blackstar Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 oxi επειδη σκεφτομαι μηπως δεν την εχουν παρει ή.....διαφορα αλλα..με τοσα που εχω ακουσει σκεφτομαι μηπως δεν ασχολουνται καν... asxoloynte, einai lefta gia aytoys kai den 8eloun na figoyn apo ta xeria toys, kai na pane p.x. ston pOTE, to 8ema einai poso grigora kai sosta 8a kanoyn tin doyleia toys i otetzides(pragma pou se emena akoma den kanan !$#@$#@#@@!).
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι....Έχω σύνδεση Conn-x μέχρι 23 Νοέμβρη(που σημάινει ότι μέχρι τότε δεν μπορώ να αλλάξω πάροχο).Επειδή όμως με ενδιαφέρει πολύ αυτή η συγκεκριμένη προσφορά της Forthnet, μπορώ να κάνω την αίτηση τώρα στην Forthnet (ενώ δεν έχει λήξει ακόμα το Conn-x), ή πρέπει να περιμένω να τελειώσει η προσφορά του ΟΤΕ?Ρωτάω με δεδομένο ότι μια καινούργια σύνδεση θέλει 1 μήνα να ενεργοποιηθεί... an tin exeis proplirosei mporeis na allaxeis.tha stalei aitima katargisiss apo otenet sto ote kai meta apo forthnet i aitisi ston ote.an den kaneis katargisi kai stileis aitisi epitopou tha akirothei apo ote me aitiologia adsl se allon isp.rota ama thes 801 100 8000 na sou poun ti ginetai aafou den thes na xaseis tin prosfora.isos na tin dextoun apo tora den xero na sou po.
PETROS13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 μια ερώτηση,λίγο άσχετη..για να κάνει κάποιος σύνδεση demo,τι χρειάζεται και πόσο χρόνο παίρνει η ενεργοποίηση?έχει κάποιο κόστος? έχω ήδη κάνει αίτηση για το φοιτητικό της forthnet.μπορώ να βάλω καμιά demo σύνδεση στο ενδιάμεσο???
pao132003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 αρχικά υποτίθετο ότι η πρoσφορά θα κράταγε μέχρι τις 21/10 αλλά βλέπω τώρα ότι είναι μέχρι τις 31/10. Λογικά θα πάρει και νέα παράταση πάντως, δε νομίζω να θέλει η forthnet να είναι η μόνη εταιρία που δε δίνει φοιτητικό. Και κάτι άλλο από το ΔΙΟΔΟΣ: Σημείωση: Η παραπάνω υπηρεσία δίνεται μέσω FORTHnet IP. Κατά συνέπεια περιεχόμενο που ελέγχεται από τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και απαιτεί Ακαδημαική IP δεν είναι προσβάσιμο
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 kaltiera pou dinetai apo forthnet.to demo to zitas apo 801 100 8000.den plironeis.15 lepta i energopoiisi ante misi ora.
alex86 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Σε αυτή την προσφορά Internet παίρνουμε μέσω Forthnet ή μέσω του Δίοδος δηλαδή της ΕΕΤΤ;Γιατί η προσφορά βρίσκεται και στο site του Δίοδος και κάτι λέει ότι δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κάποια site....
alex86 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Για την προσφορά της Forthnet για φοιτητές με 117 euros για ένα χρόνο....
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 apo tin forthnet to perneis.oso xero sto fititiko tis forthnet i diodos den exei kamia sxesi.einai opos oles oi sindeseis apla pio ftini.den pernoun bandwidth apo allou oso xero.kalo auto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.