Προς το περιεχόμενο

Εφορευτική επιτροπή

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδώ είμαι και εγώ, εντελώς εκτός κλίματος :) .

Κύριοι, (γιατί είσαστε κύριοι του εαυτού σας, δηλαδή υπεύθυνοι για τις πράξεις σας !) αυτό είναι δημοκρατία στην πράξη. Η ευφορευτική επιτροπή πολιτών, ο εθνικός στρατός και το σώμα λαϊκών ενόρκων είναι μεγάλες κατακτήσεις της (αστικής) δημοκρατίας. Βρίσκεστε εκεί για να διασφαλίσετε (εσείς και όχι το μόνιμο άλλοθι μας, οι άλλοι) πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Δεν προσφέρεις, δηλαδή, εργασία για *****μυαλους, τους ****μενους και δεν ξέρω τί άλλο μπορεί κανείς να σκεφτεί (όχι πως με εκφράζουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί), αλλά για εσάς τους ίδιους και αυτή τη ρημάδα την κοινωνία των πολιτών, που δυστυχώς δεν ξέρει να χρησιμοποιεί τα δικαιώματά της.

Σχετικά με τις εξυπνάδες για το σαλάμι (α ρε Πανούση με τα ανέκδοτα σου) μην κάνει κανείς την αποκοτιά ! Όχι μόνο δεν έχει το δικαίωμα να νοθεύσει τη θέληση των υπολοίπων, αλλά είναι και ο μόνος λόγος για τον οποίο πραγματικά θα βρεθεί πίσω από τα σίδερα, για να μετρά τη λεβεντιά του.

ορεα .τοσα τσουτσεκια του κερατα που κα8ονται σε γραφεια να πανε αυτοι.αλλιως να με πληρωσουν να παω.εγω γαμαω κα8ε κυριακη ειναι να τους πεις .ο τζαμπατζης κοπηκε.και οχι το κα8ε καθικι να περνει διπλο μισ8ο.ενα για τιν κανονικη δουλεια του και ενας επειδη εειναι δημαρχος.

Ο φουσκωτούλης είναι ο εικονιζόμενος;

αθτοσ ειναι ο ξεφουσκωτουλης

ολες οι κολονες στον .... τους.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα μου ήρθε χαρτί και στις δημοτικές του 2002 και στις βουλευτικές του 2004. Φυσικά με θείο στην δημαρχία δεν πήγα σε καμία από τις δυο \0/. Δεν κουνάω τον κώλο μου κυριακάτικα για κανένα και ιδιαίτερα αμισθί. Είτε ο α' βγει είτε ο β' βγει στα @@ μου. Τους βλέπω τόσα χρόνια τι προσφέρουν όλοι τους. Θέλω να ψήνω τις μπριζολίτσες μου την Κυριακή με την ησυχία μου, να την αράζω, να πίνω τις φράπες μου απανωτές σε όλα τα φραπομάγαζα της περιοχής μου, να ............, να............. Αλλά ακόμα και αν καθόμουν σε έναν καναπέ να τα ξύνω πάλι θα το προτιμούσα από το να τρέχω.

Θειε μου να σαι καλά έτσι ώστε αν κανένα κωλόχαρτο προσγειωθεί στην οικεία μου και πάλι να μου κάνεις την δουλειά \0/

10000 ατομα σε κα8ε δημο.μια φορα στην ζωη σου πρεπει να ερθει χαρτι.ελεος με τα τσουρεκια (τσουτσεκια)

Δημοσ.

Κι όμως μου ήρθε δυο. Αφού να φανταστείς ακόμα είναι τρίτη και περιμένω το χαρτί να έρθει από ώρα σε ώρα :P . Αλλά και να έρθει .......... ο θείος να είναι καλα.

Δημοσ.
Ρε ξεκολλάτε, λες και σας είπαν να πάτε για ένα μήνα, σιγά το πράγμα...

Δεν είναι θέμα του ότι είναι μια μέρα,

το θέμα είναι ότι θέλουν τσάμπα εργάτες να τους βγάλουν τη δουλειά.

Αρκετά τσάμπα μαλάκα είχαν τους 19 μήνες που υπηρέτησα στο στρατό, και μη μου πεί κανείς ότι με είχαν για εκπαίδευση σε περίπτωση πολέμου.

Μαλάκες για να κάνουν τις σκατοαγγαρίες τους θέλουνε και στο στρατό και τσάμπα.

