Προς το περιεχόμενο

Είναι δυνατόν Ο,ΤΙ rar κατεβάζω απο rapidshare να είναι corrupted?

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Είναι κανα 2 μέρες που πήρα υπολογιστή εδώ στην εστία, και παρόλο που τη μέρα ψιλοσέρνεται, είναι κάποιες ώρες, κυρίως βράδυ, που πετάει. Μέχρι και 1,5MB/sec πιάνει. Το θέμα είναι, ότι παρόλο που κατέβασα πολύ πράμα απο rapidshare (premium user), ΟΛΑ πάω να τα αποσυμπιέσω μου τα βγάζει volume is corrupt ή CRC error. Στην αρχή κατέβαζα με το επίσημο rapidget, μετά με το Rapget, και τέλος κανονικά μέσα απο τον firefox. Αλλά τα ίδια. Σκέφτηκα μήπως με κάποιον τρόπο δημιουργεί πρόβλημα το firewall της σχολής, αλλά όταν κατέβασα ένα ασυμπίεστο αρχείο (avi), έπαιξε κανονικά.. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει??

Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα hardware? Γιατί ο υπολογιστής που αγόρασα είναι μεταχειρισμένος, και μου κάνει κάτι χαζά που και που (κάτι restart, κάτι "application faced an inconvinience and needed to close" και τέτοια)..

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Με τι πρόγραμμα τα κάνεις extract?

Δοκίμασε με την ΠΙΟ πρόσφατη ΕΠΙΣΗΜΗ έκδοση του Winrar γιατί μερίκές φορές τα υπόλοιπα δίνουν τέτοια προβληματάκια...

(γενικά θα συνιστούσα το freeware 7zip (πάλι την πιο πρόσφατη έκδοση, αλλά καλού κακού δοκίμασε πρώτα με τα σίγουρα)

Δημοσ.

Simfono Me Ayto Pou Sou Leei O Filos Pio Pano Gia Ta Arxia Pou Katevazeis!!

Harweare Then Eine Kata 95%!!!tora To Litourgiko Sou Mipos O Proigoumenos To Exei Pano Apo 2 Xronia Egatesimeno Kai Exei Katsei Apo To Polla Programata Vale Vgale!!an Nai, Ego Tha Tou Ekana Ena Format!

Δημοσ.

a)Δοκιμασε να τα κατεβασεις με flashget.

B)Δοκιμασε απλα να ξανακατεβασεις τα corrupted files.

c)Δοκιμασε να διορθωσεις τα αρχεια αυτα με το Advanced Rar Repair.Αφου τα διορθωσεις με το εν λογω προγραμμα στην συνεχεια ανοιξε τα με winrar διαλεξε extract to και μετα επελεξε το κουτακι στα αριστερα που λεει keep broken files.Mετα κανε το extraction κανονικα,αγνοησε το μηνυμα σφαλματος που θα σου ξαναβγαλει και το αρχειο σου θα δημιουργηθει κανονικα μολις η προοδος του extraction φτασει 100%.Τωρα εαν θα δουλευει και κανονικα αυτο δεν ειναι σιγουρο...Εαν προκειται για ταινiα ενδεχομενως να χασεις 2-3 δευτερολεπτα ενδεχομενως ομως να μην χασεις και τιποτα...

Δημοσ.

Sadako, iparxoun kamposes periptoseis..

A Ekdoxi. Software problem... Opos sou eipan idi, katebase tin teleutaia ekdosi winrar, kane me kapoio programma clean stin registry, scanare gia ious.. Teleutaia lisi to format. An kai to pio pithano einai na isxioun oi alles dio ekdoxes, opote to format ase to gia to telos.

B Ekdoxi. Auto pou exo pathei ego.. Gia kapoion logo i motherboard enos aptous pio palious ipologistes mou ta eixe paiksei (QDI .. :evil: ) kai ekane lathos metafora dedomenon.. Epsaxna MHNES to problima, epsaksa sklirous, mnimes oti thes, kalodia,telika eftaige 100% i motherboard.. POS mporeis omos na deis an genika ginontai "mystiria" pragmata me apotelsesma tin kaki metafora dedomenon ?? (ta opoia sou dinoun ta crc errors- ta arxeia avi mpeg mp3 klp, an milame gia mia mikri alliosi ton dedomenon paizoun,omos ta zip rar klp kai i paramikri metaboli to xalaei kai emfanizei crc error..).. Gia na deis loipon an exeis hardware problima, kane ena kalo restart, kane clean registry kai genika ena mikro software service ston ipologisti sou, afise ton na min trexei tpt sto background kai pigaine sto Nero kai kapse ena full dvd me energopoimeni tin epilogi gia Verify Written Data.. An sou bgalei ekei error, tote mallon gia hardware problem pas, lisi apelpisias to format.. Episis, to 'testaki' min to kaneis mia fora, akoma kai an sou bgalei oti ok, kane sto kapaki alles 2-3 eggrafes ksana, gia na eisai sigouros... An ola ok tote den prepei na pezei hardware problem..

G Ekdoxi : Na paizei kati mystirio me to modem/tin grammi kai tetoia.. Omos distixos apo auta den ksero kala opote kapoios allos tha se boithisei...

En katakleidi, kane ena mini service sto pc kai kane to test me to Nero pou sou eipa gia na deis an ola einai ok oson afora to hardware kai proxora analoga...

Δημοσ.

Λοιπόν..

