Eusebius Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Το πρόβλημα είναι ότι σε παίρνουν στα σοβαρά και σου απαντάνε στα σοβαρά. Ακόμα και ο κακός Lucifer, που λέει ότι «δεν μοιράζ[ετ]αι την καλοπροαίρετη στάση του» The_Edge. Θα σου πω κι εγώ αυτό που σου είπε ο Lucifer: Put your money where your mouth is και άσε τις σάχλες ότι εσύ δεν έχεις money και ότι money έχουν μόνο αυτοί που μπορούν να διαγράφουν και να κλειδώνουν. Το δικό σου money είναι τα στοιχεία που επιμένεις να μη δίνεις -- μου σχηματίζεται σιγά-σιγά η αμυδρή εντύπωση ότι σου αρέσει να αερολογείς -- σε παρακαλώ, διάψευσέ με!
pigeon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 @Εusebius: Δεν εισαι κάτι ιδιαίτερο στην κοινότητα ωστε να πρεπει να κουραστώ περισσότερο για να σε επιβεβαιώσω ή να σε διαψεύσω. Απλως προσπερνώ τον αχαρακτήριστο τρόπο συζήτησης που προσπαθείς να επιβάλλεις. Το πρόβλημα είναι ότι σε παίρνουν στα σοβαρά και σου απαντάνε στα σοβαρά. Ακόμα και ο κακός Lucifer, που λέει ότι «δεν μοιράζ[ετ]αι την καλοπροαίρετη στάση του» The_Edge.Θα σου πω κι εγώ αυτό που σου είπε ο Lucifer: Put your money where your mouth is και άσε τις σάχλες ότι εσύ δεν έχεις money και ότι money έχουν μόνο αυτοί που μπορούν να διαγράφουν και να κλειδώνουν. Το δικό σου money είναι τα στοιχεία που επιμένεις να μη δίνεις -- μου σχηματίζεται σιγά-σιγά η αμυδρή εντύπωση ότι σου αρέσει να αερολογείς -- σε παρακαλώ, διάψευσέ με! Χρειάζεται κανεις καλύτερο παράδειγμα απο αυτο εδω; Ζωντανό και σπαρταριστό! Ο flamer Eusebius επιστρέφει μετα απο 2 σελίδες που απείχε χαρακτηριστικά, απλα και μόνο για να κανει το συνηγορο του Lucifer. Μαλιστα το κάνει με τόσο ασχημο και προκλητικό τρόπο που αμφιβάλλω σοβαρα αν τηρεί τους κανόνες του φορουμ. Ας μου απαντήσει κάποιος διαχειριστής σε ποια κατηγορία φιλοφρονήσεων ανηκουν τα "Αερολογεις" και "Ασε τις Σαχλες"; Ας δούμε τι θα γίνει απο δω και πέρα. Μπορω λοιπον κι εγω να χρησιμοποιώ τις φράσεις αυτές ως απάντηση στον καθένα σας λεγοντας σας οτι "Αερολογείτε" και να "Αφήσετε τις σάχλες". Θα το δεχτείτε; Θα θέλετε πάλι links;
The_Edge Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ωραία, έχουμε καταλάβει τι εννοείς και νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε. Οι παρατηρήσεις και η αίσθηση που σου αφήνουν κάποιες συμπεριφορές έχουν διατυπωθεί, και ο καθένας όλα αυτά τα αξιολογεί και βγάζει τα συμπεράσματα του. Θα πρότεινα να την κλείσουμε εδώ την ιστορία ώστε να συνεχίσουν και οι υπόλοιποι χρήστες να διατυπώνουν τις παρατηρήσεις τους.
pigeon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Για μένα το ιδιο προσβλητικό και συκοφαντικό βάρος εχει το "eshop=Κλεφτες" και το "pigeon=Αερολογιες & Σάχλες". Οπως στο eshop δεν ζητείται να ερχεται να αποδείξει γιατι δεν ειναι κλέφτης, ετσι κι εγω δεν θα αποδείξω γιατι δεν λέω αερολογίες πόσο μάλλον οταν γράφω τις απόψεις και τις εντυπώσεις μου και δεν συντάσσω report του εγκληματολογικού του FBI. Περιμενω να απολαύσω την ιδια ανιδιοτελή υποστήριξη που δέχεται το καθε eshop ή οι υπάλληλοι του, οταν τους προσάπτουν ανάλογης βαρύτητας κατηγορίες. Συμμορφωνόμαι ομως προς τις οδηγίες του The_Edge. Δεν θα ενοχλήσω ξανα (αν δεν ενοχληθώ).
