Προς το περιεχόμενο

Η Αναβάθμιση που δεν έγινε ποτέ!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την σύνδεση Δίοδος 512/128 που περιμένω εδώ και κάτι αιώνες να γίνει 1024/256. Μπαίνω λοιπόν στο αντίστοιχο site του πΟΤΕ και μου εμφανίζει οτι έχει γίνει αναβάθμιση στην περιοχή μου. Ως λογικός λοιπόν άνθρωπος παίρνω τηλ την Vivodi και μετά από 1 ώρα αναμονής (άψογο customer service - με έγραφαν στα π@π@ρ..@ τους κανονικότατα) μου είπαν ότι στο σύστημά τους φαίνομαι οτι έχω σύνδεση 1 Mbps. έπειτα μου είπαν οτι θα το δηλώσουν σαν βλάβη και οτι πρέπει να περιμένω 2-3 εργάσιμες ημέρες, αλλίως να τους ξαναπάρω τηλ.

Είχε κάποιος αλλώς καμία αντίστοιχη εμπειρία????

Δημοσ.

Παρομοια *περιπου* εμπειρια ειχα εγω με την φορθνετ.Η ιστοσελιδα εγραφε οτι δεν ειχε ολοκληρωθει η αναβαθμιση αλλα εγω συγχρονιζα στα 768 αντι των 1024 που ειχα πληρωσει.Μετα απο πολλα τηλεφωνηματα στη φορθνετ ενημερωθηκα οτι το dslam μου εχει αναβαθμιστει και οτι θα στειλουν αιτηση βλαβης στον ΟΤΕ..Τελικα το προβλημα λυθηκε μετα απο δικη μου επιμονη..Καποιος του τεχνικου τμηματος επικοινωνησε με το τεχνικο τμημα του ΟΤΕ και σε 15' ειχε αποκατασταθει και η βλαβη - δηλαδη οτι δεν ημουν στα 1024- αλλα ειχε γινει και ο διπλασιασμος στα 2048(ο οποιος δεν ειχε γινει ακριβως οπως και στην περιπτωση σου..)

Δημοσ.
;1320872'']Παρομοια *περιπου* εμπειρια ειχα εγω με την φορθνετ.Η ιστοσελιδα εγραφε οτι δεν ειχε ολοκληρωθει η αναβαθμιση αλλα εγω συγχρονιζα στα 768 αντι των 1024 που ειχα πληρωσει.Μετα απο πολλα τηλεφωνηματα στη φορθνετ ενημερωθηκα οτι το dslam μου εχει αναβαθμιστει και οτι θα στειλουν αιτηση βλαβης στον ΟΤΕ..Τελικα το προβλημα λυθηκε μετα απο δικη μου επιμονη..Καποιος του τεχνικου τμηματος επικοινωνησε με το τεχνικο τμημα του ΟΤΕ και σε 15' ειχε αποκατασταθει και η βλαβη - δηλαδη οτι δεν ημουν στα 1024- αλλα ειχε γινει και ο διπλασιασμος στα 2048(ο οποιος δεν ειχε γινει ακριβως οπως και στην περιπτωση σου..)

Τελικά η πολυπόθητη αναβάθμιση στο 1mbbs ήρθε! Ενώ στην αρχή η ταχύτητα ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα, ξαφνικά έχω τα εξής αποτελέσματα:

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.78Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 205.20kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

Τί έγινε ρε παιδιά ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ή ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ???? Έλεεεεεεεεεεεοςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ Topics Me ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΧΑΜΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ !!!

Δε κατάλαβα φίλε x_vagos_x αν δεν πούμε εδώ τι μας συμβαίνει πού θα το πούμε στον πΟΤΕ και τις κολ...εταιρίες που μας γράφουν κανονικότατα!!!

Μη γίνεσαι σύμμαχός τους!

Δημοσ.
Δε κατάλαβα φίλε x_vagos_x αν δεν πούμε εδώ τι μας συμβαίνει πού θα το πούμε στον πΟΤΕ και τις κολ...εταιρίες που μας γράφουν κανονικότατα!!!

Μη γίνεσαι σύμμαχός τους!

mazi sou ;)

Δημοσ.

Μαζι σου ρε Ptsak και γω!Τι βολευτηκαν οι αλλοι με τις καλλεσ ταχυτητες και μας γραμμενους?

