Προς το περιεχόμενο

Tzampa prama parte tora 19" TFT Wide

TechnoPrisoner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pisteyo ine poly kali epilogi gia low budget xristes,k opos erixa mia matia sto plaisio,isos na ta rixni se kati k kala "kaliterers othones"(vevea sto plaisio ixan to aplo 19",ala fadazome idia tha ine i piotita k sto Wide

http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1275213&position=6&anzahl_treffer=6

k gia na imaste k olokliromeni,dite k to review tis edo

http://www.fastsilicon.com/content/view/51/29

gia pame ligo....

Δημοσ.

Πολυ καλη φαση! Ειναι καποια απο τις 4 παραπανω οθονες x-black, crystal bright κτλ? ^^

Δημοσ.

Και άμα διαπιστωθεί καμμένο pixel, τι κάνουμε;Τη στέλνουμε πίσω στη Γερμανία;Γι αυτό είμαι επιφυλακτικός για αγορά οθόνης από eshop του εξωτερικού.

Εκτός αν γίνεται κάτι με την αντιπροσωπεία της εκάστοτε εταιρείας στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Το δίνει στο γερμανικό κράτος αλλά το Ελλαδιστάν που έχει μάθει να του δίνουν κερατιάτικα δέν μας ζητάει τίποτα δηλαδή;x-black;αυτή δεν είναι πατέντα της sony;

Hanns πάντως δέ νομίζω να υπάρχει κάπου αντιπρόσωπος...

Δημοσ.
Το δίνει στο γερμανικό κράτος αλλά το Ελλαδιστάν που έχει μάθει να του δίνουν κερατιάτικα δέν μας ζητάει τίποτα δηλαδή;x-black;αυτή δεν είναι πατέντα της sony;

Hanns πάντως δέ νομίζω να υπάρχει κάπου αντιπρόσωπος...

Η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης. Από τη στιγμή που πληρώνεις ΦΠΑ σε άλλη χώρα τηε Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ακριβώς το ίδιο. Μιλάμε για ενιαίο οικονομικό χώρο. Ειδάλλως, θα μιλήσουμε για τελωνεία και δασμούς.

Και άμα διαπιστωθεί καμμένο pixel, τι κάνουμε;Τη στέλνουμε πίσω στη Γερμανία;Γι αυτό είμαι επιφυλακτικός για αγορά οθόνης από eshop του εξωτερικού.

Εκτός αν γίνεται κάτι με την αντιπροσωπεία της εκάστοτε εταιρείας στην Ελλάδα.

Δοκίμασες να επικοινωνήσειςμε το ίδιο το κατάστημα να σου πουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...