Προς το περιεχόμενο

Σας αρέσουν τα Friends? (ΜπλαΜπλα Split)

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ακομα ψηφος στα Friends, ειμαι και εγω απο αυτους που πιστευουν πως ειναι η καλυτερη σειρα που εχουμε δει.

Υ.Γ.

Και μια αρνητικη ψηφος στο Παρα Πεντε

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά τσουκ στο Παρα πέντε.

Εντάξει δεν είναι και τπτ θεικο, αλλά έχει γέλιο.

Λίγο το βασικό στορυ υστερεί, αλλά έχει έξυπνες ατάκες.

Και μιας που το θίξαμε σαν τα φιλαράκια γελάω μόνο στο 50-50.

Δημοσ.

Μόλις παρατήρησα οτι αυτος που καθόταν δίπλα στην Ρέιτσελ στο αεροπλάνο όταν πήγαινε να σταματήσει το γάμο του Ρός με την Έμιλυ είναι ο πρωταγωνιστής του House MD :mrgreen:

Δημοσ.

Και για εμένα είναι η καλύτερη κωμική σειρά που έχω δει ποτέ.

Απίστευτες ατάκες!

Αυτό που την έκανε τόσο πετυχημένη ήταν και η πολύ καλή χημεία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και το αληθινό παρεϊστικο μεταξύ τους.

Ακόμα, ο χαρακτήρας και ο τρόπος ζωής του Τζόι μου θυμίζει έντονα ένα φίλο μου!!! :mrgreen:

Δημοσ.

Να αναφερουμε κ στα συν τις σποραδικες εμφανισεις διαφορων ηθοποιων,κατι που εδινε κ ποικιλια στη σειρα λιγακι.Αν αρχισουμε με ονοματα δε θα τελειωσουμε ποτε!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Friends!!apisteuti seira gia mena.einai i moni seira pou mporw na dw kai na ksana dw kai na ksanadw...se kanei na gelas me tis pio eksipnes atakes!opws aneferan k kapioi pio panw blepoun friends ligo prin koimithoun.Auto to kanw kai gw alla distixws epeidi den me pairnei kai eukola o ipnos kataligw na blepw gia kana 3wro!

meriki filoi mou mou xoun pei oti tous pianei katathlipsi otan blepoun auti ti seira kathws ola einai teleia.(oi 6 tous einai toso demenoi metaksi tous, happy end..klp).egw pisteuw oti prepei apla na apolausoume ti seira!

Δημοσ.
Εγώ ρε παιδια δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους άτομα βλέπουν friends και όχι μόνο αυτό αλλά γελάνε κιολας!!!!!!!

Η καλύτερη λύση εάν δεν μπορείς να κοιμηθείς λόγω άγχους είναι το διάβασμα ενός βιβλιού. Επίσης πολλες φορές το άγχος σου έρχεται γιατί απλώς δεν μπορείς να κοιμηθείς και αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς! Μου έχει τύχει καποιες φορές και το πρωί νιώθω λες και κοιμόμουν όλο το βράδι!!

Βέβαια μετά το μεσημέρι τραβάω κάτι 4ωρα - 5ωρα ύπνου...

Ούτε και εμένα μου αρέσουν τα Friends και όποτε τα πετυχαίνω το μεσημέρι κάνω τον πιο γλυκό ύπνο αλλά δεν είναι σωστό να λες για τα άτομα που τους αρέσει η σειρά, τι είδους άτομα είναι. Γούστα είναι και σεβαστά απο τον καθένα.

Δημοσ.

Βασικα,καλο θα ηταν οποιος λεει οτι κατι δεν του αρεσει να λεει και τι του αρεσει...ετσι για να εχουμε εικονα για το ατομο του.Διοτι δεκτον να σου πει ο αλλος "Καλα,εισαι ανθρωπος εσυ που βλεπεις Φιλαρακια" αλλα αμα απο την αλλη σου λεει "Φοβερο το Παραπεντε",ε μαλλον ειναι για μπατσες

Δημοσ.
Βασικα,καλο θα ηταν οποιος λεει οτι κατι δεν του αρεσει να λεει και τι του αρεσει...ετσι για να εχουμε εικονα για το ατομο του.Διοτι δεκτον να σου πει ο αλλος "Καλα,εισαι ανθρωπος εσυ που βλεπεις Φιλαρακια" αλλα αμα απο την αλλη σου λεει "Φοβερο το Παραπεντε",ε μαλλον ειναι για μπατσες

Good point:mrgreen:

Δημοσ.