georgeadams Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Για μένα το ιδιο προσβλητικό και συκοφαντικό βάρος εχει το "eshop=Κλεφτες" και το "pigeon=Αερολογιες & Σάχλες". Οπως στο eshop δεν ζητείται να ερχεται να αποδείξει γιατι δεν ειναι κλέφτης, ετσι κι εγω δεν θα αποδείξω γιατι δεν λέω αερολογίες πόσο μάλλον οταν γράφω τις απόψεις και τις εντυπώσεις μου και δεν συντάσσω report του εγκληματολογικού του FBI. Περιμενω να απολαύσω την ιδια ανιδιοτελή υποστήριξη που δέχεται το καθε eshop ή οι υπάλληλοι του, οταν τους προσάπτουν ανάλογης βαρύτητας κατηγορίες. Έχεις ακούσει το "αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου"; Αυτός που πρέπει να αποδείξει τα λεγόμενα του είναι αυτός που κατηγορεί και όχι αυτός που κατηγορήται.
pigeon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Έχεις ακούσει το "αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου"; Αυτός που πρέπει να αποδείξει τα λεγόμενα του είναι αυτός που κατηγορεί και όχι αυτός που κατηγορήται. Μια χαρά τα λες... Μιας και κατηγορήθηκα για αερολόγος και σάχλας, συμφωνα μ'αυτο που λες δεν νομίζω πως πρεπει τωρα να αποδείξω κάτι, ετσι; Προσεξε τι θα μου απαντήσεις γιατι εθεσα ενα συσχετισμό στην προηγούμενη απάντησή μου που παραβλέπεις: Εχει περισσότερη βαρύτητα η κατηγορία προς το κάθε eshop απο την κατηγορία προς κάποιο χρήστη; Την διαχειρίζεστε δηλαδη με διαφορετικό τρόπο; Σε ρωτω γιατι ως mod δεν βλέπω να με υποστηρίζεις για τις προσβλητικές φράσεις του Eusebios. Παρ'ολα αυτα σπευδεις να υποστηρίξεις μια πιθανή κατηγορια προς κάθε eshop. (Αθωοι μεχρι αποδείξεως κτλ..), εκτος αν παρανόησα την απάντησή σου. Δεν σε απασχολούν οι κατηγορίες που δέχονται οι χρήστες απο άλλους χρήστες; Προτιμάς να επιχειρηματολογείς για τις υποθετικές/μελλοντικές/παρελθοντικές επιθέσεις προς τα eshops;
pigeon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Επανέρχομαι στο θέμα "υποστήριξης" των καταστημάτων και διορθώνω την άποψη που διατύπωσα πιο πριν: Διάβασα αυτο το πόστ Τριτοκοσμικό service στο e-shophttp://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=160374&page=5 , και διαπίστωσα πως εχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Δεν ξέρω πως, αλλα οι τελευταίοι 2-3 μηνες ωρίμασαν πολλούς χρηστες και διαχειριστές. Διαπιστώνω δηλαδη μια πραγματικά καλη διάθεση για να ακουστούν τα παράπονα των χρηστών προς τα καταστήματα και βλέπω πως και η κοινότητα δεν χλευάζει τον παραπονούμενο ως συνήθιζε... Δεν ξερω, ισως ειναι παροδικό φαινόμενο αλλα παντως ελπιδοφόρο! Τουλάχιστον κάποιοι που "φωνάζουν" για χρόνια πως το eshop υποτιμα συστηματικά τους πελάτες αλλα εδω τους αντιμετώπιζαν σαν alien, τωρα αν μη τι αλλο, δικαιώνονται! Ομολογώ πως κρίνοντας με παλιότερα δεδομένα, αδίκησα τους διαχειριστές και την πολιτική του φόρουμ. Υποσχέθηκα να ελέγξω την ορθότητα και την επικαιρότητα της άποψής μου, ειμαι λάθος και γι'αυτο ζητώ συγνώμη και αφαιρώ το σχόλιο μου.
