Fan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Εγώ ρε παιδια δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους άτομα βλέπουν friends και όχι μόνο αυτό αλλά γελάνε κιολας!!!!!!! Η καλύτερη λύση εάν δεν μπορείς να κοιμηθείς λόγω άγχους είναι το διάβασμα ενός βιβλιού. Επίσης πολλες φορές το άγχος σου έρχεται γιατί απλώς δεν μπορείς να κοιμηθείς και αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς! Μου έχει τύχει καποιες φορές και το πρωί νιώθω λες και κοιμόμουν όλο το βράδι!! Βέβαια μετά το μεσημέρι τραβάω κάτι 4ωρα - 5ωρα ύπνου...
Forensick Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Εγώ ρε παιδια δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους άτομα βλέπουν friends και όχι μόνο αυτό αλλά γελάνε κιολας!!!!!!! η πλειοψηφια. δεν ξερω ανθρωπο που να μην του αρεσουν.μπορει να μην σου αρεσει αυτο το χιουμορ.αλλα δεν μπορω να καταλαβω την ειρωνια. :-?
Mystirios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Eγώ ρε παιδια δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους άτομα βλέπουν friends και όχι μόνο αυτό αλλά γελάνε κιολας!!!!!!! :| εγώ δε μπορώ να καταλάβω σε τι είδους άτομα δεν αρέσει το friends
Fan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 αλλα δεν μπορω να καταλαβω την ειρωνια. :-? Δεν είναι ειρωνία αλλα απορία! Όσες φορές το έχω δει λίγο το θεώρησα πολύ γελοίο
Sellers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Φίλε Fan γούστα είναι αυτά... Για παράδειγμα ξενερώνω απίστευτα με οποιαδήποτε σειρά ακούγονται γέλια (πόσο μάλλον να είναι και αμερικάνικη) ΑΛΛΑ τα φιλαράκια είναι απίστευτα ευφυής σειρά. Είμαστε λίγο offtopic αλλά μιας που το ξεπέρασα...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Με λίγα επεισόδια δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Το αστείο κρύβεται στους χαρακτήρες. Μικρός έβλεπα φανατικά friends και οι γονείς μου, που είναι παραδοσιακού τύπου Έλληνες θεατές (δηλαδή δε βλέπουν ποτέ αμερικάνικες σειρές και γελάνε μόνο με παλιές ελληνικές κωμωδίες), το σνομπάραν συνέχεια. Με επικρίναν μάλιστα που καθόμουν και το έβλεπα. Κάποια στιγμή (εγώ δε έμενα πια μαζί τους), άρχισαν τυχαία να παρακολουθούν μερικά επεισόδια και τότε πορώθηκαν! Ειλικρινά δεν τους έχω ξαναδεί έτσι με σειρά (έπαθα πλάκα!). Να παίρνω τηλ τη μάνα μου και να μου λέει "πάρε με σε μισή ώρα, έχει φιλαράκια". Είπαν ότι η διαφορά ήταν ότι πλέον γνώριζαν τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητες τους. Α, και στο ότι δεν είχαν παρατηρήσει ότι υπήρχαν γέλια από πίσω (είναι κάπως διακριτικά από μια σεζόν και έπειτα. Δυστυχώς στις πρώτες δεν είναι...)
Arxon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Φίλε Fan γούστα είναι αυτά... Για παράδειγμα ξενερώνω απίστευτα με οποιαδήποτε σειρά ακούγονται γέλια (πόσο μάλλον να είναι και αμερικάνικη) ΑΛΛΑ τα φιλαράκια είναι απίστευτα ευφυής σειρά. Είμαστε λίγο offtopic αλλά μιας που το ξεπέρασα... offtopic αλλα τα φιλαρακια μουρμουρανε...απιστευτη σειρα!!!!
Fan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 παραδοσιακού τύπου Έλληνες θεατές (δηλαδή δε βλέπουν ποτέ αμερικάνικες σειρές και γελάνε μόνο με παλιές ελληνικές κωμωδίες) Εγώ πάντως ξενερώνω όταν βλέπω τον βλάκα από τα friends να του πιάνετε η μπλούζα στην πόρτα και να μην μπορεί να τη βγάλει και να ακούγονται γέλια απο πίσω και να μην ξέρεις γιατί. Ενώ αντίθετα όταν ο Θουβού κάνει εκπαίδευση για πράκτορας και πυροβολάει στο γάμο του καραγκιόζη αντι για το στόχο και βγαίνει και χορεύει ο καραγκίοζης και να μην το θέλεις θα κλάψεις από τα γέλια. Όποιος έχει δει την σκηνή καταλαβαίνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάντως ξενερώνω όταν βλέπω τον βλάκα από τα friends να του πιάνετε η μπλούζα στην πόρτα και να μην μπορεί να τη βγάλει και να ακούγονται γέλια απο πίσω και να μην ξέρεις γιατί. πότε έγινε αυτό;!
