Προς το περιεχόμενο

ADSL kai MOdem ???

pete666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

mporei na min sigxronizei i grammi epeidi den exeis kanei sosta tin sindesmologia... px enas filos anti na valei ta filtra stis siskeues tilefonou k fax pou eixe sindemena stin priza, eixe sindesei to f200 me filtro. i alli fora anti na valei filtro se oles tis siskeues pou xrisimopoioun tin tilefoniki grammi, eixe balei mono sto tilefono k to fax to eixe paratisei opws itan.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Λοιπον παίδες ευχαριστώ τον Θεο και τον Αγιο που μας προστατευει από τον ΟΤΕ από εχτες το εψαχνα ώρες και την συγχρονησα την γραμμή δεν είχε καθως φαινεται πρόνλημα η γραμμή μου αλλά οι ρυθμίσεις από το τρομερο σπασο.. μοντεμ της crypto ,θα πώ το πως συνδεσα μήπως βοηθησω κανένα άλλο.

Καταρχας έχω το ADSL in a box Annex A(PSTN)με το καταπληκτικό μοντεμανι φοιτητικο στα 768.

Τα φιλτρα τα βάζουμε σε κάθε την γραμμη που έχουμε και κατεβάζουμε τον καινούργιο οδηγό του f200 v6.Επειτα κατα την εγκαταστασει δεν θα πειράξετε τπτ μόνο εκεί που έχει να επιλέξεις τα g.lite ktl εγω επέλεξα εκεί το ANSI T1.413i2 ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ μόνο όταν σας ζητηθεί κατά την εγκατασταση το ανοίγεται.Αφού τελειώσετε ανοίγεται το control panel kai με alt+P πάτε στις ρυθμίσεις στο line set up.Tο modulation θα πρεπει να'ναι το ANSI T1.413i2 στο wiring selection βάλτε automatic και στο ADSL Head End Env No line driver(RNA).Τα λοιπα ως έχουν.Αυτά έκανε και μπήκε.Συμπέρασμα???πειραματιστείτε κάτι μπορεί να σας κάτσει

Τώρα η δική μου ερώτηση.Πριν πάρω την forthnet και τους βρίσω θέλω να μου εξηγήσεται εσείς πρώτα πριν πάρω και με ψαρώσουνε με κάτι.Όταν συνδέθηκα μπήκα και είδα το εξής

Reiceive rate : 352 kbits/sec

Transmit rate : 96 kbits/sec

Eγώ έχω ταχ.768 τουλάχιστον αυτό πλήρωσα.Αυτό το 352 τι @κατα είναι??

Θερμοπαρακαλώ κπ να μου απαντήσει γιατι δεν είμαι σχετικος

Επίσης με ποια ταχ.πρεπει να κατεβάζω στα 768 κανονικά.Εδώ εγ'ω κατεβάζω με 35!!Εχω φάει φρικη.Ενα φιλαρακι 1 τετραγωνο πιο πέρα με vivo έχει 512 και κατεβαζει με 70 και 60.Κπ παρακαλώ γιατι θέλω να πάρω στη forth

Εγώ συγχρωνησα το μοντεμ σε ΄λάθος ταχυτητα??

Πήρα τηλ.και επειδή δεν έχω τους κωδικούς (μπαινω με κάρτα) μου είπαν θα δηλώσω βλάβη όταν πάρω τους κωδικούς

Βασικά η αίτηση δεν είχε επιλογή για 768 αλλά για 384.Πήρα την forth.και μου είπαν πως θα σημειώσω αυτό και σε μια παρενθεση θα βάλω 768.Και σκέφτομαι μηοως έχει γίνει καμια βλακεία από αυτο

den sou eipa exeis sigxronisei. i forthnet stelnei tis aitiseis ston ote kai autos sigxronizei tis grammes. meta stelnei piso anafora oti teleiose k i forthnet sou dinei kodiko. kapou sta computer tou ote exei ena lathaki. p.x. o kollitos mou meta tin anavathmisi anti na exei 768, sigxronize sta 540 peripoy an thimamai kala sto download k to upload itan kanonika 192. eite milas apeutheias me ote, eite kaleis forthnet. esi apofasizeis.

