Προς το περιεχόμενο

Αναγόμωση μελανιών

grek77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράψτε τη γνώμη σας για την αναγόμωση μελανιών:

α.Χρησιμοποιώ την αναγόμωση

β.Σπάνια

γ.Δεν γνωρίζω

Αν ναι ποιά εταιρία χρησιμοποιείται κυρίως;

Δημοσ.

Μια φορά είχα αγοράσει ένα κιτ από το Carrefour, που περιείχε 3 μπουκαλάκια με μελάνη και μία σύριγγα, όπου έκανες refill στο cartridge μόνος σου.

Δυστυχώς μάρκα δε θυμάμαι, αλλά νομίζω πως ήταν γαλλική.

Γενικά αν δεν έχεις απαιτήσεις πολλές από την εκτύπωση, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Γενικά χαλάει ο μετρητής, και μπορεί να σου δείξει πως θέλει μετά πάλι μελάνι, αλλά όλες οι εκτυπώσεις που βγάζεις είναι μια χαρούλα. Μερικές φορές βγάζει σε κάποια εκτύπωση περισσότερο μελάνι από όσο πρέπει (για αυτό είπα πως αν το θέλεις να είναι τέλειο, δεν το συστήνω). Αλλά εμένα προσωπικά μου έλυσε τα χέρια, και πράγματα που πιο παλιά δεν τα εκτύπωνα καθαρά και μόνο για οικονομία μελανιού, τώρα τα εκτυπώνω με μόνη συνέπεια τις τύψεις για την κατανάλωση χαρτιού (από οικολογική άποψη).

Αν σκεφτείς πως ένα καινούριο μελάνι κάνει 20 ευρώ και αυτό το κιτ το πήρα γύρω στα 9 και μέχρι να φύγω από Ελλάδα δεν είχα τελειώσει ούτε το πρώτο μπουκαλάκι... συμφέρει κάργα! (και είχα κάνει και 3, νομίζω, "μεταγγίσεις")

Δημοσ.

Με αυτό το κιτάκι που είχα πάρει εγώ έπρεπε να κάνεις το refill μόνος. Την πρώτη φορά ήταν λίγο στα κουτουρού, αλλά τη βρίσκεις την άκρη σχετικά εύκολα.

Δημοσ.

Εχω κανει αναγομωση σε ενα catridge ενος color laser της HP και σε εναν b/w laser.

Στο Catridge World το πηγα οπου εκαναν πολυ καλη δουλεια, το συσκευασαν ξανα και μοιαζει σαν original κτλ, και κοστος που αξιζει.

π.χ b/w toner original 2500σελ 50.58 ευρω (απο e-shop) κανει 33ευρω.

Στο ακριβοτερο catridge του εγχρωμου printer η διαφορα κοστους ηταν αρκετα μικροτερη αλλα βεβαια, οπως λενε, κανουν παντα το μεγαλο γεμισμα οποτε φανταζομαι οτι η διαφορα κοστους ειναι στην ουσια μεγαλυτερη. Δεν μου εχει τελειωσει ακομα για να δω εαν οντως κραταει περισσοτερο.

Απο αποδοση δεν εχω δει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης.

Με κιτακι αναγομωσης που αναφερεται παραπανω δεν εχω δοκιμασει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...