Προς το περιεχόμενο

ΤΟ Κ700 ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ...

sasasj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΟΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΟΝΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΖΩ ΤΟ PIN ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΑΤΑΟ ΟΚ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΥΚΤΙΟ, ΚΟΛΑΕΙ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΥΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΛΑΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΛΗΜΕΝΟ! ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΒΥΝΕΙ, ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΩ ΚΑΙ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΕΧΩ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΞ, ΚΑΙ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΟΛΑΕΙ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΙ, ΕΠΕΣΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΣΒΗΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΕ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΣΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ) ΑΛΛΑ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ PLEASE! :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΟΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΟΝΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΖΩ ΤΟ PIN ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΑΤΑΟ ΟΚ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΥΚΤΙΟ, ΚΟΛΑΕΙ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΥΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΛΑΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΛΗΜΕΝΟ! ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΒΥΝΕΙ, ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΩ ΚΑΙ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΕΧΩ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΞ, ΚΑΙ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΟΛΑΕΙ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΙ, ΕΠΕΣΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΣΒΗΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΕ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΣΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ) ΑΛΛΑ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Νομίζω πως έκανες ότι μπορούσες.Σειρά έχει το service της SonyEricsson...

Δημοσ.

Συμφωνώ πάντο για service.

Μια άλλη απορία έχω το ίδιο μοντέλο αλά με vodafone live μέσα και μου χει απενεργοποιημένα να βάζω ήχο mp3 .Ξέρει κανείς πως ξεκλειδώνει?

Γιατί χωρίς vodafone live παίζουν κανονικά τα mp3!

Δημοσ.

ΠΛΕΟΝ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ...

ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ SonyEricsson ΚΑΙ ΒΛΠΕΟΥΜΕ.

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ (ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ή ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ) ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ! ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!

ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ Vod Live ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Vod Live. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ...

Δημοσ.

Νομιζω πως το τι ετυχε σε σενα ετυχε και σε μενα χωρις να πεσει κατω πουθενα.Του την βαρεσε ξαφνικα και οταν ενα πρωι πηγα να το ανοιξω αρνιοταν καθως πηγαινε να ανοιξει μονο η οθονη αλλα αυτη μετην σειρα της αναβοσβηνε απλα και μονο και τιποτα αλλο,μεχρι εκει.Για σερβις δεν το εχω παει ακομα μιας και εχω και δευτερο,αλλα πρεπει να γινει αν το παω και μαθω θα σου πω.Αν πας και μαθεις πες το και σε μενα.

Δημοσ.
Μια άλλη απορία έχω το ίδιο μοντέλο αλά με vodafone live μέσα και μου χει απενεργοποιημένα να βάζω ήχο mp3 .Ξέρει κανείς πως ξεκλειδώνει?

Δε θυμάμαι καλά γιατί έχω δώσει το k700 μου πριν κανά χρόνο αλλά τότε υπήρχε ένα πρόγραμμα που λεγόταν DRM (Κάτι τέτοιο,δεν μπορώ να θυμηθώ) και μετέτρεπε τα mp3 σε τέτοια μορφή ώστε να μπορείς να τα βάλεις για ήχο κλήσης.

Δημοσ.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣΩ. ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΣΧΟΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Δημοσ.

Αφου δεν φορτωνει ωστε να μπεις στο μενου. δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Πηγαινε για service και να σου κανουν firmware update.

Ισως βοηθησει...

Συμφωνώ πάντο για service.

Υπαρχει ειδικο προγραμμα, που πριν περασεις τα mp3 στην συσκευη σου τα "κλειδωνει" και ετσι μπορουν να παιξουν σαν ηχο κλησης!! ;)

Δημοσ.

Kαι ποιο πρόγραμμα υπάρχει πώς λέγεται που τα ξεκλειδώνει και παίζουν σαν ήχος κλήσης?Θα με σωζες αν έλεγες...

Δε με ενδιαφέρει να μετατρέπω τα mp3 σε amr τύπο γιατί έχουν χάλια ποιότητα σε ήχο.Το έκανα και απογοητεύτηκα.

Δημοσ.
Kαι ποιο πρόγραμμα υπάρχει πώς λέγεται που τα ξεκλειδώνει και παίζουν σαν ήχος κλήσης?Θα με σωζες αν έλεγες...

Δε με ενδιαφέρει να μετατρέπω τα mp3 σε amr τύπο γιατί έχουν χάλια ποιότητα σε ήχο.Το έκανα και απογοητεύτηκα.

Το πρόγραμμα που θες λέγεται DRM packager και είναι πρόγραμμά της Sony-Ericsson!

Δημοσ.
Το πρόγραμμα που θες λέγεται DRM packager και είναι πρόγραμμά της Sony-Ericsson!

Και τι ακριβώς κάνει το πρόγραμμα και πως το χρησιμοποιώ?

Δημοσ.
Και τι ακριβώς κάνει το πρόγραμμα και πως το χρησιμοποιώ?

Είμαστε ψιλο Off-topic οπότε θα σου απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ! Αφού το κατεβάσεις (δεν θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι free πρόγραμμα και νομίζω ότι υπάρχει και στο επίσημο site της Sony-Ericsson) και το κάνεις install πας στα options->configuration->Drm method και επιλέγεις forward-lock! Σείρε ότι mp3 θέλεις στο παράθυρο του προγράμματος και πάτα Create Drm Content! Στο κάτω μέρος του παράθυρου επιλέγεις και το Output folder! To πρόγραμμα σου δημιουργεί ένα φάκελο με όνομα Rights και ένα αρχείο τύπου *.dm ! Στέλνεις το αρχείο dm στο κινητό σου και τελείωσες! Τα αρχεία dm τα κάνεις ήχο κλήσης ή ξυπνητηριού αλλά δεν μπορείς να τα στείλεις σε άλλο κινητό! Αυτά :)

Δημοσ.

Sony Ericsson Digital Rights Management Packager

Δημοσ.

Τίποτα δεν έγινε στον Γερμανό που πήγα. Του έβαλαν μια κάρτα, το άναψαν είδαν ότι όντως κολλάει και είπαν ότι πρέπει να το στείλουν στην αντιπροσωπεία να το δει. Είπαν επίσης ότι ίσως χαθούν όλα όσα έχει μέσα το κινητό (φωτογραφίες, ήχους, τηλέφωνα κλπ) και μόλις το άκουσα το πήρα πίσω. Δεν τους το άφησα να το στείλουν. Θα δω τι μπορεί να γίνει με το κινητό... και ελπίζω να γίνει...

Δημοσ.

μια φιλη μου που ειχε το k750i και της εκανα firmware update δεν εχασε τιποτα, αλλα υπαρχει το ρισκο να τα χασεις.

τωρα:

1. ή κανε το firmware update μονος σου

2. ή παρε backup στο pc σου ολα τα αρχεια (photo, mp3, video) και μετα πηγαινε τους το.

Καλυτερα πηγαινε σε καποιο (vodafone / tim) μαγαζι που ειναι επισημος αντιπροσωπος της SE και σου κανουν το firmware update επι τοπου. Υπαρχει π.χ. τετοιο μαγαζι της vodafone στους αμπελοκηπους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...