Φιλε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με την κωλοVivodi που μπλεξαμε.Eχω και γω το Διοδος 512 ακι ακομα τπτ.Τους εχω παρει χιλιες φορες τηλ και τις δυο τελευταιες φορες μου λενε οτι ονομαστικα εχω ταχυτητα 1024 αλλα βλακεις..Μου λενε μετα να με συνδεσουν με τεχνικο τμημα,περιμενω μιση ωρα 40 λεπτα και δν το σηκωνει κανεις τους!Τι 8α γινει ρε παιδια!Ομηροι της ιδιας μας της εταιρια γιναμε?

Δημοσ.

Αν μιλατε για ταχυτητες δειτε παρακατω !!!!!!!

Εχω 2 γραμμες μια otenet office 2 Mbit και μια Tellas 2 Mbit

Και εχω τις παρακτω υπεροχες ταχυτητες

TELLAS:

hecking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 31.25Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.25Mb/s

Πotenet

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 38.47Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 706.49kb/s

''Στην Ελλαδα ζουμε!!''

Και δεν μιλάμε για το ποσά τηλεφωνά έχω πάρει και πόσες φορές έχω ακούσει το ίδιο ποίημα από τους super τεχνικούς που μας ''εξυπηρετούν''

Δημοσ.

H DSL mou stamatise na leitourgei to Savvato to proi (den sygxonizei to modem). H anavathmisi se 768 exei ginei edo kai arketo kairo. O texnikos tis Otenet mou eipe pos ginontai ergasies apo ton OTE gia tin anavathmisi gi'afto kai den leitourgouse. Afou tou eipa pos i anavathmisi mou exei ginei edo kai kairo, mou eipe pos i anavathmisi afti einai EIKONIKH!!!!

(P.S. DSL akomi den exo...)

Δημοσ.

k emena me eixan parei !thlefono! (meta apo poly brisimo bebea!) apo vivodi gia thn anabathmisi k moy eipan pos arxes oktombrioy tha exei gynei! meno kallithea athina kai to router m synexeizh na grafei 512/128! to apotelesma einai pos h idies h eteries mas stelnoyn "sistimenoys" ston ote!

Δημοσ.

Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ !!! :evil:

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 196.60Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 475.15kb/s

Πολύ καλά τα 100άρια για να κρατήσουν... [ 1024/256 ]:-|

ps. δεν πήρα το μέρος τους... :oops: απλά είναι πολλά τα topics και είναι κομματάκι σπαστικό να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια... :cry:

Αλλά και αυτό να εννοούσα, πάλι μαζί σας είμαι με το παρόν topic... :mrgreen:

By the way... Αν τα πεις εδώ μέσα και ξεσπάσεις σε τι θα ωφελήσει; Το ότι δεν άκουσαν εσένα δεν σημαίνει ότι δεν θα ακούνε και τους άλλους... Είπαμε ότι οι ταχύτητες θα έρθουν στα συγκαλά τους σε λίγο καιρό... [ Υπομονή... Νοέμβριο λέγανε στην αρχή και μας αναβαθμίσανε Σεπτέμβριο... ]

Όσο για τις εταιρείες εσείς τις επιλέξατε, ζητήστε αυτό που θέλετε αλλά μην είστε και απόλυτοι όταν δεν ξέρετε γιατι το ζητάτε...

Λέει και αυτό από κάτω από το Your PC is connected to a Cable/DSL modem :

'' Information: Other network traffic is congesting the link ''

Δημοσ.

Παιδιά απο'τι έμαθα οι τεχνικοί του ΟΤΕ εiναι πολύ λίγοι πλέων μετά την αποχώρηση ενός μεγάλο ποσοστού από αυτούς και έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχαλιά μέσα στα slam,και αυτό διότι στην λεγόμενη αναβάθμιση που έγινε για τους 512 χρήστες χρησιμοποίησαν τα ίδια dslam από τους παλιούς 1Mbit με αποτέλεσμα να έχουν χιλιάδες προβλήματα οι 1Mbit (όχι ότι οι άλλοι δεν έχουν)!!

Υπομονή πάντως γιατί θα αργήσουν πολύ να διορθωθούν ! και το πρόβλημα επικεντρώνεται στα dslam της βόρειου Ελλάδας δηλαδή στα κεντρικά τις Θεσσαλονίκης !

Δημοσ.

Ρε παιδιά εμέμα είχε γίνει η αναβαθμιση σε 768/192 αλλα βλέπω σημερα οτι εχω 768/128.Είναι λογικο?Μειωθηκε ξαφνικα το upload μου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...