Τα "friends" όχι μόνο δεν μ'αρέσουν,αλλά το θεωρώ το πιο γελοίο σήριαλ που έχει υπάρξει,αναμασώντας και ανακυκλώνοντας τα ίδια και τα ίδια προβλέψιμα και κρύα αστεία,που μας έχουν στουμπώσει οι αμερικάνικες σειρές τα τελευταία 5000 χρόνια.

Μάλιστα έχω καταλήξει σε μια θεωρία συνομωσίας,που θέλει το σήριαλ αυτό να παίζεται στην ελλάδα με συνχρηματοδότηση ελληνικού πολιτικού κόμματος,αλλά ας μην βγω off.....

Αυτοί οι κακομοίρηδες ηθοποιοί που παίζουν σε αυτό το σούπερ πολυδιαφημισμένο έκτρωμα, σου δίνουν την εντύπωση πως είναι οι πιο ηλίθιοι τύποι που θα μπορούσες να συναντήσεις ποτέ.Ακόμα και ο θρυλικός "Αλ" του "παντρεμένοι με παιδιά" μοιάζει λιγότερο χαζός και αφελής συγκρινόμενος.

Ενδιαφέρον πείραμα θα ήταν να βλέπαμε εναλάξ επεισόδια του "friends" και του "House M.D".Πως θα αντιδρούσε ο εγκέφαλός μας σε τέτοιες διαφορές "τάσεως"? :-D

Δημοσ.

Μηπως τα εχεις μπερδεψει με καποια αλλη σειρα?

Κανεις δεν ειπε οτι δεν υπαρχει μια δοση αφελειας,και σε μερικα σημεια κ χαζομαρας στα φιλαρακια.Ωστοσο,προσφερει αφθονο γελιο,και αν μη τι αλλο σου μεταφερει το παρειστικο συναισθημα σε μεγαλο βαθμο.

Αν θελαμε κατι εγκεφαλικο κ βεβαια πολυ πιο βαρετο θα βλεπαμε κατι αλλο..Και στο ειδος της η σειρα,ειναι εξαιρετικα καλογραμμενη κατα την αποψη μου.

Αυτοι οι κακομοιρηδες ηθοποιοι παιρνανε 1εκ ανα επεισοδιο σε καποια φαση:mrgreen:

Η θεωρια συνομωσιας σου μου θυμισε λιγακι Λιακο:-D

Και μια ερωτηση,ετσι να μπει το κερασακι στην τουρτα!

Βλεπεις παρα πεντε,και αν ναι,σου αρεσει?

• Moderators
Δημοσ.

Καλα τα φιλαρακια είναι απαιχτη σειρά... Θεωρώ βέβαια ότι είχαν τη μαγική συνταγή μέχρι κάπου 7η season και μετά το χάσαν το τόπι (αν και βγάλαν κάποια σποραδικά καλά επεισόδια).

Ένα καλό με τα φιλαράκια είναι πως παίζουν τόσες season επάνληψη και είναι ακόμα αστεία, και αν ειμαι με παρέα πολλές φορές διακόπτεται η συζήτηση για να δουμε φιλαράκια και να γελάσουμε. Επίσης καλό... υποσυνείδητα μου θυμίζουν πιο νεανικά χρόνια.

Δημοσ.

Mπορεί να παίρναν 1εκ ανά επεισόδιο,αλλά για μένα καλλιτεχνικά είναι κακομοίρηδες.

Το ότι υπάρχουν μερικά εκατομύρια κοριτσάκια και αγοράκια που κάθονται και γελάνε με τα "αστεία" τους,πάλι δεν με πείθει.

Και βέβαια μια κωμωδία δεν χρειάζεται να είναι "εγκεφαλική" και με βαθυστόχαστα νοήματα(οπότε περιορίζει το target group)αλλά εδώ πάμε στο άλλο άκρο.

Και μια ερωτηση,ετσι να μπει το κερασακι στην τουρτα!

Βλεπεις παρα πεντε,και αν ναι,σου αρεσει?

Προφανώς όχι.Μια σειρά με γυναίκες και gay με απωθεί :twisted:

Δημοσ.

Το ότι τα Φιλαράκια απευθύνονται σε κοριτσάκια και αγοράκια, πρώτη φορά το ακούω. Τι άλλο θα ακούσουμε...

Ο καθένας έχει την γνώμη του.Αλλά δεν έχει το δικαίωμα να την δικαιολογεί αβάσιμα.

Για το πρώτο μήνυμά σου, δεν θα μπω στη διαδικασία να υπερασπιστώ την πρωτοτυπία της σειράς....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...