prophecy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Γεια σε όλους, θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάποιο πρόβλημα που έχω σε σχέση με το Subtitle Workshop 2.51. Έχω κατεβάσει μια ταινία από το net και έχω βρει και τους ελληνικούς υπότιτλους σε .srt, φορτώνω την ταινία κανονικά στο πρόγραμμα αλλά όταν φορτώνω τους υπότιτλους δεν τα αναγνωρίζει σωστά(όπως θα έπρεπε ελληνικά δηλαδή), μορείτε να μου πέιτε τι να κάνω στην περίπτωση αυτή?? σημείωση ότι το πρόγραμμα στο settings/language δεν έχει greek, ευχαριστώ εκ των προτέρων
mithrid Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 control panel->date,language... options->language options->advanced εκει που λεει select a language πατα greek και εκει που λεει code page convrsation...διαλεξε ολα τα codec που εχουν greek μεσα σε παρενθεση. ετσι το ειχα λυσει και εγω το ιδιο προβλημα.τωρα αν δεν πιασει υπαρχει ι περιπτωση να ειναι χαλασμενο το αρχειο.προσπαθησε να το ξανακατεβασεις. καλη επιτυχια!
kastel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Γεια σε όλους, θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάποιο πρόβλημα που έχω σε σχέση με το Subtitle Workshop 2.51. Έχω κατεβάσει μια ταινία από το net και έχω βρει και τους ελληνικούς υπότιτλους σε .srt, φορτώνω την ταινία κανονικά στο πρόγραμμα αλλά όταν φορτώνω τους υπότιτλους δεν τα αναγνωρίζει σωστά(όπως θα έπρεπε ελληνικά δηλαδή), μορείτε να μου πέιτε τι να κάνω στην περίπτωση αυτή?? σημείωση ότι το πρόγραμμα στο settings/language δεν έχει greek, ευχαριστώ εκ των προτέρων Τους ανοίγεις με το Subtitle Workshop λογικά θα πρέπει να εμφανίζονται ακόμα "ακαταλαβίστικοι". Πας στην αριστερή στήλη στην τρίτη επιλογή από το τέλος θα γράφει ANSI, το κάνεις Greek. Τώρα πια θα εμφανίζονται κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.