Προς το περιεχόμενο

γιατι συμμετέχω ενεργά ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ελληνικά και ξένα φόρουμ

pigeon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@punky: Με προσβάλλεις αλλα το αντιπαρέρχομαι. Επισης, προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου θεωρώντας πως υμνώ το Star και το Alter, το αντιπαρέρχομαι ομως κι αυτο. Ρωτω ομως: Η στοιχειοθέτηση πως ακριβώς μπορει να γίνει οταν διάφοροι τραμπουκίζουν και ξεστρατίζουν ενα θέμα και κάποιοι αλλοι απλως κλειδώνουν θέματα προς παραδειγματισμό;

Σε διαβεβαιώ ότι δεν σε προσβάλλω. Δεν θυμάμαι κανένα σου post, οπότε δεν ξέρω που ακριβώς έχεις παράπονα.

Το μόνο που είπα, είναι ότι σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δυσαρέσκεια μας με κάποια εταιρεία/υπηρεσία/μαγαζί, με χαλάει πρώτα εμένα να διαβάζω εκφράσεις τύπου "κλέφτες", "λαμόγια", "απατεώνες". Γιατί το βρίσκω ευτελές και κραυγαλέο, όπως ακριβώς κάνουν τα προαναφερθέντα κανάλια. Δεν ξέρω αν εσύ έχεις εκφραστεί έτσι στο παρελθόν. Δεν είπα κάτι τέτοιο στο δικό μου ποστ.

Και δεύτερον, όπως λένε και οι υπόλοιποι, μπορεί να μπλέξει νομικά και το ίδιο το forum.

Αντιθέτως, είπα ότι εκτιμώ τις προθέσεις σου. Και πως αν γίνουν σωστά και στοιχειοθετημένα, σε ευχαριστώ για αυτές.

Είμαι υπέρ του να μη χαριζόμαστε σε κανένα που μας έπαιξε πουστιά.

Η μαγκιά είναι να το κάνεις όμως με ήθος και τρόπο, που κλείνει στόματα.

Και όχι με κραυγές.

Δεν ξέρω πως αλλιώς να στο πω.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Cromb, συμφωνω μαζι σου αλλα βλέπω πως εδω τα συγκεκριμένα αποτελούν απλως αφορμές για παρεξηγήσεις.

Ναι αλλά έτσι προσβάλλεις τους χρήστες (και εμένα προσωπικά), πως δε μπορούν να κάνουν πολιτισμένο διάλογο.

Αν έχεις αίσθηση ανελευθερίας ή οποιαδήποτε άλλη δυσάρεστη αίσθηση και δε θες να δώσεις παραδείγματα το σωστότερο κατα την άποψή μου είναι να μη συμμετέχεις στο ινσόμνια.

Φιλικά πάντα.

Δημοσ.
@Eusebius: Φιλε μου δεν εχω κάτι πρόχειρο, ειναι η γενικότερη εντύπωση ψευδούς ελευθερίας που εχει δημιουργηθεί. Αν δεν σου εχει δημιουργηθεί η εντύπωση αυτη που γράφω , τοτε ισως εισαι ενας απο τους τυχερούς! Εγω απο την αλλη ειμαι ενας στυγνός ..περιπλέχτης :P :p ;) [...]

Σου ζητάμε όλοι στοιχεία. Λες ότι δεν έχεις «κάτι πρόχειρο», ενώ όλοι οι υπόλοιποι βρήκαμε το θρεντ που εννοείς με δυο κλικ.

Εγώ πάω πάσο.

Δημοσ.

@punky: Σωστος, οι παρεξηγησεις γινονται απο τέτοιες ασάφειες. Συμφωνω κι εγω με τον τρόπο που προτείνεις.

