Physics_Rulez Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Έχω παρατηρήσει οτι την ημέρα η ταχύτητά μου στο DC είναι άθλια (είμαι active, όλα ok), ότι και να κατεβάζω, απ' όποιον και να κατεβάζω, λές και έχω ένα αόρατο limit στα 25ΚΒ/s :twisted: Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της ημέρας απ' όπου αλλού και να κατεβάζω η ταχύτητα είναι υποφερτή (από 55-75 κατά τη διάρκεια της ημέρας). Το βράδυ (μεταμεσονύκτιες ώρες), η ταχύτητα έρχεται στα κανονικά της επίπεδα (~100kbps) και στο dc και οπουδήποτε αλλού. Η γραμμή μου "αναβαθμίστηκε" από 512 σε 1mbit. Η κατάσταση μου θυμίζει πανεπιστήμιο που σιγά σιγά κλείνανε τα ports του DC ώσπου τα έκλεισαν τελείως σε κάποια φάση.:twisted: Για διαφωτίστε με οι xperts Το Dslam μου είναι Ιωάννινα, κέντρο.
-NetHawk- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μηπως εχεις hol?Και εχεις μπει και συ στο φοβερο traffic shaping policy??
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Όχι, έχω altec, αλλά αυτό παλιά δεν γινόταν.... άρχισα να το παρατηρώ με την αναβάθμιση.
HamerZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Σε μεγάλο ποσοστό συμβάινει πάνω κάτω αυτό μιας και δεν τελείωσαν ακόμη οι αναβαθμίσεις στο δίκτυο του ΟΤΕ.
Sebu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Κοιτα ποτε τα p2p δεν ηταν ενδεικτικα για τον υπολογισμο της ταχυτητας. Για κοιτα μηπως σε "κοβει" το upload στο DC.Αν δηλαδη εχεις ανοιξει πολλα slots στο upload και εκεινη τη στιγμη καποιος κατεβαζει απο σενα με 15-20kb/s θα μπουκωνει τη γραμμη και κατα συνεπεια θα ριχνει και το δικο σου download rate.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 To upload δεν με κόβει, Δεν με έκοβε ποτέ. Όταν η γραμμή ήταν 512 κατέβαζα συνέχεια με 48-51 και το upload ήταν συνέχεια στο 10-11. Το βράδυ δηλαδή γιατί δε με κόβει και κατεβάζω με 100 με upload 17-20? Υποτίθεται οτι το router μου (fritz!) έχει προστασία από μπούκωμα της γραμμής από upload-download. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτό.
gk1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ayto me to upload den to gnoriza... na th mathenh kapoios otan kytazei ta forum!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.