erpeto Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά Ενώ το δίκτυο μου λειτουργεί κανονικά δηλαδή μπορώ να στείλω αρχεία από το ένα στο άλλο pc, μόλις πάω να ανοίξω τα program files από κάποιο pc toy δικτύου μου λέει ότι δεν έχω πρόσβαση . Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει? Ευχαριστώ Πολύ . Να πώ και συγνώμη γιατι καταλάθος έκανα και post στο forum για windows..
erpeto Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μήπως βρήκε κάποιος απο σάς λύση στο πρόβλημα???
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 ftiaxe sto allo mixanima ena account me to onoma tou allou acount apo to allo pc.
sakis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Εάν στα windows xp κάνεις κοινόχρηστο ολόκληρο τον δίσκο που περιέχει το λειτουργικό σύστημα, τότε για λόγους ασφαλείας ορισμένοι φάκελοι όπως program files, documents and settings, windows δεν γίνονται κοινόχρηστοι, οπότε πρέπει να πας σε αυτούς του φακέλους έναν έναν και να τους κάνεις κοινή χρήση.
erpeto Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Εάν στα windows xp κάνεις κοινόχρηστο ολόκληρο τον δίσκο που περιέχει το λειτουργικό σύστημα, τότε για λόγους ασφαλείας ορισμένοι φάκελοι όπως program files, documents and settings, windows δεν γίνονται κοινόχρηστοι, οπότε πρέπει να πας σε αυτούς του φακέλους έναν έναν και να τους κάνεις κοινή χρήση. Eυχαριστώ πάρα πολύ για την Βοήθεια.. Να σαι καλά που βρήκες λύση.!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.