Προς το περιεχόμενο

Φοιτητικό Πακέτο Forthnet[768]=9.75Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oi taxitites exoun na kanoun me to dslam opos exoume pei.

"Σε μια αερομαχία, οι πιλότοι των αεροπλάνων δέχονται επιταχύνσεις ως και 5G για περιπου 10 λεπτά.

Σε έναν αγώνα F1 οι πιλότοι των μονοθεσίων δέχονται επιταχύνσεις ως και 5G για πάνω από μια ώρα!!!"

σε μια πτωση με αλεξιπτωτο οι αποτομες στροφες μπορει να προκαλεσουν ακομα και την λιποθυμια λογω τoν g.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η προσφορά είναι μέχρι τις 20 του μηνός, οπότε μην το καθυστερείτε.

πάσο=φοιτητική ταυτότητα, τουλάχιστον σ'εμάς έτσι ισχύει

Δημοσ.

ρε παιδιά , τι φυντάνια έχουν στην τεχνική υποστήριξη... μα να τους εξηγώ επι 40λεπτά πως απο τη στιγμή που μου έβαλαν την dsl , δε λειτουργεί η isdn μου ... δεν καταλάβαιναν το πρόβλημα και που οφείλεται!! Μου είπαν να φωνάξω δικό μου ηλεκτρολόγο γιατί αυτοί δε μπορούν να στείλουν αφού το ίντερνετ λειτουργεί κανονικά (ΣΝΤΟΟΟΥΠ!!!) ... Και τι έφταιγε??? ήθελε ένα διακλαδωτή αντί για το Adsl over isdn splitter... να ναι καλά το παιδί απο τη σχολή έργων υποδομής (!!) που μου έδωσε μια λογική λύση και το φτιάξαμε...

Ε ρε άσχετοι εντελώς στα τηλέφωνα...ΑΣχΕτΟι!!!

Και κάτι άλλο, οι ταχύτητες είναι για τον ^&%&^%!!! Χάλια,Χάλια σκέτα λέμε...ποιο dslam και άσπρα άλογα... δλδ,θα περιμένω πότε θα βγει κανείς για να έχω καλή ταχύτητα?? Μην τρελαθούμε...

Δημοσ.

ωραία το πήραμε το πακέτο...στείλαμε online την αίτηση και με mail τα έγγραφα που ζητούσε... τώρα τι κάνουμε; δεν έχω λάβει καμμία ειδοποίηση [εκτός ενος mail αυτόματου mail ότι λάβανε την αίτηση]...

στο adsl status της forthnet δεν έχει καμμια πληροφορία για τον αριθμό του τηλεφώνου μου..

Δημοσ.
ρε παιδιά , τι φυντάνια έχουν στην τεχνική υποστήριξη... μα να τους εξηγώ επι 40λεπτά πως απο τη στιγμή που μου έβαλαν την dsl , δε λειτουργεί η isdn μου ... δεν καταλάβαιναν το πρόβλημα και που οφείλεται!! Μου είπαν να φωνάξω δικό μου ηλεκτρολόγο γιατί αυτοί δε μπορούν να στείλουν αφού το ίντερνετ λειτουργεί κανονικά (ΣΝΤΟΟΟΥΠ!!!) ... Και τι έφταιγε??? ήθελε ένα διακλαδωτή αντί για το Adsl over isdn splitter... να ναι καλά το παιδί απο τη σχολή έργων υποδομής (!!) που μου έδωσε μια λογική λύση και το φτιάξαμε...

Ε ρε άσχετοι εντελώς στα τηλέφωνα...ΑΣχΕτΟι!!!

