Προς το περιεχόμενο

Εφορευτική επιτροπή

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ηρθε χαρτι για να παω ως επιτροπη στις εκλογες σε ενα σχολειο.εγω δεν γουσταρω να παω και να κα8ομαι εκει απο το πρωι στισ 6 μεχρι το βραδι για μερικους μαλακες του κερατα.σορρυ για το βρισιμο αλλα τα εχω παρει.αν δεν παω τι γινεται στην πραξη?το χαρτι λεει απο 3 μηνες μεχρι 12 μηνες φυλακιση.καλα και οτι αμα δεν ψηφησεις πολλα λενε αλλα τιποτα δεν γινεται.ειναι κανεις που δεν εχει παει?

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πρεπει να πας, εκτος απο φυλακιση που μπορει να ακουγεται τραβηγμενο, υπαρχει και μεγαλο χρηματικο προστιμο. Εχεις ορεξη να τραβιεσαι σε δικαστηρια για μαλακιες?

και μενα μου ειχε ερθει και 3 μερες πριν τις εκλογες ειχα ατυχημα και ημουνα νοσοκομειο μια βδομαδα.. ε στο νοσοκομειο με επισκεφτηκαν για να διαπιστωσουν την κατασταση μου ( μαλλον δεν πιστεψαν τα χαρτια που τους πηγε ο πατερας μου.. ηταν και ο αντικαταστατης μου χαχα τον εχωσα )

Δημοσ.
ασε μην αρχιζω να βριζω γιατι 8α φαω ban.gamo ton antixristo mou tha po mono$%#@^##&@!%&^%&@%!#&^ .na pethanei autos pou me psifise na pethanei kai autos pou ebgale to nomo.

με κλήρωση γίνετε... :mrgreen: chill out

να φανταστείς όταν ήμουν παλιότερα εφορευτική πήγα δυο Κυριακές γιατί έγιναν επαναληπτικές :( . Δεν είναι και πολύ ζόρι, κάθεσαι στην καρεκλά και δίνεις τα ψηφοδέλτια, βασικά το πακέτο είναι ότι κάθεσαι και μετά την λήξη για την καταμέτρηση...

Δημοσ.
με κλήρωση γίνετε... :mrgreen: chill out

να φανταστείς όταν ήμουν παλιότερα εφορευτική πήγα δυο Κυριακές γιατί έγιναν επαναληπτικές :( . Δεν είναι και πολύ ζόρι, κάθεσαι στην καρεκλά και δίνεις τα ψηφοδέλτια, βασικά το πακέτο είναι ότι κάθεσαι και μετά την λήξη για την καταμέτρηση...

ναι τετοια πες του... χαχαχα

Δημοσ.

na psofisei ego auto leo.nai mia κυριακη εχω 8α την χασω με τους μαλακες της λασπης απο τισ 6 το πρωι μεχρι το βραδι 8-9.και στανδαρδ 8α γινουν και επαναληπτικες.ψωφα αλιως 8α παρακαλας να μην σε βασανισω εγω.

Δημοσ.

pouline my friend συμπάσχω. με καλέσανε και μένα φέτος

κι εχω την ιδια γνωμη. να πανε να ψοφησουν

εννοια σου και θα τα πηδηξ# ολα. οσο μπορω θα τα αμαυρώσω όλα

οπου μπορω να ριξω λασπη θα την ριξω θα κανω ο,τι καφριλα

μπορέσω εκεί, θα τρομάξει κόσμος.

να τους παρει ο διαολ*ς πραγματικά τους σκατομυαλους

Δημοσ.

τοσο γαμημενη γκαντεμια τοσα ατομα σε μενα να τυχουν.να το τι στο διαολο 8α παει ακομα στραβα φετος.σορρυ για το πολυ βρισιδι ενω ολοι ξερετε οτι δεν βριζω απλα 8ελω να ξεσπασω για ολα.

Δημοσ.

με είχαν καλέσει και εμένα και έφυγα στις 3 τα ξημερώματα με την ηλίθια καταμέτρηση τους. Αυτό που πρόσεξα είναι οτι αν δεν κάνεις τίποτα σε διώχνει ο δικαστικός αντιπρόσωπος μια ώρα αρχίτερα. Δοκίμασε αυτό. Και το γμτ είναι οτι οι γραμματείς πληρώνονται ενώ οι υπόλοιποι απλά κάθονται εκεί χωρίς κανένα αντίκρυσμα.

Δημοσ.

κι εγώ δεν παω πισω τον τελευταιο καιρο

κοπελα-εξεταστικη-εφορευτικη

ολα μαύρα, ασε. συμπάσχω λέμε...

καλο κουραγιο man/

θα γράψουμε εδώ τα ευτράπελα της Κυριακής/Κυριακών

καλα σκεψου το κορυφαίο, να σε καλέσουνε ένορκο

για καμια μεγαλη δικη και να εισαι και εσωκλειστος

για προστασια/μη ενημέρωση για μήνες.

the horror, the horror...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...