@Cromb: Η αισθηση (αν)ελευθερίας απευθυνεται στα θέματα που ανοίγουν περι αγοράς , περι εξυπηρέτησης των καταστημάτων και αλλων παρόμοιων topics. Δεν εννοω φυσικά αυτο ΕΔΩ που μιλάμε. Το ξεκαθάρισα νομιζω, μαλιστα εγραψα και σε ΠΟΙΑ θεματα υπαρχει αυτη η αισθηση (αν)ελευθερίας. Δεν ξέρω γιατι πρεπει να εμφανίζομαι δυσνόητος ενω φροντίζω να εξηγώ διπλά οτι γράφω. Πιο κάτω τωρα, το αν θα δώσω παράδειγμα ή οχι, νομιζω πως το εξήγησα γιατι ΔΕΝ θα δώσω. Κάποιοι ψάχνουν στα λόγια την αφορμή για καυγά. Κατανοητό; Αυτα που γράφω αν θέλεις να τα σχολιάσεις. Τα παραδείγματα τι τα θελεις; Ειτε νιώθεις οτι υπάρχει αυτη η αισθηση που γράφω και σχολιάζεις είτε δεν το νιώθεις και ζεις ευτυχισμένος. Υπαρχει ετσι κάποιο πρόβλημα;

@laantonios: Ας πουμε κατι αλλο λοιπον... Απεργία εχετε και σήμερα;; ;)

@Eusebius: Τι εννοεις φίλε μου; Μπορεις να μας το εξηγήσεις ή απλως ηθελες να αφήσεις υπονοούμενα για να αποδυναμώσεις οσα έγραψα; Εγραψα και διαβεβαιωσα τους χρήστες πως δεν παραδειγματίζω ενα συγκεκριμενο θρεντ που συμμετείχα και πως οι απόψεις μου δεν πηγάζουν απ'αυτο αλλα απο τα 100αδες αλλα σχετικά θρεντ. Εσυ μπορεις να μου εξηγήσεις με ποια online ή offline ιδιοτητα μπορεις να ξερεις με τόση βεβαιότητα τι "εννοω" , οταν μαλιστα λεω το ακριβως αντιθετο; Εχεις κάποιο κληρονομικό χάρισμα;

Σου ζητάμε όλοι στοιχεία. Λες ότι δεν έχεις «κάτι πρόχειρο»' date=' ενώ όλοι οι υπόλοιποι βρήκαμε το θρεντ που εννοείς με δυο κλικ.

Εγώ πάω πάσο

[/quote']

Δημοσ.

Φιλε pigeon μπορω με μια προχειρη αναζητηση να σου βρω ενα σωρο θεματα που κατακρινονται τα eshop και δε γινονται flames ή αεροπειρατιες...

Αν καποιο θεμα ξεφευγει λογικο ειναι να το κλεισουν, δεν αφορα την θεματολογια του, αλλα την συμπεριφορα των χρηστων. Αν εχεις δει γινεται σε καθε κατηγορια και οχι μονο στα eshop που ισως προσεχεις πιο πολυ.

Δημοσ.

asmilon δεν υποστηριξα οτι γίνεται πάντα, γι'αυτο και εγραψα οτι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αντιμετωπίσει κανεις τους commandos απο αέρος ;) Προσέχω καμποσα θέματα που με ενδιαφέρουν αλλα διακρίνω μια πολυ ιδιαίτερη ευαισθησία στα καταστήματα Πλαισιο και eshop, αντίθετα μια χαλαρότητα σε προσωπικές υβρεις νέων μελών και κάποιες κλικαρίες που επιβαλλουν άποψη, ανάλογα βεβαια με τον θεματικό χώρο.

Σαφως και κλειδώνουν πολλα θέματα, δεν ειμαι αρνητικός στο κλείδωμα και στο moderating, καλως γίνεται. Το υφος του moderating προσπαθω να σχολιάσω εδω, οπως το εχω κάνει και παλιότερα. Αλλωστε ειναι χώρος συζήτησης και ο καθένας εχει -και οφείλει να εχει- τις δικές του απόψεις, οχι τις ...δικές μου ;)

Δημοσ.

προσθέτω: ΑΝ ηταν έτσι οπως τα λέτε και τα εφαρμόζετε, το indymedia θα ειχε κλείσει προ ετών. Κι ομως υπάρχει και καθυβρίζει σοβαρότερους φορείς και παράγοντες απο ενα ψωρο-eshop ή ενα ψωρο-Plaisio. Υπάρχει πάντα και η μέση λύση ανάμεσα σ'αυτα τα δυο άκρα (Indymedia <--> Insomnia). Η τοποθέτηση εντος της παρένθεσης, ΙΣΩΣ ειναι και η πολιτική τους ταυτότητα, γι'αυτο και οι ακραίες συμπεριφορές.

