sppoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Re paidia sto laptopaki mou arketes fores antimetwpizw kollimata otan paizei kapoio video se paixnidia akoma kai an ta paixnidia einai palia... p.x. evala to neverwinter nights alla kai to oblivion sto laptop kai ta video eite einai apo tin eisagogi tou paixnidiou eite apo mia opoiadipote skini me video kollaei toso o ixos oso kai i eikona gia kapoia deuterolepta kai meta epanerxetai!!! Auto sumvainei gia ena deuterolepto kai meta apo allo ena deuterolepto pali kollimataki...mexri na teleiwsei ena video mporei na faei kai kamia 20aria kollimatakia se ixo kai eikona tautoxrona... (Apo apopsi hardware den yparxei kanena provlima kathws auta ta paixnidia ta epaiza kai palia sto laptop xwris kanena provlima) Kamia idea...(i monadiki pou mou pairnaei apo to mualo einai na min trofodoteite swsta afou molis to bgalw apo to reuma kai aferesw kathe syskeui USB deixnei na min travaei kanena kollima)??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Doκιμασες να βρεις ενημερωμενους οδηγους για την καρτα γραφικων σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sppoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Exw idi tous teleutaious drivers mobility gia tin AGP mou alla pali tipota... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgeorgalas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 1. τι Notebook έχεις? 2. μήπως κάτα λάθος έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις ενέργειας και (κατά λάθος) όταν δουλεύεις με ρεύμα δουλέυει σαν μέγιστη διάρκεια ζώής μποαταρίας (που σου ρίχνει τις αποδόσεις) και όταν είναι με μπαταρία το ανάποδο? 3. πολλά video στα παιχνίδια (τουλ'αχιστον κάποτε ήταν έτσι) δεν αντιγράφονται στον δίσκο αλλά τα διαβάζει από το cd rom μήπως είναι βρώμικο το δσκάκι σου ή μήπως το Transfer mode του Cd rom είναι PIO και όχι UDMA? 4. Για το Neverwinter nights ειδικά (μιας και το έπαιξα πρόσφατα στον δικό μου amlio A1667G1) δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά με κάποια modules κατεβασμένα από το net (όχι οι official campaigns) είχα κολλήματα σε video, επίσης μιας και έπαιζα στην Max ανάλυση όταν είχα πολλούς χαρακτήρες στην οθόνη κατά την διάρκεια μιας μάχης ψιλοκολούσε, οπότε έβγαινα και μετά ξαναφόρτωνα το παιχνίδι και έστρωνε.... ε και τα ξαναλέμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sppoulis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 1) Montelo Laptop : Multirama Deluxe 202 CPU: 3,2 GHz AGP : ATI RADEON 9700 128 MB RAM : 1GB DDR 2) Den exw peiraxei katholou rythmiseis energeias (Portable/Laptop Schemes) 3) Exw kanei full instalation sto Neverwinter opote ta video yparxoun sto HD kai episeis den exw katebasei kanena module, milaw panta gia to original kai malista xwris ta Expansion tou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ποια εκδοση ειναι οι οδηγοι της ΑΤΙ που σου δινουν ως τελευταιους? Αν δεν ειναι πολυ ενημερωμενοι, δοκιμασε να τους απεγκαταστησεις τελειως και να βαλεις τους ATI Οmega Drivers, μπορει να σου δουλεψει σωστα ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgeorgalas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 βρε sppoulis εν ξέρω τι να σου πω....και ο δικός μου στα ίδια επίπεδα είναι αλλά το παιχνίδι έτρεχε μια χαρά.....αν δοκιμάσεις να χαμηλώσεις λιγάκι τις ρυθμίσεις ανάλυσης από το setup του παιχνιδιου? Α,! δοκίμασε να κατεβάσεις και το patch από το site (απλλά update από το Menu του παιχνιδιου) μιας και έχουν κάνει αρκετές βελτιώσεις (στο τελευταίο τουλάχιστον είδα και υποστήριξη για 64bit processors αν θυμάμαι καλά) ε και καλό κουράγιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sppoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Τους official drivers απο το site της ATI τους Mobility χρησιμοποιώ... Οσο για τις ρυθμίσεις στο NWN παρόλο που από default μου λέει να χρησιμοποιήσω best ρυθμίσεις γραφικών το κατέβασα από μόνος μου στο good... Δεν βαριέστε ρε παιδιά θα βολευτώ έτσι μέχρι να βρω μόνος μου την λύση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.