Aias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 δοκιμασε να κανεις extract με δεξι κλικ πανω στο συμπιεσμενο αρχειο μεσα απο το winrar ->extract to specified folder και εκει tickαρε το keep broken file ,μερικες φορες παιζει το συμπιεσμενο αρχειο ακομα και με τα errors.
Sadako Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Εννοώ προβλήματα με την εστία, γιατί συνδέομαι στο δίκτυο του πανεπιστημίου, που έχει 1002 προστασίες και ελέγχους πριν σε αφήσει να συνδεθείς. Όχι πως ξέρω 100% ότι αυτά τα windows που έχει τώρα περασμένα πάνω είναι original, αλλά λέμε τώρα.. Όταν λες "clean install windows"??
KenZone Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 nomizw pws einai provlima diskou .. eixa to idio akrivws provlima ... meta epekta8ike kai sta mi simpiesmena arxeia m .. mp3 p kollagan kai avi p ehanan polla frames ... ekana elnxo sto disko kai kollage ... format pali kollage ... mono me wuick format mporesa na kanw clean install ta windows kai xrisimopoiw e3wteriko skliro apo tote ...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Kάνε update σε motherboard,και βγάλε τυχόν firewall. (εντάξει εκτός.. του πανεπιστημίου!
billpeppas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Εφόσον έχεις μεγάλο πρόβλημα σταθερότητας ( errors σε απλούστατα και ελαφρυά προγράμματα, καθώς και άμεσο κλείσιμο εφαρμογών ) έχεις ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιο hardware πρόβλημα. Με πιο πιθανό την RAM. Οπότε http://www.memtest.org κατεβάζεις το memtest το γράφεις, και κάνεις boot με αυτό. Μια 20αριά loops το test 5 για να δούμε αν οι μνήμες είναι προβληματικές ( ή στην καλύτερη περίπτωση ρυθμισμένες λάθος στο BIOS )
Sadako Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Houston, we have a problem. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι το μόνο. Δε θυμάμαι απο που, αλλά ψάχνοντας στο google για memtest, έπεσα πάνω σε ένα άλλο, που είναι εδώ: http://www.hcidesign.com/memtest/download.html , και όχι αυτό: memtest.org. Anyway. Το τρέχω το προγραμματάκι (όχι μπουτάρισμα με αυτό ή τίποτα τέτοιο, απλά το έτρεξα, έχοντας κλείσει ότι άλλες applications ήταν ανοιχτές εκείνη τη στιγμή). Και με το που αρχίζει, αρχίζουν τα όργανα: "Memory error detected. Pair 3317263 does not store values accurately. Memtest has detected that your computer cannot accurately store data in RAM. You need to fix this". Και πατάω το οκ, μου βγάζει το ίδιο σε άλλο pair. Πατάω πάλι enter, σε άλλο. Κρατάω πατημένο το enter, και βγάζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ το ίδιο πράγμα, καμια 500αριά φορές. "Εδώ είμαστε" λέω.. Με παραπέμπει στο site του προγράμματος, όπου όμως δεν λέει τίποτα. Καμιά ιδέα?? Το άλλο το memtest απο το memtest.org, επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω εδώ μαζί μου ούτε κανένα CD άδειο, ούτε καν δισκέττα, μπορώ να το κάνω boot απο USB stick? Απλά το γράφω στο root απο το stick και κάνω boot? Επειδή έχει απλά ένα .exe αρχείο απο ότι βλέπω..
billpeppas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 http://www.memtest.org/download/1.55.1/memtest86+-1.55.1.exe.zip Για USB Flash. Το χώνεις, και boot με το Flash.
Sadako Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ρισκάροντας να χαρακτηριστεί ηλίθια η ερώτηση, κι εγώ άσχετος, απλά επειδή ως τώρα δεν έτυχε να πάρω USB stick, θα ρωτήσω.. Βάζοντας το USB stick, μου βγάζει 2 νέα drives. Ένα USBDISKPRO που είναι removable disk, και ένα 3 1/2 floppy disk, που το βλέπει σαν b: Το B: λοιπόν, είχε απο την αρχή μέσα εφαρμογή RavMonE.exe, μια άλλη εφαρμογή UDPV264.exe που λέει ότι είναι για password control, και είχε και ένα μικρό pdf manual. Να υποθέσω ότι απο αυτό το B: θα κάνει boot? Γιατί έγραψα το mt165.exe στο B: ,και όταν μπούταρα, μου έβγαλε invalid system disk. Μήπως αυτό το B: το κάνω φορμάτ κανονικά σαν boot-disk, κάνω boot απο κει και μετά τρέχω το mt165.exe?? Αν κάνω format και make bootable το B: δε θα χαθούν όλα τα δεδομένα του removable disk έτσι??
billpeppas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Οδηγίες για run από USB Flash Drive: http://forum.x86-secret.com/showthread.php?t=4652
Sadako Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν.. Τα κατάφερα να κάνω το usb bootable, έγραψα και το mt165 εκεί μέσα (έγραψα και δοκίμασα ΚΑΙ το mt1551 για καλό και για κακό), αλλά αφού κάνω boot και τρέχω το πρόγραμμα (και τις 2 εκδόσεις), βγαίνει μια μπλε οθόνη, πάνω αριστερά έχει σε πράσινο πλαίσιο το MemTest, και κάτω κάτω, μια γκρι γραμμή, με έναν μαύρο κέρσορα που αναβοσβήνει στην αριστερή άκρη της.. Και δεν κάνει τίποτα.. Μα τίποτα. Τι κάνω λάθος??