Κατ' αρχάς κάνεις τελείως άστοχες συγκρίσεις. Το insomnia είναι ένα site χωρίς πολιτικό χαρακτήρα, είναι απλά ένα τεχνολογικό φορουμ. Ως εκ τούτου δεν μπορείς να το κατηγορήσεις ούτε ότι είναι δεξιό, ούτε ότι φασίζει και καλά θα κάνεις να αποφεύγεις τέτοιους άστοχους χαρακτηρισμούς.

Κατά δεύτερον, βρες που βρίσκεται φυσικά ο server του athens.indymedia.org και θα καταλάβεις γιατί μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς να το πειράζει κανείς. Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια ;-)

Προσωπικά δικηγόρος δεν είμαι, αλλά εμπιστεύομαι απόλυτα το νομικό σύμβουλο του site σε ότι αφορά το τι πρέπει να αφήνουμε και τι όχι ;-)

Δημοσ.

Για να μείνουμε και λίγο στο θέμα (+ και - του insomnia), να συνοψίσουμε λέγοντας πως πιστεύεις ότι το ύφος του moderating είναι αυταρχικό, ειδικότερα σε σχέση με τα threads καταστημάτων.

Εγώ από τη μεριά μας σου λέω πως δεν υπάρχει καμμία πρόθεση να προστατεύουμε καταστήματα μιας και εμείς οι ίδιοι είμαστε πρώτα από όλα καταναλωτές (ειδικότερα τεχνολογικών προϊόντων), και εννοείται πως υποστηρίζουμε τη μεριά του καταναλωτή, εφόσον όμως αυτή εκφράζεται όπως αρμόζει. Προσπαθούμε στην ουσία να προστατεύσουμε το site αλλά και τον καταναλωτή με το να κόβουμε ανεπίτρεπτες συμπεριφορές και χαρακτηρισμούς ώστε το insomnia να παραμένει χώρος ελευθερης αλλά και ευπρεπούς έκφρασης και τα παράπονα - παρατηρήσεις των καταναλωτών να λαμβάνονται σοβαρά υπ'όψιν από τα καταστήματα.

Νομίζω πάντως πως αφού έχεις αυτή την εντύπωση καλά κάνεις και την εκφράζεις. Εδώ είμαστε άλλωστε για να λύνουμε τις παρεξηγήσεις. :-D

Δημοσ.

Προσυπογράφω το post του The_Edge. Αλλά δεν μοιράζομαι την καλοπροαίρετη στάση του.

Το να κατηγορεί κανείς και να γκρινιάζει είναι εύκολο. Για τις τιμές στη λαϊκή, για το στημένο πρωτάθλημα, για τις παγίδες των ασφαλιστικών, για την απόκρυψη στοιχείων για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Μπορώ και εγώ να πάρω σβάρνα τα forum (δεν λέω ότι αυτό κάνεις pigeon, απλά τονίζω την ευκολία του) πετώντας κατηγορίες για πράγματα που ΔΕΝ τεκμηριώνω αλλά περιγράφω σε γενικές μόνο γραμμές και έχοντας την απαίτηση ο εκάστοτε mod να το δει φιλότιμα και να βγει να αποδείξει πως δεν είναι ένοχος.

Συγγνώμη, δεν δουλεύει έτσι. Αν θες να επιρρίψεις ευθύνες στην ομάδα διαχείρισης για διαφορετική μεταχείριση σε αυτούς που κράζουν επιχειρήσεις (οι οποίες πληρώνονται από εμάς) και διαφορετική σε αυτούς που κράζουν συν-forumίτες τους (που δεν τους χρωστάνε και τίποτα), καλό θα ήταν να τις συνοδεύεις με τις ανάλογες αποδείξεις, τα links.

Αναφορικά με το αυταρχικό moderation τώρα, οι πάντες επιδέχονται κριτικής. Αν πιστεύεις πως κάποιος την είδε ηγεμόνας αδίκως (η τελευταία λέξη αποκτά υπόσταση μόνο αν ο κριτής έχει διαβάσει τους κανόνες πριν -υπενθύμιση- τους αποδεχτεί) κλασσικά, links και θα τον λιθοβολήσουμε.

Αλλά γενικά, put your money where your mouth is.

Δημοσ.