Eusebius Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 [...] Δεν ξέρω πως, αλλα οι τελευταίοι 2-3 μηνες ωρίμασαν πολλούς χρηστες και διαχειριστές. Οι άνθρωποι δεν ωριμάζουν και ξε-ωριμάζουν ανάλογα με το πλευρό που κοιμάσαι και ξυπνάς εσύ. Συγγνώμη, αλλά νομίζω ότι η αντίληψή σου θέλει λίγο καλιμπράρισμα. Τα άλλα που λες για μένα (μόνο στο μήνυμα #193), θα μου επιτρέψεις να τα αντιπαρέλθω: «flamer Eusebius» «κανει το συνηγορο του Lucifer» «Δεν εισαι κάτι ιδιαίτερο στην κοινότητα ωστε να πρεπει να κουραστώ περισσότερο για να σε επιβεβαιώσω ή να σε διαψεύσω» -- Αυτό το αντιπαρέρχομαι μόνο και μόνο επειδή το λες εσύ σε εμένα. Αν, ας πούμε, έβλεπα να το λέει mod σε user, θα τον είχα αναφέρει κατευθείαν στον admin. (Και για να μη νομίσεις ότι αστειεύομαι, σου λέω ότι, στον ενάμιση χρόνο που είμαι μέλος του Insomnia, έχω αναφέρει user σε mod, mod σε mod, mod στον εαυτό του και mod στον admin -- όχι για προσωπικά θέματα ή προσωπικές «προσβολές», αλλά για θέματα που τα θεωρώ σοβαρά.) Για το θέμα των καταστημάτων τώρα, να πω κι εγώ την άποψή μου. Βρίσκω ότι το moderation στα θέματα αυτά είναι, όχι αυταρχικό, αλλά πολύ χαλαρό. Για να δώσω δύο παραδείγματα: http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161057 Αν έχουν γίνει τέτοια πράγματα, το κατάστημα είναι για κλωτσιές. Και ο άνθρωπος που αναφέρει το περιστατικό, αντί να βάλει ό,τι τίτλο του έρθει στο κεφάλι μέσα στην οργή του, συγκρατείται και γράφει: Κρίμα για το x-mexx-shop! -- Ο ίδιος θεωρεί ότι «ειναι πολυ ηπιος ο τιτλος». Εγώ τον βρίσκω πολύ εύστοχο, διότι αποδίδει αυτό που θέλει να πει το ποστ: Πώς ήταν το x-mexx-shop και πώς κατάντησε! (Και δεν είναι βέβαια παράξενο που ο «ήπιος» τίτλος είναι καλύτερος από τον άλλο που ήθελε να βάλει στην αρχή: είναι γνωστό ότι ο οργή δεν είναι καλός σύμβουλος.) Μετά είναι και θέματα σαν αυτό: http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152972 Εδώ ο τίτλος είναι αλλ' αντ' άλλων και παραπλανητικός, για να μην πω τίποτα βαρύτερο. Ο άνθρωπος που αναφέρει το μη-περιστατικό, όπως και κάποιοι που ποστάρουν από κάτω, φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται στοιχειώδη πράγματα για τη λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Τί θα περίμενα από τους mods σ' αυτή την περίπτωση; Είτε να διαγράψουν/κλειδώσουν κατευθείαν το θέμα επειδή ο τίτλος είναι αναρμόδιος, είτε (που δεν δικαιούμαι να το απαιτήσω, διότι θέλει λίγη δουλειά παραπάνω από τη μεριά του mod) να του αλλάξουν τον τίτλο. Π.χ., Ξέρετε ηλεκτρονικά καταστήματα που δίνουν πληροφορίες μέσω email; Γιατί δεν δίνει πληροφορίες μέσω email το x-mexx-shop.gr; To x-mexx-shop.gr δίνει ή δεν δίνει πληροφορίες μέσω email; Οφείλουν ή δεν οφείλουν να δίνουν πληροφορίες μέσω email; Επειδή έτυχε κάποτε να διαβάσω μαζεμένα μερικά θέματα τέτοιου τύπου, δηλ. άλλ' άντ' άλλων, σταμάτησα να ασχολούμαι. Η κατάσταση μου φαινόταν σαν τον βοσκό με το λύκο. Δεν ξέρω αν τα δείγματα που είδα ήταν αντιπροσωπευτικά ή αν η κατάσταση ήταν ή είναι ακόμα έτσι, αλλά κατέληξα τότε ότι το Insomnia δεν μου είναι χρήσιμο σ' αυτά τα θέματα.
