poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 efoson i proigoumeni aitisi ine forthnet kai auti forthnet oxi den xriazetai kati allo.
red7genius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 να ρωτησω κατι...σημερα πηρα το πακετο...δεν μπορω να το πιστεψω οτι το κρατω στα χερια μου...μετα απο 5 χρονια συνδεσης pstn....3kb/s downloading!!!!!!υπαρχει καποιος περιορισμος στην ημερομηνια ενεργοποιησης?? και με ποιο τροπο πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να στειλω την αιτηση? μηπως με καποιον απο τους τρεις μου το ενεργοποιησουν πιο γρηγορα?
pitpapk4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Σιγουρα μεσω ιντερνετ η αν εχεις με fax φιλε.Ειναι ο πιο γρηγορος και πιο ασφαλης τροπος.
Newbie1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εφ'οσον αυτη η προσφορα ειναι εκτος προγράμματος ΔΙΟΔΟΣ και ετσι δεν χρειαζονται ολα εκεινα τα δικαιολογητικα(Εγγραφη στο Site,βεβαιωσεις γραμματειας) πως μπορουν να ξερουν αμα εισαι φαιτητης ν+1 η ν+2 κτλ?? Το πασο που ζητουν ως βεβαιωση δεν γραφει ουτε ετος εισαγωγης,ουτε εξαμηνο σπουδων.Μπορουν να το εξακριβωσουν με κανα τηλεφωνημα σε γραμματεια πχ?(το βλεπω χλωμο ομως).Μπορει καποιος να δωσει απαντηση?Εγω εχω πασο αλλα ειμαι στα ν+2. Να το ρισκαρω? Γραφει εξω στο κουτι σε ποιους απευθυνεται? αμα φαω ακυρο μπορω να το μετατρεψω στο κανονικο που ειναι 6μηνο?(3+3 δωρο)Thanks !
pitpapk4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Κοιτα το καλυτερο ειναι σιγουρα να τους στειλεις την βεβαιωση σπουδων για να εισαι σιγουρος.Το κουτι που το πηρα κιολας,δεν λεει τιποτα.Είναι το ιδιο που πουλανε εδω και 1μιση χρονο.Μονο το αυτοκολητακι πανω του αλλαζει που λεει φοιτητικο.Εγω παντως την εστειλα την αιτηση σκαναρισμενη(και οχι online γιατι μου ειπαν οτι εχει ενα μικρο προβλημα) + την φοιτητικη ταυτοτητα και περιμενω...
kallair Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδιά , τι φυντάνια έχουν στην τεχνική υποστήριξη... μα να τους εξηγώ επι 40λεπτά πως απο τη στιγμή που μου έβαλαν την dsl , δε λειτουργεί η isdn μου ... δεν καταλάβαιναν το πρόβλημα και που οφείλεται!! Μου είπαν να φωνάξω δικό μου ηλεκτρολόγο γιατί αυτοί δε μπορούν να στείλουν αφού το ίντερνετ λειτουργεί κανονικά (ΣΝΤΟΟΟΥΠ!!!) ... Και τι έφταιγε??? ήθελε ένα διακλαδωτή αντί για το Adsl over isdn splitter... να ναι καλά το παιδί απο τη σχολή έργων υποδομής (!!) που μου έδωσε μια λογική λύση και το φτιάξαμε... Ε ρε άσχετοι εντελώς στα τηλέφωνα...ΑΣχΕτΟι!!! Και κάτι άλλο, οι ταχύτητες είναι για τον ^&%&^%!!! Χάλια,Χάλια σκέτα λέμε...ποιο dslam και άσπρα άλογα... δλδ,θα περιμένω πότε θα βγει κανείς για να έχω καλή ταχύτητα?? Μην τρελαθούμε... eixa k ego akrivws to idio provlima. irthe texnikos tou ote k mou eipe oti ftaiei to splitteraki. to allaksa k lithike to provlima.
