mstaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Έχω φτιάξει ένα navigation menu στο flash και κλικάροντας σε πηγαίνει σε μια άλλη σελίδα στην οποία φορτώνεται το ιδιο μενού. Το μενού έχει κατασκευαστεί με 15 frames και rollover με το οποίο αλλάζω τα buttons από τα οποία περνά το mouse μεταφέροντας το στο αντίστοιχο frame του scene στο οποίο αλλάζει η εικόνα του button. Αυτό που θέλω είναι όταν κλικάρω σε κάποιο button να πηγαίνει μεν στην άλλη σελίδα στην οποία ξαναφορτώνεται το flash menu αλλά και στο αντίστοιχο frame του μενου ώστε να φαίνεται ότι είναι πατημένο το button αυτό. Υπάρχει κάτι σαν το getURL("http://www.macromedia.com" +κάτι άλλο) αλλά να μεταφέρει και πληροφορία που να χρησιμοποιεί το menu και να πηγαίνει στο frame που θέλω?
aktivesystems Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Νομιζω πως οχι...αλλα γιατι δεν κανεις το αλλο... για καθε σελιδα να κανεις 1 φλας ξεχωριστο στο οποιο να ειναι πατημενο το αντιστοιχο κουμπι της σελιδας. Πιστευω καταλαβαινεις τι λεω ετσι;
mstaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ναι καταλαβαίνω απλά έλεγα μηπως μπορώ να το αποφυγω... θα το ψάξω λίγο ακόμα... κατι είδα για GET,POST στο help του flash αλλά δεν έβγαλα άκρη...
snarp7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Ναι καταλαβαίνω απλά έλεγα μηπως μπορώ να το αποφυγω... θα το ψάξω λίγο ακόμα... κατι είδα για GET,POST στο help του flash αλλά δεν έβγαλα άκρη... An xrisimopoieiseis to SWiSHmax pistevw tha vreis ayto pou psaxneis.Exei polles dynatotites programmatismou kai fysika GET,POST.Try it!
kickeras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 ennoeis na pernas plirofories sto flash menu otan anoigeis kapoia selida? an nai tote einai akrivws oti exw kanei sto diko mou site. iparxoun diaforoi tropoi opws query string i flashvars. p.x. kaneis assign se kathe selida mia timi (eite me GET eite hardcoded) kai p.x. an i timi einai 1 tote sto flash pas sto frame tade, klp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.