Προς το περιεχόμενο

Antivirus

TrAd3MaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα τη βοήθεια σας όσον αφορά την επιλογή antivirus software,έχω μείνει πίσω(norton 2005)ενώ άκουσα ότι έχουν βγεί κάποια πολύ καλύτερα και ποιο ελαφριά προγράμματα

Δημοσ.

Χμ... για να μετρήσουμε...

έχουμε....1....2....3.....4.....10.....25....50....100000 threads για το θέμα antivirus...

Έπρεπε να τα κάνουμε 100001 ???

WWW.INSOMNIA.GR/VB3/SEARCH.PHP

Πρώτα αναζητάμε αν υπάρχει ήδη σχετική συζήτηση και έπειτα αν δεν υπάρχει κάτι σχετικό προχωράμε στην δημιουργία νέου thread.

Δημοσ.

Πρώτον δεν είμαι στραβός για να κάνεις τέτοια γράμματα και δέυτερον ακριβώσ επειδεί έχουμε ....1....2....3.....4.....10.....25....50....100000 threads για το θέμα antivirus... για να κάτσω να τα ψάξω θέλω τουλάχιστον 3 μήνες οπότε θα έχουν βγει καινούργια.

Σ'ευχαριστώ πάντος για την καλή σου διάθεση σου να βοηθήσης

Δημοσ.

Παρακαλώ προκαταβολικά... :mrgreen:

Με σειρά προτίμισης :

1) NOD32 :twisted:

2) AVG [ free και μη, δεν παίζει ρόλο... ] :-D

3) Avast :-?

ps. φίλε billpeppas γιατί απάντησες αφού στην υπογραφή σου λέει το αντίθετο θα έπρεπε να κάνεις ; [ βλ. τέλος 2) ]

αστειάκι φυσικά... :oops:

Δημοσ.
[...] για να κάτσω να τα ψάξω θέλω τουλάχιστον 3 μήνες οπότε θα έχουν βγει καινούργια. [...]

Φίλε TrAd3MaN, δεν είναι έτσι. Μπορείς να δεις τα δύο-τρία με τις περισσότερες απαντήσεις και τα δύο τρία πιο πρόσφατα. Δεν χρειάζεται να τα κοιτάξεις όλα.

Και η συνηθισμένη ερώτηση είναι πάντα η ίδια (το ίδιο πράγμα θέλουμε όλοι): καλό και ελαφρύ αντι-ιικό.

Δεν νομίζω ότι ανοίγοντας καινούργιο θρεντ εξυπηρετείσαι καλύτερα. Πολλοί τα έχουν πει αυτά τα πράγματα μία, δύο, πέντε, δέκα φορές, έχουν τεκμηριώσει την άποψή τους και δεν θα βρουν τον λόγο να τα πουν άλλη μία φορά. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Η Αναζήτηση του forum και το λήμμα antivirus θα φέρουν πολλά αποτελέσματα, αρκετά εξ αυτών πρόσφατα. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...