Για να μην θυμηθώ τώρα και κάτι υποψήφιους προθυπουργούς (Γιωργάκηηηηηηη) και πρώην υπουργούς εθνικής άμυνας (Τσοχατζό, έλεος) και πρώην προθυπουργούς (Αντρίκοοοοοο), που δεν πήγαν ποτέ να "υπηρετήσουν την πατρίδα". Δεν είμαι ΝΔ αν αναρρωτιέται κανείς, δεν είμαι τίποτα, μόνο σκεπτόμενος.

Όποιος έχει αντίθετη άποψη μπορεί να πάει εθελοντικά να βοηθήσει την Κυριακή (αλλά σιγά μην πάει).

Λυπάμαι που θα σου χαλάσω τον εξυπναδίτσα, αλλά θα είμαι αλλού.
Δημοσ.

Ως γνωστόν, ο Έλληνας τα θέλει όλα στο πιάτο και τσάμπα, αν του πουν να κάνει κάτι θα ρωτήσει κατευθείαν ΄πόσο;΄

Δημοσ.
Κι όμως μου ήρθε δυο. Αφού να φανταστείς ακόμα είναι τρίτη και περιμένω το χαρτί να έρθει από ώρα σε ώρα :P . Αλλά και να έρθει .......... ο θείος να είναι καλα.

Και στην γυναίκα μου είχε έρθει 2 φορές παιδιά...και σε μεγάλο δήμο , μια δημοτικές που πήγε κανονικά και την δεύτερη βουλευτικές που την γλίτωσε γιατί ήταν έγκυος...

Δημοσ.
Ως γνωστόν, ο Έλληνας τα θέλει όλα στο πιάτο και τσάμπα, αν του πουν να κάνει κάτι θα ρωτήσει κατευθείαν ΄πόσο;΄

Γιατί και που τα θέλει όλα τσάμπα, του δίνεται ποτέ τίποτα????

Οπότε καλά κάνει και ρωτά "πόσο"

Δημοσ.

To αίσθημα καθήκοντος και προσφοράς, γενικά και όχι μόνο εν προκειμένω, ούτε φυτεύονται ούτε διδάσκονται άμεσα. Ή τα αποκτάς με την παιδεία και τα παραδείγματα ζωής, που έχεις γύρω σου, ή σου είναι απρόσιτα.

Μπορείτε να στειλώσετε τα πόδια, σαν μικρά παιδιά, και να φωνάζετε: "δεν πάω-δεν πάω" και να βάλετε τον μπαμπά (ή το θείο) να "καθαρίσει". Μπορείτε, όμως, και με αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης να κάνετε το καθήκον που σας έλαχε. Στη ζωή σπάνια έρχεται η στιγμή για το μεγάλο όχι και το μεγάλο ναι, συνηθέστερα κρινόμαστε για τα μικρά και καθημερινά.

Από την πρώτη στιγμή στριφογυρνά στο νου μου αυτό που ο Θουκυδίδης είπε δια στόματος Περικλή: "Και είμαστε οι μόνοι που αυτόν που δε συμμετέχει στην πολιτική ζωή (ή διαμάχες) τον θεωρούμε όχι φιλήσυχο, αλλά ιδιώτη". Το "ιδιώτη" το άφησα αμετάφραστο, γιατί η νεοελληνική του μετάφραση θα ακουγόταν πολύ οξεία και αυστηρή.

Ελπίζω, ειλικρινά ελπίζω, αυτές να είναι πρώτες σκέψεις, που δεύτερες και πιο ψύχραιμες θα τις αντικαταστήσουν.

Δημοσ.

Σήμερα "ιδιώτης" είναι αυτός που σε μια κοινωνία αδιαφορίας και μηδενικής παροχής, προσφέρεται να χαλάσει το χρόνο του σε κάτι που κανείς δε θα εκτιμήσει.

Θα το κάνεις και στο τέλος θα σε πούνε και μαλάκα, και ξέρεις και κάτι? Με τα σημερινά δεδομένα, θα τον έχεις κερδίσει τον τίτλο.

Δημοσ.

Μπορείς να το μεταφράσης στην αγγλική λέξη, που έχει άλλωστε και την ελληνική σαν ρίζα: idiot.

Σήμερα "ιδιώτης" είναι αυτός που σε μια κοινωνία αδιαφορίας και μηδενικής παροχής, προσφέρεται να χαλάσει το χρόνο του σε κάτι που κανείς δε θα εκτιμήσει.

Θα το κάνεις και στο τέλος θα σε πούνε και μαλάκα, και ξέρεις και κάτι? Με τα σημερινά δεδομένα, θα τον έχεις κερδίσει τον τίτλο.

Φυσικά θα σε πούνε μαλάκα, γιατί η δικιά σου είναι και η επικρατούσα νοοτροπία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...