Jimmy_BlinD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Nαι είναι αλήθεια τουλάχιστον όσο λέει η ιστοσελίδα της εταιρείας. με ταχύτητα 768 και το πακέτο των 117ευρώ , για ένα χρόνο με 9.75 / μήνα. Το θέμα είναι συμφέρει? Θα κάνει νερά...? Πόσο καιρό θα πάρει απο τη στιγμή που θα στείλω την αίτηση ενεργοποίησης μέχρι να πάρω dsl στο σπίτι? Πάντως σαν προσφορά ,γενικά καλή είναι,συμφέρουσα... αν και δεν ξέρω τι modem διαθέτει το πακέτο! Ελπίζω όχι κανα Crypto f200 που σε πετάει συνεχώς και θέλει χειροκίνητο ... reconnect!! Ελπίζω.... αλλιώς θα αναγκαστώ να αγοράσω modem-router! Για πείτε απόψεις σχετικά με το πακέτο...
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Nαι είναι αλήθεια τουλάχιστον όσο λέει η ιστοσελίδα της εταιρείας. με ταχύτητα 768 και το πακέτο των 117ευρώ , για ένα χρόνο με 9.75 / μήνα. Το θέμα είναι συμφέρει? Θα κάνει νερά...? Πόσο καιρό θα πάρει απο τη στιγμή που θα στείλω την αίτηση ενεργοποίησης μέχρι να πάρω dsl στο σπίτι? Πάντως σαν προσφορά ,γενικά καλή είναι,συμφέρουσα... αν και δεν ξέρω τι modem διαθέτει το πακέτο! Ελπίζω όχι κανα Crypto f200 που σε πετάει συνεχώς και θέλει χειροκίνητο ... reconnect!! Ελπίζω.... αλλιώς θα αναγκαστώ να αγοράσω modem-router! Για πείτε απόψεις σχετικά με το πακέτο... to f200 entaxei einai modem kai oute to theoro kala apla se merikes grammes pezei kala.to poses meres tha kanei exartate apo an iparxei porta i oxi ekei pou ise.genikos pare ena router.nera tha kanei oxi logo isp alla logo dslam .ola anikoun ston ote remember.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 router δεν πρόκειται ρε συ να αγοράσω λόγω του ότι δεν με παίρνουν τα φράγκα. Βασικά πήγα και πήρα σήμερα το πακετάκι και κάνω την αίτηση κ την στέλνω αύριο. ελπίζω μέσα σε 15 μέρες να μου το ενεργοποιήσουν. Βασικά , ξέρεις ώστε να αποφεύγω τα συνεχόμενα disconnect??? κανένα πρόγραμμα που να κάνει αυτόματο reconnect στο Crypto f200?? για την περιοχή που μένω στο site της forthnet λέει: Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης ADSL στην περιοχή σας ! Οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα... το θέμα είναι πως απλό modem - router δεν μπορώ να βρω εύκολα απο αγγελίες γιατί χρειάζομαι isdn modem - router (99eyro sto plaisio)!!
red7genius Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Θα κάνει νερά...? Πόσο καιρό θα πάρει απο τη στιγμή που θα στείλω την αίτηση ενεργοποίησης μέχρι να πάρω dsl στο σπίτι? Πάντως σαν προσφορά ,γενικά καλή είναι,συμφέρουσα... σε ποια περιοχη εισαι? αν εχει καποιος το ιδιο πακετο να μας πει στην περιοχη της αθηνας τι ταχυτητες πιάνει?
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 router δεν πρόκειται ρε συ να αγοράσω λόγω του ότι δεν με παίρνουν τα φράγκα. Βασικά πήγα και πήρα σήμερα το πακετάκι και κάνω την αίτηση κ την στέλνω αύριο. ελπίζω μέσα σε 15 μέρες να μου το ενεργοποιήσουν. Βασικά , ξέρεις ώστε να αποφεύγω τα συνεχόμενα disconnect??? κανένα πρόγραμμα που να κάνει αυτόματο reconnect στο Crypto f200?? για την περιοχή που μένω στο site της forthnet λέει: Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης ADSL στην περιοχή σας ! Οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα... το θέμα είναι πως απλό modem - router δεν μπορώ να βρω εύκολα απο αγγελίες γιατί χρειάζομαι isdn modem - router (99eyro sto plaisio)!! router zyxel briskeis me 60 euro peripou oxi 99.b.elpizo 15 meres.c.isos na min xriastei na kaneis reconect.den simenei oti peftei se olous i sindesi.d.iparxei epilogi automatic reconect sto ikonidio sindesis opos kai stin pstn ,isdn.tora poso pianei auto ine alli istoria.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 δεν το εχω ενεργοποιήσει ακόμα... αφού οι ημερομηνίες έναρξης της προσφοράς απο σήμερα άρχισαν! Εγω θέλω βασικά να μου πείτε με το modem τι γίνεται....με τα disconnect και τα reconnect!
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 parto prota des an exeis.ama ixan oloi disconects den tha to perne kaneis.
Tetix Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 δεν το εχω ενεργοποιήσει ακόμα... αφού οι ημερομηνίες έναρξης της προσφοράς απο σήμερα άρχισαν! Εγω θέλω βασικά να μου πείτε με το modem τι γίνεται....με τα disconnect και τα reconnect! Ακου λίγο, αυτά τα δοκιμάζουν και βρίσκει ο καθένας ό,τι του ταιριάζει... Τι μπορούμε να κάνουμε όταν δεν έχεις εντωπίσει ακόμα το πρόβλημα...
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 perneis router.an kanei to idio ine grammi.
sunday11 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μηπως γνωρίζετε τι γίνεται σε περίπτωση που έχεις ήδη ADSL? Πρέπει να σταματήσω την σύνδεση?Έχω forthnet 768 για ακόμα 2 μήνες
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 an allaxeis provider tote diakoptete i grammi kai energopoiite xana.tin porta sou tin pernei allo se anamoni kai perimeneis ftou kai apo tin arxi.
Tetix Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Όχι poulinos, αφού δεν σου έχει τύχει μην απαντάς. @ sunday 11 Στην forthnet δεν στο κόβουν ανάμεσα στις ανανεώσεις. Τώρα είναι δικό σου θέμα να χάσεις τους 2 μήνες... Καλύτερα άστο και παίρνεις το φοιτητικό της forthnet Χριστούγεννα, σίγουρα θα έχουν καλή/καλύτερη προσφορά!
PETROS13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 γενικά η forthnet έχει καλές ταχύτητες? με vivodi που είχα πριν δεν ήμουν ευχαριστημένος με τις ταχύτητες..αξίζει η προσφορά αυτή?
xaotikos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από το πάσο? Πχ πρέπει η γραμμή να είναι στο όνομα του φοιτητή ή κάτι άλλο? Γιατί θέλει να βάλει ένας φίλος τέτοιο πακετάκι αλλά δεν έχει σπίτι/γραμμή στο όνομά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.