Pigeon

Καταρχήν σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Να σου αναφέρω κατα 2ον ότι δεν ήταν σκοπός μου να σε φέρω σε δύσκολη θέση αλλά σκοπός μου ήταν κ είναι να υπάρχει μια επικοδομοιτικά αμοιβαία συζήτηση από την οποία forum/χρήστες να μπορούν να επωφεληθούν. Σου ζήτησα παραδείγματα για να κατανοήσουμε καλύτερα την οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα. Οι (s)mods είμαστε επαγγελματίες υπηρεσιών ή χομπίστες του χώρου, κατά κανόνα, χωρίς να είμαστε αφεντικά, συνέταιροι ή υπάλληλοι σε καταστήματα πώλησης hw. Άνθρωποι που προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί κ σωστοί -στο μέτρο το δυνατό- αλλά άνθρωποι πάντα.

Αν διαβάσεις -όχι πολύ- παλιότερα posts θα δεις ότι το forum έχει βοηθήσει χρήστες σε προσωπικές περιπτώσεις ή κ σε γενικότερες.

Για παράδειγμα σου φέρνω την περίπτωση με το Πλαίσιο ( που ανέφερες σαν κατάστημα ) κ την αλλαγή στρατηγικής που έκανε ξεκινώντας να πουλάει προϊόντα του συσκευασμένα πλέον [βλ καινούριοι hd με δεδομένα ή os μέσα].

Αυτό έγινε κατόπιν αρκετών συναντήσεων mod του forum με συγκεκριμένους project manager της αλυσίδας μέχρι να καταλήξουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Μάλιστα προσφέρθηκα ο ίδιος αν ποτέ κάποιος αγοράσει ανοιγμένο hd σε τιμή λιανικής να επικοινωνήσει μαζί μου κατευθείαν για να περάσω το γεγονός στον κατάλληλο αποδέκτη.

Να σου θυμίσω επίσης την αλλαγή της πολιτικής της 4net [διπλασιασμούς σε συγκεκριμένες συνδέσεις] που μέσω των όποιων fora φέραμε στην προσοχή τους τη δυσαρέσκεια συγκεκριμένων χρηστών της.

Επίσης όταν αναφέρθηκε εδώ & ξεκίνησε να γίνετε θέμα η πολιτική επιστροφής χρημάτων σε προϊόν λόγω μη ικανοποίησης ανάγκης στο MediaMarkt παρατήρησες μήπως πόσο γρήγορα έβγαλε αντίστοιχη διαφήμιση η αλυσίδα των Multirama, κ στην τηλεόραση μάλιστα;

Αυτά είναι μερικά παραδείγματα που μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό κ βάζω στοίχημα ότι δεν είναι τα μόνα.

Όπως καταλαβαίνεις όλα αυτά δεν συνέβησαν σε μία μέρα ούτε τα έκαναν επειδή μας είχαν κάποια υποχρέωση. Ούτε καν χρειάζεται να μάθεις ποιοί πήγαμε με ποιούς μιλήσαμε κ τι ειπώθηκε. Ούτε καν φαντάζομαι θα γνωρίζεις ότι έχουμε "ανοιχτή γραμμή" με αρκετά τεχνολογικά καταστήματα/αλυσίδες που τους τροφοδοτούμε τα σχόλια σας.

Πάνω απ' όλα όμως χρειάστηκε να τους πείσουμε ότι είμαστε σοβαροί κ προερχόμαστε από μια σοβαρή τεχνολογική κοινότητα κ ξέρουμε γιατί μιλάμε.

Κ εκεί είναι η όλη ουσία.

Αφήνοντας public σχόλια όπως "είναι κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες" κοκ χάνουμε τη σοβαρότητα μας.

Και αυτό είναι το σκεπτικό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όταν γράφεις για το όποιο κατάστημα.

Δεν φοβόμαστε τόσο την μύνηση από το x κατάστημα/αλυσίδα όσο το να τους δώσουμε πάτημα.

Όταν δεν υπάρχει πάτημα να πουν οτιδήποτε θα μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αυτά που

προσφέρουμε κ να καταφέρνουμε αυτά που καταφέρνουμε.

Καταστάσεις έντονου PR για τις οποίες εσύ ως χρήστης βλέπεις μόνο το αποτέλεσμα.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός πάνω σε αυτό.

Αν έχεις κ άλλες απορίες θα χαρώ να στις απαντήσω.

