έχουν κάποιο μέσων . Στη τελική απλά πάτε εντελώς κομμάτια από μπύρες ή ότι θέλει ο καθένας, και απλά λιώστε στο γέλιο με του πολιτικάντηδες .Αν είστε τυχεροί όλο και κάποιος τσακωμός θα γίνει και θα το διασκεδάσετε βλέποντας τα κοματόσκυλα να βρίζονται και να τσακώνονται
fireflies Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 σωστα τωρα που το σκεφτομαι μπορει να πεσω στον ερωτα του δικαστικου αντιπροσωπου και να μου γραψει κανενα απο τα 100 σπιτια που εχει. Επειδή βλέπω ότι το έχεις πάρει πολύ στραβά το θέμα: είναι όντως μεγάλη μ****** , αλλά ριξ' το λιγάκι στην πλάκα. Στο κάτω κάτω, αν δεις ότι κουράζεσαι, ζήτα την άδεια από το δικαστικό αντιπρόσωπο να φύγεις για λίγο το μεσημέρι και να γυρίσεις μετά από μια-δυο ώρες. Δε χάθηκε κι ο κόσμος. Α, και by the way, ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο τμήμα σου, μάλλον δεν έχει 100 σπίτια - αν είχε, δε θα πήγαινε να κάνει αυτή τη δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.