Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εμφάνηση πολλών monitors στα devices

gtsamour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου έδωσε μια motherboard (sis chipset) με έναν celeron 2.66ghz, επίσης αντάλλαξα την FX5200 που είχα με μια FX5700LE (το ξέρω είναι σχεδόν τα ίδια χάλια σε επιδόσεις αλλά πρόκειται για το δεύτερο pc μου).

Αφού λοιπόν έστησα το μηχάνημα, έκανα εγκατάσταση τα xp (τελευταίο iso των XP με ενσωματωμένα όλα τα updates μέχρι το Σεπτ. 2006.)

Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εδώ,

παρατήρησα όμως ότι όταν φόρτωνε το λειτουργικό (στο σημείο που πρωτοεμφανίζεται το desktop) καθηστερεί κάπως (σαν να κολλά για λίγο) και κάνει σαν να προσπαθεί να αλλάξει ανάλυση (CRT monitor Sony 100SX) και μετά όλα ΟΚ.

Αυτό το κάνει 3 φορές απανωτά, παρατήρησα ότι στα system properties στην υποκατηγορία monitor, εμφανίζει 3 φορές default monitor (ή standard monitor, κάτι τέτοιο τελος πάντων...) και μετά το Sony 100SX.

Δοκίμασα να τα απεγκαταστήσω, να βγάλω τους drivers της nvidia και να τους ξαναβάλω, να απενεργοποιήσω το dual screen αλλά πάλι εμφανίζονταν τα ίδια.

Τι στα κομμάτια φταίει.....

Ξέρω δεν είναι τιποτα πολύ σοβαρό αλλά μου τη σπάνε αυτά τα μικροπαγώματα που προκαλεί και τα 3 αναβοσβήματα της οθόνης.

Δημοσ.

Βασικά, αν υποστηρίζει dual display, extended desktop κλπ, κλπ, το να βγάζει τρία μονιτορ είναι φυσιολογικό

Δημοσ.

Στο πρώτο μου pc έχω πάνω μια 6600GT (Asus) αλλά δεν έχω το ίδιο θέμα, ένα monitor ανιχνεύει.

Η 6600GT δεν υποστηρίζει dual display?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...