Αν πιστεύεις ότι κάπου μπορεί να πράξαμε λάθος [άνθρωποι είμαστε κ εμείς]

είσαι φυσικά ελεύθερος να το αναφέρεις ώστε να διορθωθεί.

/sc

Δημοσ.

μόλις συνειδητοποίησα το ειδικό βάρος του forum του οποίου είμαι μέλος....

μετά από αυτά που παρέθεσε ο madsc έχω μείνει άφωνος.....

Δημοσ.

@apoikos: Εχεις λοιπον την άποψη σου και την οπτική σου για το θέμα. Εγω απο την αλλη δεν θεωρω αστοχη την παρατήρησή μου οταν ενα θέμα δεν ειναι τεχνικό (πχ. μου χάλασε το ποντίκι) αλλα σχολιάζουμε πόσο καλα ή καθόλου καλά κανει τη δουλειά του κάποιος επαγγελματίας. Κι οταν ξεφύγουμε απο τα τεχνικά, φαινεται φανερά αν κάποιος χρήστης ή διαχειριστής ειναι φασίστας ή αναρχοκουμούνι ή δεν ξερω γω τι αλλο. Φαινεται απ'αυτα που γράφει και υποστηρίζει. Οχι οτι σημαίνει δηλαδη και τιποτε, αλλα μονο άστοχο δεν ήταν το σχόλιο οταν μιλάμε για αυταρχισμό ορισμένων χρηστών και διαχειριστών. -- Μονο σε παρακαλω: σχόλια περι του τι ειναι "προτιμότερο να κάνω" αφησε κατα μέρος, θα προτιμήσω απλως να κάνω οτι νομιζω εγω καλύτερο για να εκφράσω την άποψη μου. Εντελως φιλικά στο λέω, να μην έχουμε καμια ξιφομαχία! :P ;)

@The_Edge: Συμφωνω και δέχομαι τις διευκρινίσεις. Ελπιζω οσα εγραψα περισσότερο να προβλημάτισαν παρα να ενόχλησαν γιατι μονο απο την 1η διαδικασία θα εχουμε σίγουρα θετικά αποτελέσματα. Απο την απάντησή σου σε συνδυασμό με την απάντηση του madsc κατανόησα κάποια ασαφη ως τώρα πράγματα, γι'αυτο θα επανασχηματίσω την άποψή μου -εν καιρώ- με ξεχωριστή οπτική για κάποιες θετικές ενέργειες που δυστυχως δεν κατάλαβα ή πέρασαν απαρατήρητες. Ευχαριστω για την ισοτιμη αντιμετώπιση!

@Lucifer: Εγω δεν εχω money για να βάλω, εχω μονο mouth. Αστοχο αν και εξαιρετικό το ευφυολόγημα σου. Money εχεις εσυ με την δυνατότητα να κόβεις, να κλειδώνεις αλλα και να οδηγεις την οποιαδήποτε ξεστρατημένη συζήτηση στον σωστό δρόμο. Δεν αμφιβάλλω για τις προθέσεις αλλα σίγουρα υπάρχουν οι καλοθελητές που ανάβουν φωτιά στο θέμα λιγο πριν ειδοποιήσουν (οι ιδιοι) τον διαχειριστή. Και.. ω του θαύματος! τυχαίνει κάμποσες φορές να ειναι και λιγο-πολυ φιλαράκια με τον εκάστοτε διαχειριστή!! Ειτε τον λένε δηλαδη Χαρίλαος1821 ειτε τον λένε ΓΤΠεο ειτε και Τσαούσογλου (τυχαία ονόματα, ας μη ψαχνομαστε). Ειναι εξαιρετικά σκανδαλώδης τύχη για τον διαχειριστή να εχει ευκολη δουλειά και με το κλειδί στο χέρι! :)