Το winrar που έχω είναι το 3.61, που απο όσο είδα είναι το τελευταίο. Για την ακρίβεια, στο site που μπήκα, έλεγε για 3.60. Αλλά δε νομίζω να είναι θέμα software, γιατί δοκίμασα και με ένα άλλο που είχε ήδη εγκατεστημένο στο pc (UltimateZip λέγεται) και με εκείνο μου έβγαζε τα ίδια προβλήματα. Αν και δεν τσέκαρα την έκδοση απο το 2ο. Θα δοκιμάσω και κανένα ακόμα freeware, κσι με το flashget το βράδυ ή αύριο το πρωί.

Το ότι το pc έχει κάτι, έχει σίγουρα. Γιατί καμιά φορά δε μου κάνει install κάποιες εφαρμογές, με το που ανοίγει το pc πάω να ανοίξω το firefox και μου λέει ότι it needs to close, μου κάνει restart μόλις "ζοριστεί" λίγο, επίσης παρατήρησα ότι αν πάει 100% η CPU με πετάει έξω απο την εφαρμογή. Αυτό το παρατήρησα όταν πήγα να κάνω install μια εφαρμογή, που στην αρχή-αρχή αποσυμπίεζε ένα μεγάλο .cab, και μόλις η CPU έφτανε 100% με πετούσε έξω χωρίς καν κανένα μήνυμα. Για μια στιγμή σκέφτηκα μήπως είναι κανένα τερτίπι των AMD Athlon, γιατί μέχρι τώρα μόνο με Intel είχα δουλέψει. Ακόμα, δεν ξέρω πως μπαίνει στο BIOS σε αυτά τα μηχανήματα.

Δεν ξέρω πόσο καιρό και τι χρήση είχε κάνει ο προηγούμενος, γιατί το πήρα απο μαγαζί. Μάλιστα μου είπε ο μαγαζάτορας ότι έχει και εγγύηση. ΟΜΩΣ, δε θέλω να ξαναπάω σε αυτό το μαγαζί (τουλάχιστον όχι αν δεν σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει άλλη λύση), γιατί ο τύπος στην κυριολεξία ΞΕΧΑΣΕ να μου χρεώσει την οθόνη, όπως ακόμα και extra 512MB RAM που του είπα να μου προσθέσει στην αρχική σύνθεση. Συνολικά γλίτωσα καμιά 80αριά λίρες. Οπότε θέλω πρώτα να δω τι μπορώ να κάνω μόνος μου, το πολύ πολύ να αγοράσω αν χρειαστεί τίποτα καινούργιες μνήμες (γιατί αυτός που ξέρω αν δε μου βάλει απλά τίποτα μεταχειρισμένες), και μετά να απευθυνθώ αλλού..

Δημοσ.

UPDATE: Δοκίμασα ΚΑΙ με το freeware 7zip, πάλι τα ίδια μου έβγαλε, οπότε η περίπτωση του software problem απομακρύνεται όλο και περισσότερο..

Στο BIOS βρήκα τελικά πως μπαίνει, αλλά δε μπορώ αν πω ότι βρήκα και τίποτα το μεμπτό.

Δημοσ.

Όπως είπα και στην αρχή, ξεκίνησα με το rapidget, συνέχισα με rapget, και τελείωσα με απλό downloading απο τον firefox.. Τα αποτελέσματα τα ίδια..

Δημοσ.

Χμμμ ζητω συγγνωμη θα μου ξεφυγε αυτο σε καποιο ποστ...

Δυστυχως δεν ξερω τι φταιει γιατι εμενα μετα την εγκταλειψη του rapidget λυθυκαν τα προβληματα!

Δημοσ.

το επιβεβαιώνω κι εγω,

το rapidget εχει πρόβλημα αν σταματήσει για κάποιο λογο το download και συνεχίσει μετα, δηλαδη δεν κάνει σωστα resume και βγαζει χαλασμένα αρχεια (και σε free και σε premium).

Δημοσ.

sadako ayta patheneis ama psonizeis apo kinezous kai pakistanous :P xexe

1) rapidget sucks!!

1) format ston skliro na strosei to pc..

2) ta rar arxia dokiases na ta peraseis se kana cdaki kai na dokimaseis na ta anikseis se allo pc?

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια, δεν ξέρω την εθνικότητα του προηγούμενου κατόχου, καθώς εγώ το ψώνισα απο έναν κρυόκωλο Άγγλο :P

1) Rapidget can kiss my ass, δοκίμασα ήδη τόσα άλλα προγράμματα, δεν φταίει αυτό..

2) Αυτό το θέτω σαν τελευταία λύση, όχι για κανένα άλλο λόγο, γιατί μετά θα αναγκαστώ να περάσω πειρατικά (ξου ξου σιξχάντρεντσίξτισιξ) XP και Office και δεν ξέρω μήπως αντιμετωπίσω κάποιου είδους προβλήματα..

3) Αυτό όντως όχι δεν το σκέφτηκα, thanks, will do λίαν συντόμως..

Δημοσ.

2) Αυτό το θέτω σαν τελευταία λύση, όχι για κανένα άλλο λόγο, γιατί μετά θα αναγκαστώ να περάσω πειρατικά (ξου ξου σιξχάντρεντσίξτισιξ) XP και Office και δεν ξέρω μήπως αντιμετωπίσω κάποιου είδους προβλήματα..

xexe ma adimetopizeis hdh provlimata :P

tsekareto kai pes mas :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...