Και κάτι άλλο, οι ταχύτητες είναι για τον ^&%&^%!!! Χάλια,Χάλια σκέτα λέμε...ποιο dslam και άσπρα άλογα... δλδ,θα περιμένω πότε θα βγει κανείς για να έχω καλή ταχύτητα?? Μην τρελαθούμε...

peze kai me diakladoti opos les alla prepei na pezei kai me to splitter.gia na min pezei me to splitter malon kati exeis balei lathos i to splitter exei provlima.sto line paei to kalodio apo ton toixo sto phone to kalodio pou pigenei mesa sto netmod i kato apo to netmod tin nea ekdosi kai sto modem to modem.gia tis taxitites den thaperimeneis na bgoun tha perimeneis o ote na kanei anabathmiseis.so simple but so difficult

ωραία το πήραμε το πακέτο...στείλαμε online την αίτηση και με mail τα έγγραφα που ζητούσε... τώρα τι κάνουμε; δεν έχω λάβει καμμία ειδοποίηση [εκτός ενος mail αυτόματου mail ότι λάβανε την αίτηση]...

στο adsl status της forthnet δεν έχει καμμια πληροφορία για τον αριθμό του τηλεφώνου μου..

ipomonoula ;)tha emfanistei.

Δημοσ.

ναι και λογαριασμό έχω στείλει...από Δευτέρα όλα αυτά βέβαια..υπομονή να κάνω [δε μπορώ κι αλλιως] απλά φοβόμουν με όλη αυτή την ησυχία...θενκς!

Δημοσ.

παιδες η προσφορα τελειωνει...(31/10),,,να ρωτησω κατι,,,ο εξοπλισμος του πακετου ειναι δανεικος ή τον κρατας οταν ληξει ο χρονος?

Δημοσ.

ego exo steilei aitisi alla to skeftomai gt edo irakleio kritis exoun akoustei kati oti peftoun oi server ton panepistimion kai mazi i sindesis opote..... Exo milisei me to 8011135555 (de thimamai an auto einai akribos to til) kapou apeires ores o kathenas leei to diko tou. Telika kaneis account sto diodos stelneis tin aitisi, stelneis meta mia aitisi tis otenet ( gia mena metratropis apo aoristo dsl kit se footitiki 1024) me fototipia tautotitas kai logariasmou ote. Perimeneis til kai meta stelneis ipeuthini dilosi gia ti tilefoniki grammi oti einai ston onoma sou, bebaiosi spoudon. Auta nomizo perimeno ligo mpas kai bgei tpt allo gt me otenet edo eimai poli euxaristimenos. Kai efoson i foititiki einai 12 mines ama einai mlkia de mporeis na allaxeis paketo/sindesi gt exeis to simbolaio kai 12 mines einai 12 mines :mrgreen:

Δημοσ.

έχω στείλει αίτηση και όλα τα ανάλογα από την προηγούμενη δευτέρα πρωι και...ούτε φωνή ούτε ακρόαση...να ανησυχώ;

Δημοσ.

thelei merikes meres, an perasoun 4-5 ergasimes meres partous tilefono se emena to ... xexasane pos den exo idea alla afise o tilefonitis minima sto armodio tmima....

thelei na to kinigiseis arketa. Epeidi eisai pelatis kai plironeis ti simainei oti ola ta alla sto xeri? na mi pareis 5,6 ,15 tilefona na min rotiseis 1 prama kai na sou poun 5 ekdoxes na dialexeis ? edo o enas epemene oti ta exo steilei se lathos tilefono kai oti esteila lathos dikaiologitika apo auta pou tou eipa.... kai anakalipse meta apo ligo oti to tilefono pou ta esteila einai ta kentrika tous kai oti ta dikaiologitika einai ok.... ma giati oxi ? .....

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι.Είχα 1024 στην forthnet που μου κοπηκε επειδη εληγε.Πηρα το φοιτητικο(προδφορα των 768) και εστειλα την αιτηση.Ξερει κανεις αν θα υπαρχει προβλημα στην μεταβαση απο 1024 σε 768???Τα τηλεφωνα στην forthnet με γραφουν ως συνηθως...

Δημοσ.

Πιο συγκεκριμενα εννοούσα αν θα χρειαζεται να κανω κατι εγω για να διακοπει η προηγουμενη συνδεση που ειχα στα 1024 ετσι ωστε να μπει η νεα στα 768.Η δεν χρειαζεται να κανω εγω τπτ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...