skiabox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Για το frame rate στα 65000 χρωματα δεν μας ειπε κανεις....υπαρχει λυση τελικα?
tsomoloko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Για το frame rate στα 65000 χρωματα δεν μας ειπε κανεις....υπαρχει λυση τελικα? Το Radmin μπορεί και δίνει 65000 χρώματα σε frame rates που είναι πολύ ικανοποιητικά, ειδικά σε local networks.
skiabox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Εμενα δε με ικανοποιησε παντως το radmin αλλα ισως και να φταιει αυτο που του ζητησα να κανει...
black_eagle Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Επειδή είμαι γκάου μπίου όσον αφορά το remote desktop, και γιατί για κάποιον ανεξήγητο λόγο ποτέ δεν κατάφερα να με πείσω να αφιερώσω χρόνο να διαβάσω το how to (ενώ έχω φάει άπειρο χρόνο σε κάθε άλλη μαλακία που μπορείς να φανταστείς), βρήκα τη λύση εδώ Έχω περάσει και τα pc δύο πανάσχετων φίλων, που μου τα πρήζουν συχνά από το τηλέφωνο για να τους βοηθήσω, λες και έχω απομνημονεύσει κάθε πιθανό μήνυμα των Windows ή την όποια ευφάνταστη βλακεία έχουν κάνει και με παίρνουν "επειγόντως", και έχω βρει την υγειά μου. συμφωνω απολυτα. δεν θελει τιποτα ουτε static ip ουτε πολυπλοκες ρυθμισεις. το δουλευω τρεις μηνες τωρα. μου ελυσε τα χερια
x_vagos_x Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Το έχω δοκιμάσει αλλά μου ψιλοκολλούσε, και επίσης, χάλαγε το theme που είχα από το WindowBlinds στο PC μου για έναν ανεξήγητο λόγο... [ Nα φανταστώ ότι όλα αυτά τα προγράμματα είναι τόσο αργά όσο το LogMeIn σε συνδέσεις 1024 και πάνω ή όχι...; Βασικά θα το χρησιμοποιώ σε PC με 1024 προς άλλη 2048 και 1024 πάλι... ]
Eusebius Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Βασικά δεν σε νοιάζει το 1024 ή το 2048. Το μποτιλιάρισμα γίνεται στο up, δηλ. στα 256. -- Για το WindowBlinds δεν έχω ιδέα, μόνο ότι διαβάζω συνέχεια για προβλήματα που προκαλεί σε διάφορα προγράμματα.
antonl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Για το θέμα static/dynamic ip που τέθηκε, λύση βρήκα με το DynDNS Updater κι ένα free registration στο αντίστοιχο site ...
kgian Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μήπως υπάρχει κάποιο remote administration software στο οποίο να μπορούμε να συνδεθούμε με το remote administration client της microsoft; Αυτό το ζητάω γιατί θέλω να ελέγξω ένα pc με windows 2000 απο ένα oποιοδήποτε pc με ΧΡ...
adi32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Υπαρχει κατι ,ektos pcanywhere, για συνδεση μεσω modem για συνδεση απο xp σε winme (oxi mesw internet)?
AoD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 ένα άλλο καλό πρόγραμμα ειναι το ultravnc(moda του realvnc). Μέσω plugin προσφέρει κωδικοποίηση 128 bit και είναι πιο γρήγορο απο το radmin. Επίσης θα συνιστούσα το απλό το vnc να το δουλεύεις με ssh tunnel γιατι είναι πανεύκολο με έναν απλό snipher να σου τα πάρουν όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.