Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop μέχρι 1200Ε

hikesl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για νορμάλ χρήση και εντελώς αδιάφορο αν παίζει ή όχι νέα παιχνίδια

Είμαι ανάμεσα στα εξής μοντέλα

TOSHIBA satellite a100-294 999 E (+200 E για τριετή εγγύηση )

Acer aspire 5633 999 + 150 E

Multirama mirage dc-g 5600 gr 1199

Σε μαγαζιά παρατήρησα και τα fsc , αλλά είδα ότι και με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ζεσταίνονται υπερβολικα.

Οπότε το θέμα είναι ποιότητα με λιγότερες δυνατότητες ή επιδόσεις αλλά να μην σου κάτσει το λεμόνι;

Έχει κανείς εμπειρία απο τα παραπάνω φορητά; Καμία άλλη πρόταση;

Δημοσ.

Λοιπόν... Ο Toshiba έχει 512mb Ram, και με τόση μνήμη δεν πας πουθενά την σήμερον ημέρα.

O Acer... άστο...

Ο Mirage... Φαίνεται παρά πολύ καλό μηχάνημα ,με κορυφαία χαρακτηριστικά για την τιμή του, αλλά, made in Greece...

Δημοσ.

FUJITSU AMILO Pi1556

Ένα πολύ καλό laptop. To έχει ένας φίλος μου εδώ και ένα μήνα και έχει πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι βέβαια 150Ε πάνω από το όριο που θέτεις. Αυτό δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα.

Δημοσ.

Egw pantos tha sou elega na perimeneis kanena mina akoma giati tha bgoune ta kainourgia acer ta opoia teleutaia einai polly brosta oso afora value for money.

To mono problima me ta acer einai to service tous alla milwntas apo prwsopiki empeiria den antimetopisa pote problima (exw ena acer konta 3 xronia kai tou exw piei to aima )

Δημοσ.

Ακόμα έχω βρει και τα εξής :

1) fs amilo pi1536 t2050 atix1400 120gb 1g mnhmh 899e

2) hp pavilion dv6139ea t2250 geo 7400 120 gb 1g 999e

3)toshiba satellite a100-811 διπλοπύρηνο αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα

Διάβασα σε forum tou notebookreview ότι τα toshiba έχουν πρόβλημα με τη συνδεσμολογία του καλωδίου του μετασχηματιστή. Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα; ( έχω φίλο που έχει κάψει μητρική από παρόμοιο πρόβλημα σε acer)

Τα fujitsu siemens ζεσταίνονται τόσο πολύ

πια η γνώμη σας για την αξιοπιστία της hp?

Δημοσ.

Αφου δε σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια ενα ειναι το μηχανημα.

Εχει τον καινουριο Core 2 Duo T7200 2.0GHz Dual Core με 4MB cache και μνημη 1024 στα 667 MHz

Σκληρο δισκο 120GB 5400 rpm SATA

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_9_50&products_id=4055

και ζυγιζει μονο 2.54 kg, πολυ λεπτο και με μεγαλη αυτονομια 3.5 ωρες.

Μονο 1100 ευρω με το ΦΠΑ μεσα!!

Και αν το θελεις και με την καλυτερη οθονη που κυκλοφορει για 15,4" αναλυσης 1680x1050 ερχεται στα 1424 ευρω..

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_9_50&products_id=4162

Δημοσ.

file mou apo auta ta 3 pou eipes ego tha eperna to Multirama mirage dc-g 5600,mporei na einai made in Greece alla an pathei kati tha to ftiaksoun amesos.enas filos mou pire ena laptop apo multirama k eixe ena problem to dvd kai to allaxan kateytheian!!ego eimai katoxos enos Acer kai kano proseyxes mi pathei tpt!!

Δημοσ.

Πολύ καλό το ΗΡ...Δε θα με πείραζε να ήταν και με μικρότερο επεξεργαστή.

Για το multirama τι θερμοκρασίες γενικά ανεβάζει;

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά γεία σας 'εχω το mirage 5600 και ειναι και πολύ καλό παίζω πολλά παιχν'ιδια και ξέρω τι σας λέω δεν έχει κανένα πρόβλημα.

και τώρα αν δεν κάνω λάθοσ η τιμή τοθ είναι 999? και όχι 1199? ψάξτετω.

'Οτι θέλετε μετά ρωτάτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...