Το δύσκολο φίλε lucifer δεν ειναι να κλειδώσεις, ειναι να κρατήσεις ενα θέμα στη ζωή με την συμμετοχή σου ως διαχειριστή κι οχι ως μπαμπούλα. Αν δεν μπορεις, οκ, δεν θα σε κρεμάσουμε, να λέμε ομως ποιο ειναι το σωστό! Αυτο που περιγράφω το κάνει πολυ καλα ο madsc (θα το ξαναγράψω κι ας φαινομαι κόλακας) σε πολλά θέματα και λήγουν ομαλα χωρις παρατράγουδα. Τέλος, αυτη η καραμέλα με τους κανονισμούς πόσο με τσατίζει! Γιατι τελικά δεν τηρούνται κατα γράμμα οπως θα θέλατε (και θα θέλαμε) . Οσες φορές εχω προσβληθεί δίκιο δεν βρήκα. Στο τέλος με λιγο ψάξιμο σε αλλες "βαβούρες" κατάλαβα οτι παίζουν ρολο ενα κάρο συντελεστές βαρύτητας βλ. η παλαιότητα του μέλους, οι γνωριμίες με τους διαχειριστές, η σειρά που πρεπει να διαμαρτυρόμαστε δηλ. το ειπες πρώτος οτι σε πρόσβαλε ή πρωτα τον πρόσβαλες και μετα το ειπες; Λες κι ειμαστε στο Δημοτικό ενα πράγμα.... ;)

@Madsc:

Σ'ευχαριστω για την κατατοπιστικότατη απάντηση, οπως εγραψα και πιο πάνω εγίνε κίνητρο για να επανασχηματίσω την άποψή μου για κάποια πράγματα και οταν ειμαι ετοιμος θα την διατυπώσω ξανα. Κατα τα αλλα, ταυτιζομαι απόλυτα με το μεγαλυτερο μέρος αν όχι με ολη την απάντησή σου, και σαφως δεν επιθυμώ να <ακούω> κορώνες και λαρυγγισμούς "ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ", "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΡΕΕΕ!!", και ουτω καθεξης. Προτιμώ την απλή πραγματικότητα με στοιχειοθετημένες -οσο γινεται- απαντήσεις. Απο την αλλη βεβαια αηδιάζω περισσότερο με τους κατ'εξοχην σπαστικούς καφενειάκηδες που οτι και να πεις ειναι παρόντες σαν τις (π)βουρτσες, θα πεταχτούν να πουν πως εχεις άδικο, εισαι τουλάχιστον πυροβολημένος και τα παίρνεις απο το αντίπαλο μαγαζι για να γράφεις οτι γράφεις. Εξακολουθώ να ειμαι βέβαιος πως κάποιοι ειναι flamers με σκοπό να πουλήσουν εκδούλευση στους διαχειριστές/φιλους ή απλως online-φιλους τους ή απλως να κάνουν τους καμπόσους, οτι κατάφεραν να κλειδώσουν ΚΑΙ ΑΥΤΟ το θέμα ...ως αλλοι ΓΙΔΕΣ! :D :D

Επεξηγηση:

Μίδας: Σκ@τα πιάνει --> χρυσάφι γίνεται

Γίδας: χρυσάφι πίανει --> Σκ@τα γίνεται

ετσι, για να ευθυμήσουμε λιγο. Ζητώ συγνώμη για την τεράστια απάντηση αλλα αργησα να μπω και τα βρήκα ολα μαζεμένα..

Δημοσ.
@Lucifer: Εγω δεν εχω money για να βάλω, εχω μονο mouth. Αστοχο αν και εξαιρετικό το ευφυολόγημα σου. Money εχεις εσυ με την δυνατότητα να κόβεις, να κλειδώνεις αλλα και να οδηγεις την οποιαδήποτε ξεστρατημένη συζήτηση στον σωστό δρόμο. Δεν αμφιβάλλω για τις προθέσεις αλλα σίγουρα υπάρχουν οι καλοθελητές που ανάβουν φωτιά στο θέμα λιγο πριν ειδοποιήσουν (οι ιδιοι) τον διαχειριστή. Και.. ω του θαύματος! τυχαίνει κάμποσες φορές να ειναι και λιγο-πολυ φιλαράκια με τον εκάστοτε διαχειριστή!! Ειτε τον λένε δηλαδη Χαρίλαος1821 ειτε τον λένε ΓΤΠεο ειτε και Τσαούσογλου (τυχαία ονόματα, ας μη ψαχνομαστε). Ειναι εξαιρετικά σκανδαλώδης τύχη για τον διαχειριστή να εχει ευκολη δουλειά και με το κλειδί στο χέρι! :)

Μμμμ. Τα links.

Δημοσ.
Μμμμ. Τα links.

Μμμμ. Δεν τσιμπάω! Αν νομιζεις οτι γράφω ευφάνταστα σενάρια, αγνόησε τα μηνυματα μου, που ειναι το πρόβλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...