pigeon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Οι άνθρωποι δεν ωριμάζουν και ξε-ωριμάζουν ανάλογα με το πλευρό που κοιμάσαι και ξυπνάς εσύ. Συγγνώμη, αλλά νομίζω ότι η αντίληψή σου θέλει λίγο καλιμπράρισμα. Τα άλλα που λες για μένα (μόνο στο μήνυμα #193), θα μου επιτρέψεις να τα αντιπαρέλθω:{...} Ε! τωρα κοιτα να δεις Eusebius συνεχίζεις να εισαι προσβλητικός και αφου ευθεως ζητησα την υποστήριξη των διαχειριστών και δεν την έχω, θα σου απαντήσω να κοιτάξεις το μυαλό σου καλυτερα για να μην κάνεις την ουρά και το γλυφοκολάριο των διαχειριστών. Αγγελία για μπάτσους δεν βλέπω να ανεβάσανε, κοιτα λοιπον πρώτα τη συμπεριφορά σου και ασε τα 1,5 χρονο χρήστης γιατι πολλα βλεπεις και λίγα καταλαβαίνεις. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ποιος μπορει να ειναι απέναντί σου και σε ενημερώνω οτι παρακολουθώ ως θεατής το φορουμ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ. Μπορει -λεω μπορει!- να ξέρω περισσότερα απ'οσα φαντάζεσαι και δεν μπορεις να φανταστείς ΠΟΣΟ εκνευριστικά γελοιες μου φαινονται οι επιθέσεις σου. Ξερω φιλε μου κι εγω να φτιάξω ονομάτα για να μπαίνω εναλλαξ να τσακώνομαι, ομως δεν το κάνω. Κανε μου τη χάρη και ασχολήσου με οτι αλλο θέλεις εκτος απο το να με προσβάλεις γιατι το επόμενο μηνυμα μου δεν θα ειναι ΤΟΣΟ ηπιο. Η ωριμότητα ειναι λοιπον οτι ο paredwse δεν εσπευσε σ'εκεινο το θέμα να το κλειδώσει. Οτι δεν πλάκωσαν κι αλλοι 4-5 γνωστοί πχ. τον bandito θα πώ μονο και δεν τον θιγω γιατι ο ιδιος το ανεφερε οτι εχει κάποιες σχεσεις με το συγκεκριμένο μαγαζι. Υπάρχουν και αλλοι που εκατέρωθεν υποστηρίζουν/κατηγορούν συστηματικά το κατάστημα , απλως δημιουργώντας flames για να κλειδώσει και κοπάσει ο θορυβος. Δεν εγινε ο χαμός που συνηθίζεται. Το οτι ελειψα περιπου 25-30 μέρες δεν σημαίνει οτι κοιμήθηκα και ξύπνησα σε αλλο πλανήτη, περισσότερο μαλλον το μαγαζι του τρόμου (eshop) χαλασε ακόμα περισσότερο στην αρχη της σεζον και δεν υπαρχει κόσμος πλεον να το υποστηρίξει γιατι θα καταντήσει γραφικός. Θα προσθέσω την θετικότατη και καταλυτική για αλλη μια φορά συμμετοχη του madsc. Αν εσυ λοιπον εισαι τοσο ελαφροισκιωτος και αυτα δεν τα βλέπεις ως θετικά τοτε κουράγιο! Μη κανεις τόσο τον ξύπνιο και μην τρέχεις να αποδεχθείς τη συγνώμη μου που δεν απευθυνθηκε σε σένα! Δεν εχω να σου ζητήσω συγνώμη για τιποτε, καθε αλλο μάλιστα θα επρεπε να το βουλώνεις που και που και να φοβάσαι μηπως προσβάλλοντας συνεχώς κάποιο χρήστη newbie οπως εσυ σχεδον παρουσιάζεις, βρεθεις εξω απο την κοινότητα και τρέχεις να φτιάξεις αλλο ενα ακόμα λογαριασμό για να μας ξαναβρίσεις και ουτω καθεξης...
