Προς το περιεχόμενο

Σας αρέσουν τα Friends? (ΜπλαΜπλα Split)

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σηκωνω τα χερια ψηλα παντως!!!

Ενα sitcom δηλαδη τι πρεπει να εχει?Και το target group ειναι τεραστιο,απο αγορακι και κοριτσακια μεχρι κ μεσηλικες.Τεσπα.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mπορεί να παίρναν 1εκ ανά επεισόδιο,αλλά για μένα καλλιτεχνικά είναι κακομοίρηδες.

Κάποια καλύτερη λέξη για να καταλάβουμε και εμείς τι σημαίνει το "κακομοίρηδες"; Από κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς τους, ποιοί σου αρέσουν δηλαδή;

Δημοσ.

Bass

3os ανθρωπος που σε ρωταει το ιδιο,σε παρακαλω απαντα.ΠΟΙΑ κωμικη σειρα σου αρεσε-αν γινεται πανω απο μια-και ποιους ηθοποιους θεωρεις κωμικους

Δημοσ.

Εγώ κρατάω μια επιφύλαξη για το φίλο που για κάποιο μυστήριο λόγο γράφει με μπλε γράμματα, ότι ίσως να εννοεί παλιότερους κωμικούς ηθοποιούς, που θα μπορούσα να το δεχτώ. Εντάξει, δεν είναι και Τσάρλι Τσάπλιν. Αλλά από τη νέα γενιά;

Δηλαδή την συνολική απόρριψη ολόκληρης της σύγχρονης γενιάς κωμικών, μπορώ να την αντιληφθώ (και ο παππούς μου άλλωστε, τα ίδια λέει "αχ, εκείνες ήταν εποχές" κτλ κτλ), αλλά μεμονωμένα των ηθοποιών του friends, δυσκολεύομαι. Ειδικά όταν η λέξη είναι "κακομοίρηδες" (αν και ακόμα αδυνατό να αντιληφθω τι ακριβώς νόημα έχει. Κακομοίρης δεν είναι κάποιος που λυπόμαστε; Αυτούς για τι τους λυπόμαστε; Πού κάνουν μόναχα μερικά εκατομμύρια κόσμο να γελάσουν; ).

Δημοσ.

βασικά, επιτρέψτε μου να κρατήσω μια επιφύλαξη για όλους εσάς που χρησιμοποιείται λέξεις "μούφα" κτλ, ότι δεν ξέρω πόσο το έχετε παρακολουθήσει, γιατί μου έχουν τύχει περιπτώσεις υπερβολικά πολλών ανθρώπων που πρώτα είχαν δει 2-3 επεισόδια στο άσχετο, έλεγαν "αμερικανιές" και "ψεύτικα γέλια" και άλλα τέτοια και στη συνέχεια που παρακολούθησαν τη σειρά καλύτερα και γνώρισαν τους χαρακτήρες, κόλλησαν (μέσα σ'αυτούς, εγώ, 2 από τις αδερφές μου, οι γονείς μου και 2 από τους κολλητούς μου αλλά έχω ακούσει την ιστορία και από πολλούς τρίτους).

Άλλωστε το χιούμορ πηγάζει συχνότατα από τους χαρακτήρες. Γιατί γελάμε με τα αστεία που λέει ένας από την παρέα μας; Επειδή έχουμε για παρέα έναν από τους καλύτερους κωμικούς; Όχι βέβαια, αλλά επειδή τον γνωρίζουμε σαν χαρακτήρα και υπάρχει το "μόνο εσύ θα'λεγες κάτι τέτοιο!" καθώς και η φιλική προδιάθεση.

Αυτό το πολύ περίεργο νομίζω ότι κατάφεραν τα φιλαράκια σαν κωμική σειρά, που δεν το κατάφερε καμία άλλη σειρά. Να σε κάνει να την βλέπεις δηλαδή και να έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε μια συζήτηση με την παρέα σου (όπου αισθάνεσαι άνετα και γελάς πολύ πιο εύκολα) και όχι ότι παρακολουθείς 6 κωμικούς που προσπαθούν απεγνωσμένα να σε κάνουν να γελάσεις.

Δημοσ.

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤRENDY ΓΚΡΙΝΙΑ!!!

Δεν αντεχεται αλλο,στο Λοστ γκρινιαζουν,στο Φρεντζ γκρινιαζουν,στην μπαλα γκρινιαζουν,στην τηλεοραση γκρινιαζουν....

Ολοι πλεον θεωρουν οτι αν κατι "αρεσει" ειναι πολυ "cool και ασυμβιβαστο και ξερεις-ποιος-ειμαι-εγω" να εισαι εναντιον του.Ετσι.Χωρις επιχειρηματα.Χωρις να το εχεις δοκιμασει πραγματικα.Απλα να πηγαινεις κοντρα στο ρευμα

Δημοσ.

Πολυ καλο ειναι το frends (IMHO).

Απο τις λιγες σειρες που ενω εχεις δει το επεισοδιο τοσες πολλες φορες

που να ξερεις καλυτερα τα λογια απο τους ηθοποιους, εν τουτης γελας και παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...