Προς το περιεχόμενο

Φοιτητικό Πακέτο Forthnet[768]=9.75Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

na rotiso k ego. sto diodos leei oti dikaioma simetoxis exoun gia n+1 xronia(opou n= xronia foitisis tis kathe sxolis). o aderfos mou exei kseperasei to provlepomeno diasteima (aiwnios foititis). mporei na valei tin prosfora tis forthnet i ton poulo?

Δημοσ.
na rotiso k ego. sto diodos leei oti dikaioma simetoxis exoun gia n+1 xronia(opou n= xronia foitisis tis kathe sxolis). o aderfos mou exei kseperasei to provlepomeno diasteima (aiwnios foititis). mporei na valei tin prosfora tis forthnet i ton poulo?

Αφού ο αδερφός σου είναι στα n+x (όπου χ>1) χρόνια τότε θα φάει άκυρο.

Δημοσ.

ρε παιδιά εμένα στο status ενεργοποίησης της dsl , μου λέει:

12/10/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

11/10/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

δηλαδή την κανονική ενεργοποίηση ... ΠΟΤΕ να την περιμένω περίπου? Για να μιλήσουν οι ειδήμωνες...και οι παθόντες... :)

Δημοσ.
parexigises ti ipa.an pareis adsl in a box kai pas na ananeoseis me adsl in a box pali den to dexontai.auto ennoo poio pano.kai to leo giati exei faei filos mou na to kanei.na ananoseis me sindesi nai mporeis i ep aoristou alla me paketo pali den ginetai.

kai episis ego milao ama allaxeis provider opote i apantisi sou einai telios astoxi.

Δεν είναι άστοχη γιατί δεν μιλάω για αορίστου, με είδες να αναφέρω πουθενά τη λέξη αορίστου;;

Μιλάμε για κανονική ανανέωση 12μηνη (χωρίς in-a-box) αλλά τι να το κάνεις; Υποτίθεται έχεις τα απαραίτητα από την πρώτη φορά

Δημοσ.
an iparxei porta se kamia 10 meres an oxi tote asta na pane,kana mina.

Pws vlepoume an iparxei porta diathesimi?Boroume na to mathoume kapou?kai ti enoeis otan enoeis porta? sto dslam diladi?

Δημοσ.

στο site της forthnet λέει ότι το φοιτητικό θέλει φωτοτυπία της φοιτικής ταυτότητας (όχι του πάσου) ή χαρτί από την γραμματεία. Νομίζω όμως ότι τις νέες προσφορές δεν της δίνει ακριβώς μέσω του δίοδος. Η τηλεφωνική σύνδεση ΔΕΝ χρειάζεται να είναι στο όνομα σου.

Στην περιοχή μου (Πατήσια - Γαλάτσι) η forthnet ΣΕΡΝΕΤΑΙ μάλλον λόγο ΠΟΛΥ πηγμένου dslam . Περιμένω εναγωνιωδώς το ιδιόκτητο δίκτυο της - Μάρτιο για την περιοχή μου.

Δημοσ.

ρε παιδιά,σε μένα έχει πόρτ διαθέσιμη γιατί ο διπλανός μου έχει ήδη ενεργοποιήσει την προσφορά των 2mbit της Forthnet και παει ρολόι... Το θέμα είναι πόσες μέρες παίρνει περίπου. Αυτό θέλω να μου πείτε...του άλλου του πήρε περίπου 6 μέρες

Δημοσ.
Pws vlepoume an iparxei porta diathesimi?Boroume na to mathoume kapou?kai ti enoeis otan enoeis porta? sto dslam diladi?

nai sto dslam.

στο site της forthnet λέει ότι το φοιτητικό θέλει φωτοτυπία της φοιτικής ταυτότητας (όχι του πάσου) ή χαρτί από την γραμματεία. Νομίζω όμως ότι τις νέες προσφορές δεν της δίνει ακριβώς μέσω του δίοδος. Η τηλεφωνική σύνδεση ΔΕΝ χρειάζεται να είναι στο όνομα σου.

Στην περιοχή μου (Πατήσια - Γαλάτσι) η forthnet ΣΕΡΝΕΤΑΙ μάλλον λόγο ΠΟΛΥ πηγμένου dslam . Περιμένω εναγωνιωδώς το ιδιόκτητο δίκτυο της - Μάρτιο για την περιοχή μου.

opos to ipes alla to diatiposes lathos.den sernetai i forthnet sernetai to dslam kai oti isp kai na baleis tha sernetai.oloi pragmati ta idioktita diktia perimenoume anexartitou isp ektos apo ta idioktita tis vivodi :P

ρε παιδιά,σε μένα έχει πόρτ διαθέσιμη γιατί ο διπλανός μου έχει ήδη ενεργοποιήσει την προσφορά των 2mbit της Forthnet και παει ρολόι... Το θέμα είναι πόσες μέρες παίρνει περίπου. Αυτό θέλω να μου πείτε...του άλλου του πήρε περίπου 6 μέρες

o diplanos sou isos na exei isdn kai esi pstn i to anapodo.episis isos gia kapoio logo ton erixan se allo dslam.ipo normal sinthikes an den iparxei elipsi portas i allo provlima se 10 ergasimes diladi 2 ebdomades ise ok.tora logo polon atomon pou lipoun apo ote,logo polis douleias me diplasiasmous kai provlimata logo elipsi portas ekei isos parei parapano kai to parapano ine sxetiko .

Δημοσ.
ηλαδη poulinos το ιδιοκτητο της vivodi δεν αξιζει? τι προβληματα υπαρχουν δηλαδη?

kala paei alou einai to provlima.etsi kai sou tixei stravi ante na bgaleis akri me ta zoa.to exo dei kai ego kapote to exoun dei kai alloi oti einai arketa asxetoi ekeimesa.ti ixa trabixei.kata ta alla diskolo na pathei kati i grammi.ipomnoni na doume idioktita kai apo allous.

Δημοσ.
στο site της forthnet λέει ότι το φοιτητικό θέλει φωτοτυπία της φοιτικής ταυτότητας (όχι του πάσου) ή χαρτί από την γραμματεία.

εγω ρωτησα πλαισιο και μου ειπαν μονο το πασο η βεβαιωση σπουδων.... παντως λεω να το χτυπησω τα πακετακι... καποιος που το εχει να μου πει αν μπορει αν ειναι καλο δηλ αξιοπιστο και απο αποψη ταχυτητας στην περιοχη που γραφει διπλα.....plz....:confused:

ΥΓ : μεχρι ποτε ειναι η προσφορα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...