Προς το περιεχόμενο

Σας αρέσουν τα Friends? (ΜπλαΜπλα Split)

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω όλα τα DVD απο τα φιλαράκια (αντεγραμμένα με τα χεράκια μου :mrgreen: ) και τα βλέπω ακόμα σε σχεδόν καθημερινή βάση. Εμένα πάντως μου άρεσε και το Joey, κρίμα που το έκοψαν (τον πρώτο κύκλο τον είδα δύο φορές).

Πάντως αυτό που λένε πολλοί ότι τα βλέπουν για να τους πάρει ο ύπνος, το κάνω κι εγώ. Σχεδόν πάντα βλέπω 1-2 επεισόδεια friends πριν κοιμηθώ.

-Do you know what I'm gonna do the next time?

-What' date='bend over?[/quote']

Κορυφαία σκηνή. :-D

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον,εγω παλι απορω,πως ειναι δυνατον να μην αρεσει σε καποιους η σειρα.Κι ομως συμβαινει,κ μου το εχουν πει και καποιοι γνωστοι μου!

Εγω εβλεπα περιστασιακα πριν 2-3 χρονια στο Star,και μου αρεσε αρκετα ως χιουμορ κτλ.

Ωστοσο,φετος που εβαλα dsl,μπηκα στη διαδικασια να κατεβασω ολες τις σεζον.Κι ομως αν τη δεις τη σειρα απο την αρχη,θα τη λατρεψεις.Απλα θελει το χρονο της.Ναι μπορει να εχει αμερικανιες,μπορει να εχει καποια happy endings,μπορει καποιες φασεις να ειναι τελειως ηλιθιες/παιδιαστικες,αλλα ωστοσο γενικα η σειρα εχει απιστευτες ατακες/χιουμορ,εχει κ δραση σε στυλ σαπουνοπερας,αλλα εχει κ ενα απιστευτο πλεονεκτημα.Αφενος ειναι εξαιρετικα καλογραμμενοι οι διαλογοι,και αφετερουν η χημεια μεταξυ των πρωταγωνιστων (και πως δενουν ολο και περισσοτερο με τα χρονια) ειναι απιστευτη.

Πραγματικα τη θεωρω την καλυτερη κωμικη σειρα,και βεβαια απο τις πιο εξυπνες και προσεγμενες σειρες που εχω δει.Και οσο περνουν τα επεισοδια τοσο δενεται κανεις με τους χαρακτηρες,τοσο το διαχυτο παρειστικο κλιμα μεταφερεται στο θεατη,ο οποιος τελικα τους νιωθει κοντα του,αυτους τους χαρακτηρες.Και τωρα που τα εχω δει ολα τα επεισοδια,συνειδητοποιω ποσο ψηλα κρατησαν τον πηχυ και ποσο φοβερη ηταν αυτη η σειρα.

Η μονη μου ενσταση ειναι οτι γελοιοποιησαν καποιους χαρακτηρες (κυριως τον Ρος) χαριν του γελιου,για να βγαλουν δηλαδη καποιες γελοιες καταστασεις.Αυτα συμβαινουν οταν στερευει κανεις απο ιδεες.Ο χαρακτηρας με την πιο ομαλη αναπτυξη πιστευω ειναι ο Chandler,ο αγαπημενος μου χαρακτηρας βεβαια.Ο,τι κ να πεις για αυτη τη σειρα ειναι λιγο παντως.

Προσφατα θυμηθηκα την εξης ατακα:

Ross: What are you doing?

Chandler: Making chocolate milk. You want some?

Ross: No thanks, I'm 29.

Δημοσ.

Απ' τις κορυφαιες σκηνές ήταν εκεί που έχουν στριμώξει ο πατέρας της Rachel και η Mona τον Ross και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο, βγαίνει ο τηλεφωνητής και λέει ο Joey: Είναι μια πόρνη στο δωμάτιο μας και σκεφτήκαμε ότι εσύ θα ξέρεις κάτι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Είναι μακράν η καλύτερη κωμική σειρά, και είναι βέβαιο οτι δεν θα κυκλοφορήσει τίποτα που να την πλησιάζει καν στο ελάχιστο :mrgreen:

Ποια ατάκα να πρωτογράψω....

Δημοσ.

Ένα απο τα τεράστια + της σειράς είναι κι οτι όταν άρχισαν ήταν όλοι άσημοι , πιτσιρικάδες , ο καθένας ιδανικός για το ρόλο του και στη ίδια ηλικία και φάση με το ρόλο τους.Στη πορεία τό'χασαν ελαφρώς αυτό το στοιχείο αλλα όχι τελειώς γιατί πιστεύω φαίνεται οτι γουστάρουν άσχημα και οι 6.

Απλά κορυφαίες οι στιγμές που γίνονται τα flashback στο εφηβικό παρελθόν.Όταν είχα πρωτοδεί το Ρος με μουστάκι είχα π-ε-θ-ά-ν-ε-ι

Δημοσ.