Λοιπον παίδες ευχαριστώ τον Θεο και τον Αγιο που μας προστατευει από τον ΟΤΕ από εχτες το εψαχνα ώρες και την συγχρονησα την γραμμή δεν είχε καθως φαινεται πρόνλημα η γραμμή μου αλλά οι ρυθμίσεις από το τρομερο σπασο.. μοντεμ της crypto ,θα πώ το πως συνδεσα μήπως βοηθησω κανένα άλλο.

Καταρχας έχω το ADSL in a box Annex A(PSTN)με το καταπληκτικό μοντεμανι φοιτητικο στα 768.

Τα φιλτρα τα βάζουμε σε κάθε την γραμμη που έχουμε και κατεβάζουμε τον καινούργιο οδηγό του f200 v6.Επειτα κατα την εγκαταστασει δεν θα πειράξετε τπτ μόνο εκεί που έχει να επιλέξεις τα g.lite ktl εγω επέλεξα εκεί το ANSI T1.413i2 ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ μόνο όταν σας ζητηθεί κατά την εγκατασταση το ανοίγεται.Αφού τελειώσετε ανοίγεται το control panel kai με alt+P πάτε στις ρυθμίσεις στο line set up.Tο modulation θα πρεπει να'ναι το ANSI T1.413i2 στο wiring selection βάλτε automatic και στο ADSL Head End Env No line driver(RNA).Τα λοιπα ως έχουν.Αυτά έκανε και μπήκε.Συμπέρασμα???πειραματιστείτε κάτι μπορεί να σας κάτσει

distixos me ta modem epidi den exoun epilogi multimode prepei na dialexeis xirokinita se merikes grammes analogos to dslam.b.spania pezei me ansi oso thimame.sinithos to 99 tis 100 ton modems routers sigxronizei me g.dmt ektos apo kapoia dslam elaxista kai auta pou klidonoun se adsl2+.to adsl hean end sou leei ti briskei stin apenanti pleura.edo exo dei os sinithos apo texas instuments mexri globespan kai siemens kati.

ola auta ta glitoneis me ton router.se kapoious drivers tou f200 to head end to katalavenei mono tou

Τώρα η δική μου ερώτηση.Πριν πάρω την forthnet και τους βρίσω θέλω να μου εξηγήσεται εσείς πρώτα πριν πάρω και με ψαρώσουνε με κάτι.Όταν συνδέθηκα μπήκα και είδα το εξής

Reiceive rate : 352 kbits/sec

Transmit rate : 96 kbits/sec

Eγώ έχω ταχ.768 τουλάχιστον αυτό πλήρωσα.Αυτό το 352 τι @κατα είναι??

Θερμοπαρακαλώ κπ να μου απαντήσει γιατι δεν είμαι σχετικος

Επίσης με ποια ταχ.πρεπει να κατεβάζω στα 768 κανονικά.Εδώ εγ'ω κατεβάζω με 35!!Εχω φάει φρικη.Ενα φιλαρακι 1 τετραγωνο πιο πέρα με vivo έχει 512 και κατεβαζει με 70 και 60.Κπ παρακαλώ γιατι θέλω να πάρω στη forth

sta 768 to megisto einai 85.stin praxi an bgazeis pano apo to 1/3 tis onomastikis o ote den to dexetai provlima.b.an den exei energopoiithei telios i grammi sou diladi na sou pei kai i forthnet to ok tote min diloseis akoma vlavi.kapoios klidone sta 768 kai meta apo mia ora sta 2 mbit.oso gia to 352 isos einai provlima apo ton ote i isos i grammi sou logo megalou thoribou klidonei se auto to noumero :(

Βασικά η αίτηση δεν είχε επιλογή για 768 αλλά για 384.Πήρα την forth.και μου είπαν πως θα σημειώσω αυτό και σε μια παρενθεση θα βάλω 768.Και σκέφτομαι μηοως έχει γίνει καμια βλακεία από αυτο

a.o ote den mporei pleon na kanei tin grammi sou na klidosei se 384.to katotato theoritika stin 768.apo ekei kai pera se kapoies paraxenes periptoseis mporei na deis alla noumera alla an mia grammi den pezei sta 768 o ote den mporei na tin xamilosei pio kato.den ine lathos stin aitisi opote min agxonesai.den iparxei pleon ston ote 384 grammi.an klidosei ekei tote i kati lathos i poli thorivos stin grammi pou malon to proto isxeiei dioti akoma kai se atoma me 768 pou ixan trelo thorivo i grammi klidone 768 kai oxi ligotero.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...