The_Judas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Είναι αλήθεια ότι είναι αρκετά υπερτιμημένη ως σειρά... αλλά τις πιο πολλές φορές βλέπεται ευχάριστα χωρίς να έχει όμως να προσφέρει κάτι καινούργιο. Σε πολλές περιπτώσεις η υπόθεση φτάνει σε σημεία σαπουνόπερας, δηλαδή όλοι οι χαρακτήρες είναι ερωτευτευμένοι μεταξύ τους και η κατάληξη είναι συνήθως η πιο ευχάριστη, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού.
anthony_88 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Syμφωνω απολυτα με Judas... Κατι ιδιαιτερο δεν ειναι αλλα περναει η ωρα...Παντως δεν ειναι σε καμια περιπτωση η σειρα με την οποια κολλας και δε χανεις επεισοδιο...Αυτη ειναι η φνωμη μου!
insomniac_new Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 δεν μαρεσει. και μου σπαει τα νευρα τα γελια που βαζουν απο πισω. λεει μια @@ρια ενας και πρεπει αναγκαστικα να γελασεις , αν δε γελασεις ->δεν επιασες το αστειο αρα εισαι μλκας. Υ.Γ ψωλο-αμερικανικο χιουμορ Υ.Γ μερικες ατακες ειναι πετυχημενες αλλά μεχρι εκει.Κατα κυριο λογο(για μενα) η σειρα ειναι για τα μπαζα..
KaizerSoze Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάντως ξενερώνω όταν βλέπω τον βλάκα από τα friends να του πιάνετε η μπλούζα στην πόρτα και να μην μπορεί να τη βγάλει και να ακούγονται γέλια απο πίσω και να μην ξέρεις γιατί. Ενώ αντίθετα όταν ο Θουβού κάνει εκπαίδευση για πράκτορας και πυροβολάει στο γάμο του καραγκιόζη αντι για το στόχο και βγαίνει και χορεύει ο καραγκίοζης και να μην το θέλεις θα κλάψεις από τα γέλια. Όποιος έχει δει την σκηνή καταλαβαίνει. Κοιτα,να κατηγορουμε τα Φιλαρακια για γκανγκς και να τα συγκρινουμε με τον Ελληνικο κινηματογραφο...ε ελεος!!! Τα φιλαρακια εχουν 99% ατακαδορικο χιουμορ!ΕΙΔΙΚΑ Ο Βεγγος(ο οποιος σαν ηθοποιος ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ) και ΕΙΔΙΚΑ σαν ΘΒ ειναι 100% γκαγκς -αυτο που πολλα χρονια αργοτερα μιμηθηκε ο Σεφερλης ελεηνα αποτυχημενα- ο Βουτσας επαιζε με το σωμα του,ο Παπαγιανοπουλος με την φατσα του και γενικα υπαρχει ενα-μεγαλο ποσοστο-ανθρωπων που απλα δεν γελασε ποτε με Ελληνικες ταινιες γιαυτο τον λογο.Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν καταλαβαινω γιατι οι υπολοιποι γελατε Εβλεπα μολις χτες σε επαναληψη ενα επισοδειο που ειναι ο Ρος με την Ρεητσελ στα πλυντηρια και τον φιλαει σε μια φαση και παθαινει σοκ και σκαει σε μια πορτα πλυντηριου.Εκεινη την στιγμη ειπα μεσα μου "Ωχ,ρε συ που κολλαγε αυτο?Αληθεια εχω δει ποτε τετοια σκηνικα στα Φιλαρακια"?Και η αληθεια ειναι οτι εβλεπα σπανια και το συγκεκριμενο δεν ηταν για το γελιο αλλα για να δειξει την αμηχανια του Ρος Και για φιναλε,πως μπορεις να μην δεις μια σειρα που -Do you know what I'm gonna do the next time? -What,bend over?
Meraklis56 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 παιδιά.Λογικό είναι να μην αρέσει σε μερικούς ανθρώπους.Όλοι ξέρουμε το αμερικάνικο χιούμορ. Προσωπικά εμένα με αρέσουν τέτοιες ταινίες.Παντρεμένοι με παιδιά(aka married with children),friends καθώς και διαβολάκια(aka complete savages) είναι απτις καλύτερες. Γούστα είναι αυτά πάντως
poul1na Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Παιδια εμενα προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ τα φιλαρακια για το λογο πως δεν ειναι μια συνιθισμενη σειρα οπως ολες, εχει αυτο το κατι διαφορετικο, δεν ειναι το ιδιο και το ιδιο, εχει την χαρη του με τα ειρωνικα και τα χιουμορ, τις πλακες του. βεβαια ο καθενας με την δικη του αποψη. εγω προσωπικα εχω παρει ολα τα dvd της σειρας και τα εχω αντιγραψει.ΟΛΑ τα φιλαρακια, ολες τις σεζον! Power!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.