αν δεν έχεις τι να κάνεις και καταλήξεις στο star μεσημέρι σ/κ, ναι, περνάει ψιλοευχάριστα η ώρα.

πάντως θα συμφωνήσω με κάτι που ειπώθηκε πριν, όντως η σειρα θέλει το χρόνο της για να δείξει τις (όποιες) αρετές της.

Δημοσ.

Να σημειώσω μόνο πως η σύγκριση με άλλες σειρές ή η ταμπέλα "αμερικάνικο χιούμορ" είναι εντελώς άστοχες, μια που ξέρω πάρα πάρα πολλούς ανθρώπους που λένε για το friends "είναι η μοναδική αμερικάνικη σειρά που μπορώ να δω. Όλα τα άλλα είναι βλακείες".

Και το πιο περίεργο είναι ότι υπάρχουν και μεγάλοι μέσα σ'αυτούς (πάνω από 40 χρονών ας πούμε).

Δημοσ.

Kαι βασικα θα δικαιουταν ο Αμερικανος βλεποντας το ΠαραΠεντε(κατι σαν τα Ελληνικα Φιλαρακια) ή το Καφε της Χαρας να λεει "Πωπω τι Ελληνιες ειναι αυτες",νομιζω...?

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω δει κάποια επεισόδια, δεν μ'αρέσει. Απλό.

Είναι μακράν η καλύτερη κωμική σειρά, και είναι βέβαιο οτι δεν θα κυκλοφορήσει τίποτα που να την πλησιάζει καν στο ελάχιστο :mrgreen:

[...]

Καλά. :)

Δημοσ.
Kαι βασικα θα δικαιουταν ο Αμερικανος βλεποντας το ΠαραΠεντε(κατι σαν τα Ελληνικα Φιλαρακια) ή το Καφε της Χαρας να λεει "Πωπω τι Ελληνιες ειναι αυτες",νομιζω...?

σορυ για το οφτοπικ αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι το αστείο βρίσκουν στο παρα πέντε, ούτε 5 λεπτά σερι δεν μπορώ να παρακολουθήσω, και ξέρω μόνο άλλα 1-2 άτομα που συμφωνούν μαζί μου. (θα ήθελα ένα poll για το αν αρέσει στους insomniacs :) )

τα friends είναι απόλαυση και ειδικά ο chandler με τον απίστευτο σαρκασμό του και τις λάθος ατάκες, στα λάθος άτομα, τη λάθος στιγμή :)

και αλλη μια κορυφαία σκηνή

Chandler: Look, Gippetto, I'm a real live boy.

Joey: I will not take this abuse.

[Walks to the door and opens it to leave]

Chandler: You're right, I'm sorry.

[burst into song and dances out of the door]

Chandler: 'Once I was a wooden boy, a little wooden boy... '

Δημοσ.
σορυ για το οφτοπικ αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι το αστείο βρίσκουν στο παρα πέντε, ούτε 5 λεπτά σερι δεν μπορώ να παρακολουθήσω

Same here:-D

Δημοσ.

Εμένα πάντως το Παρά 5 είναι από τις ελάχιστες ελληνικές σειρές που μου αρέσουν.

(και η αγαπημένη μου φυσικά)

Δημοσ.
Same here:-D

ούτε εμένα με έχει τραβήξει καθόλου (βρήκες και άλλους δύο λοιπόν). Μου κάνει μαλιστα εντύπωση ότι αρέσει σε αρκετούς που έχουμε παρόμοιο γούστο. Τώρα που το σκέφτομαι όμως, αρέσει κυρίαρχα σε γυναίκες. Ίσως δεν αρέσει και τόσο σε άντρες επειδή παίζουν δύο gay (εμένα πάντως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αυτό να είναι που με απωθεί)

Δημοσ.

+ 1 και από μένα στα Φιλαράκια.

κάθε μέρα βλέπω τουλ ενα επεισόδιο για να ξεφύγω και να χαλαρώσω.

και πάντα γελάω όσες φορές και να δω κάτι αστείο τους.

όλοι τους είναι ένας κι ένας.

μακράν για μένα η καλύτερη κωμική σειρά σε ποιότητα και ποσότητα.

Δημοσ.

Λοιπόν, για μένα είναι απλά τα πράγματα:

Friends : best series ever, απλά με κάνουν να γελάω τόσο αυθόρμητα και αυτό μετράει ... Και γω πιστεύω ότι δεν θα κυκλοφορήσει τπτ παρόμοιο. Έχω δει πολλά αλλά κάνενα δεν το πλησιάζει στο ελάχιστο (How I met your mother, Scrubs κ.α.)

Παρα πέντε: συγνώμη δεν θα πάρω, όπως και σχεδόν τίποτα παρόμοιο ελληνικό....

Όμως, μην ξεχνάμε, γούστα και απόψεις είναι αυτά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...