gregdais Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ;1320362']a)Δοκιμασε να τα κατεβασεις με flashget.Δοκιμασε απλα να ξανακατεβασεις τα corrupted files. poli apla kai sosta vimata, to rapidget pathenei nilles kamia fora kai mporei sou vgalei corrupted files xwris na einai ta pigea... etsi ta ksanakatevazeis anagastika prokeimenou na petakseis ola ta ipolipa...
billpeppas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Χμ, πιθανότατα οι μνήμες σου είναι υπερβολικά ασταθείς ( παράγουν πάρα πολλά errors ) και έτσι δεν καταφέρνει καν να ξεκινήσει το πρώτο test το memtest. Με άλλα λόγια...η λύση του προβλήματός σου ακούει στο όνομα "χαλασμένες μνήμες RAM"
Sadako Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Κάποια στιγμή που θα βρω χρόνο θα κάνω κάποια tests, θα βγάλω 1-1 τα τσιπάκια να δω αν αλλάζει τίποτα. Αλλά ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση? Είχα βρει ένα προγραμματάκι, το Everest Home (σήμερα ψάχνοντας βρήκα και ένα δεύτερο παρόμοιο το Cpu-z), που ανάμεσα σε όλες τις άλλες πληροφορίες που σου έβγαζαν για το σύστημά σου, είχε ένα tab που λέγεται SPD, και εκεί σου έβγαζε αναλυτικότατες οδηγίες για κάθε ένα τσιπάκι μνήμης ξεχωριστά. Απο τον κατασκευαστή, τη συχνότητα, κλπ κλπ. Το είχα δοκιμάσει στον υπολογιστή που έχω στην Ελλάδα. Εδώ, και στα 2 προγράμματα, σε αυτό το tab, δεν βγάζει ΤΙΠΟΤΑ. Είναι κενό. Μήπως παίζει τίποτα ασυμβατότητα με την motherboard, ή τίποτα με το BIOS?? Σύμφωνα με το Everest, το motherboard είναι το ASUS A7V8X
Sadako Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Τελικά (ελπίζω να είναι το μόνο), βρέθηκε το πρόβλημα. Σήμερα που (επιτέλους) αγόρασα κατσαβίδι και άνοιξα το κουτί, είπα να δοκιμάσω τις μνήμες. Και μετά απο κάποιες δοκιμές, το έξτρα 512άρι τσιπάκι που μου έβαλε (αναφέρω στο αρχικό ποστ για όποιον δε κατάλαβε), είναι για τον φούτσο. Αφού έβγαλα τα άλλα 2 και το άφησα μόνο του, και δεν έμπαινε καν στα windows. Έκανε μόνο του reboot απο κάποια στιγμή. Οπότε το έβγαλα εντελώς, και μέχρι στιγμής, τόση ώρα που το έχω ανοιχτό (καμιά ώρα δηλαδή), δεν μου έκανε κανένα χαζό. Μάλιστα μπόρεσα να κάνω Install μια εφαρμογή που πριν ούτε καν έμπαινε. Ελπίζω αυτό να λύσει και το πρόβλημα για το οποίο άνοιξα το τόπικ, δλδ τα rar αρχεία απο το rapidshare.. Οπότε πάω για να βάλω άλλη μνήμη. Το θέμα που εγείρεται τώρα είναι άλλο. Επειδή έβγαλα 1-1 τα τσιπάκια και σημείωσα τις πληροφορίες, παρατήρησα ότι απο τα 2 256άρια που είχε αρχικά πάνω το pc (πριν δηλαδή ο παπάρας προσθέσει το ελαττωματικό 512άρι), το ένα είναι στα 333MHz CL2,5 , ενώ το 2ο είναι στα 133MHz (!!!!) CL2. Τώρα, απο ότι μπορώ να θυμηθώ απο μια προηγούμενη έρευνα μου πάνω σε μνήμες, όσα τσιπάκια κι αν βάλεις, αυτά δουλεύουν στην συχνότητα που έχει το χαμηλότερο. Δηλαδή τώρα ό,τι και να βάλω, θα δουλεύουν όλα στα 133. Οπότε μήπως να πάρω 2 τσιπάκια αντί για ένα? Ίσως 2 512άρια αλλά στα 333?? Θα δουλέψουν, σωστά?? ΥΓ. Τώρα πείτε μου, πόση τύχη μπορεί να έχω, έτσι ώστε τα 2 εξαρτήματα που ξέχασε να μου χρεώσει (και η μνήμη και η οθόνη που κάνει κάτι νερά) είναι προβληματικά? Εννοώ, δεν έχασα λεφτά..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Πάντως τα corrupted files είναι συχνό φαινόμενο,και δεν ξέρω μήπως φταίει και το Rapidget το οποίο κάνει και άλλα διάφορα "κουλά".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.