Cromb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Ομολογώ πως κρίνοντας με παλιότερα δεδομένα, αδίκησα τους διαχειριστές και την πολιτική του φόρουμ. Υποσχέθηκα να ελέγξω την ορθότητα και την επικαιρότητα της άποψής μου, ειμαι λάθος και γι'αυτο ζητώ συγνώμη και αφαιρώ το σχόλιο μου. Μιας και λύθηκε το θέμα δε συνεχίζετε με pm καλύτερα? Κρίμα να χαλάσει το topic.
pigeon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 paredwse σταματα αγορι μου να κόβεις και να ράβεις συζητήσεις.... Τι κερδίζεις με το να εκνευρίζεις οσους συμμετέχουν, γουστάρεις; http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161460 Δεν ειναι ωραιο να παιρνεις 10 κουβέντες απο δω, 10 απο κει και να φτιάχνεις ενα ΘΕΜΑ απο το πουθενα και να το κλειδώνεις κιολας. Δεν ηταν προσωπική αντιπαράθεση, αφησα το αρνητικό σχόλιό μου για ενα τρόπο ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ που διαπίστωσα. Απαγορεύεται; Το θέμα δεν ειναι τα + και τα - του insomnia; Μηπως θελεις να βλέπεις μονο τα + ;;;; Δυστυχως επιβεβαιώνομαι για την ομάδα TheMall , αλλη μια φορά. Να τους χαίρεστε. Κρίμα σ'οσους δουλεύουν εδω μέσα με ανθρώπινα κριτήρια και τους παίρνει η μπάλα μ'αυτα τα καμώματα
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Εγώ ξέρω ότι, αν σε κάποιον δεν αρέσει κάτι ή κάποιος άλλος, παίρνει το κουβαδάκι του και πάει σε άλλη παραλία. Έχουμε γεμίσει σωτήρες και καθοδηγητές εδώ μέσα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 @ pigeon: Εναγωνίως προσπαθείς να καταστρέψεις άλλο ένα θέμα με την προσφιλή σου τακτική: των άναρθρων κραυγών. Λυπάμαι αλλά δεν θα σου επιτραπεί κάτι τέτοιο. Τούτη εδώ είναι η τελευταία υπενθύμιση που σου γίνεται για έναν πολύ απλό κανόνα που εμπεριέχεται στους Όρους Χρήσης του forum: 8. Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, τροποποιήσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum. Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή για απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban) θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.
pigeon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ο κανονας ποιος ειναι laantonie , οταν γράφεται κάτι που δεν αρέσει στον paredwse να μεταφέρουμε την συζήτηση σ'αλλο θέμα και να το κλειδώνουμε; Ποιος κανόνας καθορίζει οτι οσα εγραψα ειναι εκτός θέματος; Εκτός θέματος ειναι το σχόλιο που έκανα; Εκτός θέματος και οι απαντήσεις απο madsc , georgeadams, lucifer; Εκτός θέματος και η διαπίστωση οτι κάποιοι εδω εχουν ωριμάσει και σε μια συγκεκριμένη συζήτηση (εδωσα Link) δεν εγινε ο κακος χαμός; Ολα αυτα πρεπει να ηταν offtopic αγαπητε laantonie γι'αυτο και δεν συμμετείχες... Και τόσες μέρες περιμέναμε εναν σωσία και τελικά ηρθε τον paredwse να μας φτιάξει καινούργιο θέμα , πες μου κιολας οτι δεν ήξεραν οι αλλοι mod οτι ηταν offtopic και δεν ηξεραν να μεταφέρουν αλλου τα μηνυματα; Λυπήσου με! [offtopic] PS: Το οτι δεν με γουστάρεις laantonie το ξέρω, και τον λόγο επίσης τον φαντάζομαι. Αυτο δεν σημαίνει οτι ειναι ωραίο να επικροτείς την αυθαιρεσία και τον αυταρχισμό. Ειμαι σίγουρος οτι υπάρχουν 10αδες αλλοι χρήστες που διαβάζουν την αντιμετώπισή μου και αποφεύγουν να απαντήσουν σε οτιδήποτε για να μη μπλέξουν... Η διαφορά μου ειναι οτι ΑΠΛΩΣ απαντώ και δεν κάνω το κοροιδο. Δεν σημαίνει οτι οσα λες/λετε ορισμένοι τα παιρνω και του θανατά... [/offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.