g1annis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Γεια σας. Θέλω να φτιάξω το site μου σε Joomla. Είναι το site μιας μικρής κυκλοφορίας πολιτικής εφημερίδας (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα). Ρωτάω και στο Joomla gr αλλά ή δεν διατυπώνω καλά την ερώτηση, ή δεν διατυπώνουν καλά την απάντηση, και έχω μπλέξει τα μπούτια μου: Θέλω να κάνω το εξής: Να μπαίνει ένας επισκέπτης στην αρχική σελίδα. 1) Στο μενού να υπάρχει ένα item που θα λέγεται "Διαβάστε περισσότερα φύλλα". 2) Πατώντας το "Διαβάστε περισσότερα φύλλα" να πηγαίνει σε μια λίστα του τύπου "φύλλο 1", "φύλλο 2", "φύλλο 3", "φύλλο 4". 3) Τώρα πατώντας πχ ότι θέλει να διαβάσει το "φύλλο 3" και να πηγηγαίνει στην τελική λίστα, του τύπου "άρθρο 1", "άρθρο 2", "άρθρο 3" κλπ. 4) Πατώντας το άρθρο που θέλει να διαβάσει να του εμφανίζεται το άρθρο. Αν κάποιος διτίθεται να με βοηθήσει ας μου στειλει ένα πμ, να τα πούμε από κάποιο messenger, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα να περιμένω λεπτό προς λεπτό απάντηση σε φόρουμ, και να μην καταλαβαίνω και τίποτα. Σας ευχαριστώ πολύ ανεξαρτήτως αν διατίθεστε.
Iphoster Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Από κώδικα ξέρεις τίποτε προκειμένου να μπορέσεις να επεξεργαστείς κάποια δεδομένα;
g1annis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Λίγα πράγματα. Βασικά το έλυσα το πρόβλημα που είχα. Χωρίς να πειράξω κώδικα. Τα έκανα όλα από το γραφικό περιβάλλον του joomla admin. Βασικά κάθισα και μελέτησα τις ακριβείς διευθύνσεις από υποδείγματα ιστοσελίδων του Jooma για να δω τι στο διάολο αντικείμενα ήταν όλα αυτά που έψαχνα: Λοιπόν: Αρχικά έφτιαξα ένα section που το ονόμασα PaliaFylla Tο έκανα Linked στο mainmenu (type: section table) και του έδωσα name: Διαβάστε παλιότερα φύλλα Μετά έφτιαξα πολλές κατηγορίες με ονόματα "φύλλο 1", "φύλλο 2", "φύλλο 3" κλπ και τους είπα να ανήκουν στο section "PaliaFylla" Μετά έφτιαξα πολλά νέα contents ένα-ένα με ονόματα πχ "άρθρο 1", άρθρο 2", "άρθρο 3" κλπ και τους όρισα να ανήκουν στο section "PaliaFylla" και category το καθένα στο φύλλο που άνηκε. Δηλαδή αν το άρθρο 1 είναι του πρώτοθυ φύλλου όρισα στο content "άρθρο 1" να ανήκει στο section "PaliaFylla" και στο category "φύλλο 1". Πιστεύω πως ήμουν πολύ κατανοητός. Αν όχι να μου το πείτε. Δεν καταλαβαίνω γιατί ήταν τόσο δύσκολο να μου το περιγράψει κάποιος έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.