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 ego den katalava giati apo tin arxi piges na baleis tilefonidko diakladoti afou otan perneis adsl sou dinoun to splitter dorean.oso gia ta dslam iparxei to klasiko test me demo apo diaforous providers.ama breis diafora tote pexe lotto.
orck Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 παιδια ειδα χθες στο media markt πακετο adsl in a box plus (με το ασυρματο ρουτερ) στα 189 ευρω και απο εξω ειχε αυτοκολητο 768 για 12 μηνες δεν ελεγε τιποτα για φοιτητικο κλπ, στο site της forthnet δεν λεει τιποτα, μηπως γνωριζει κανεις απο εσας κατι περισοτερο;
red7genius Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 θελω να ρωτησω κατι...σημερα πρωί εστειλα την αιτηση ενεργοποιησης με fax... θα μου δειχνει την προοδο της ενεργοποιησης στο site της forthnet???επειδη το εστειλα με φαξ και οχι απο το ιντερνετ.. γιατι μπηκα πριν λιγο και ελεγε οτι δεν υπαρχουν στοιχεια...δεν την εχουν παρει ακομα? orck: ειναι το φοιτητικο wireless....189 ευρω για 12 μηνες με ταχυτητα 768/128Κbps
orck Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 οκ τοτε, εχει κανεις μια φοιτητικη ταυτοτητα να μου στειλει; λογικα μεχρι το Δεκεμβριο θα ειναι για ολο τον κοσμο η "προσφορα" των χριστουγεννων.... θελω να ρωτησω κατι...σημερα πρωί εστειλα την αιτηση ενεργοποιησης με fax... θα μου δειχνει την προοδο της ενεργοποιησης στο site της forthnet???επειδη το εστειλα με φαξ και οχι απο το ιντερνετ.. γιατι μπηκα πριν λιγο και ελεγε οτι δεν υπαρχουν στοιχεια...δεν την εχουν παρει ακομα? orck: ειναι το φοιτητικο wireless....189 ευρω για 12 μηνες με ταχυτητα 768/128Κbps
red7genius Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 για αυτο που ειπα εγω στο προηγουμενο pοst εχει κανεις καμια απαντηση?
blackstar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 θελω να ρωτησω κατι...σημερα πρωί εστειλα την αιτηση ενεργοποιησης με fax... θα μου δειχνει την προοδο της ενεργοποιησης στο site της forthnet???επειδη το εστειλα με φαξ και οχι απο το ιντερνετ.. γιατι μπηκα πριν λιγο και ελεγε οτι δεν υπαρχουν στοιχεια...δεν την εχουν παρει ακομα? orck: ειναι το φοιτητικο wireless....189 ευρω για 12 μηνες με ταχυτητα 768/128Κbps 23/10/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 23/10/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας 19/10/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 18/10/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 17/10/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 16/10/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet an bebaia den exei kani kamia malakia o pOTE (opos se emana kai xreiasti na deilosis blabi), pantos ypomoni 8elei 2 meres mexri na arxisi na pezi to sistima toys.
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 οκ τοτε, εχει κανεις μια φοιτητικη ταυτοτητα να μου στειλει; λογικα μεχρι το Δεκεμβριο θα ειναι για ολο τον κοσμο η "προσφορα" των χριστουγεννων.... θελω να ρωτησω κατι...σημερα πρωί εστειλα την αιτηση ενεργοποιησης με fax... θα μου δειχνει την προοδο της ενεργοποιησης στο site της forthnet???επειδη το εστειλα με φαξ και οχι απο το ιντερνετ.. γιατι μπηκα πριν λιγο και ελεγε οτι δεν υπαρχουν στοιχεια...δεν την εχουν παρει ακομα? ipomoni den tha stin perasoun epitopou gia na fanei. orck: ειναι το φοιτητικο wireless....189 ευρω για 12 μηνες με ταχυτητα 768/128Κbps logika olo kai kati tha bgei gia christmas.kana nintendo lite doro kana playstaion kana xbox.olo kai kati
red7genius Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 oxi επειδη σκεφτομαι μηπως δεν την εχουν παρει ή.....διαφορα αλλα..με τοσα που εχω ακουσει σκεφτομαι μηπως δεν ασχολουνται καν...
alex86 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.... Έχω σύνδεση Conn-x μέχρι 23 Νοέμβρη(που σημάινει ότι μέχρι τότε δεν μπορώ να αλλάξω πάροχο).Επειδή όμως με ενδιαφέρει πολύ αυτή η συγκεκριμένη προσφορά της Forthnet, μπορώ να κάνω την αίτηση τώρα στην Forthnet (ενώ δεν έχει λήξει ακόμα το Conn-x), ή πρέπει να περιμένω να τελειώσει η προσφορά του ΟΤΕ?Ρωτάω με δεδομένο ότι μια καινούργια σύνδεση θέλει 1 μήνα να ενεργοποιηθεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.