joh_drac Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Υπάρχει δυνατότητα να εκκινήσω το σύστημά μου (WIN XP SP2) από Bluetooth mouse?
evansdimo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Αν σου παρεχει τετοια δυνατοτητα το mobo ναι. Ψαξε στο bios.
cool_alex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Από mouse..; Και τι θα φορτώσει δηλαδή το σύστημα αν εκκινήσει απο το mouse; Δε νομίζω να γίνεται...
zousgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Από mouse..; Και τι θα φορτώσει δηλαδή το σύστημα αν εκκινήσει απο το mouse; Δε νομίζω να γίνεται... Λογικά θα εννοεί να ενεργοποιήσει το pc του πατώντας κάποιο κουμπί απ' το ποντίκι. Υπάρχει δυνατότητα να εκκινήσω το σύστημά μου (WIN XP SP2)από Bluetooth mouse? Αν το πάρεις λογικά όχι. Το bluetooth ποντίκι σου συνδέεται στο pc με κάποιο δέκτη του οποίου τα drivers είναι περασμένα στα windows. Άρα πρέπει να ξεκινήσει το OS σου και μετά θα ανγνωρίζεται το ποντίκι. Εκτός κι αν χρησιμοποιείς mobo με ενσωματωμλενο bt δέκυη (δεν έχω ψλαξει αν υπάρχει καμία, ούτε έχει τύχει να δω).
madsc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Ότι ρύθμιση στο bios έχω συναντήσει για mouse boot ήταν πάντα για ps2 mouse ( διπλό κλικ ). Για bluetooth δεν έχω συναντήσει κάτι. /sc
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 otan einai kleistos o pc nomizw oti ta usb exoun men reyma alla den epikoinwnoun..nomizw lew,mhn faw petria
x_vagos_x Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Pls επαληθεύστε γιατί είμαι με wireless αλλά συνδέεται με ps2... Για πείτε και βλέπω εγώ αν κάνει η mobo μου...
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 me to wireless optical desktop pro (mouse kai keybord) den mou doyleyei..apo plhktrologio mono kai otan einai se ps/2
Susi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 φιλος εγω το χω by keyboard kai eeinai wifi παταο ena space και bootari , to idio kai me to mouse kai afto wifi. ola e3artontai apo to mobo sou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.