Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Δίκτυο

erpeto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Ενώ το δίκτυο μου λειτουργεί κανονικά δηλαδή μπορώ να στείλω αρχεία από το ένα στο άλλο pc, μόλις πάω να ανοίξω τα program files από κάποιο pc toy δικτύου μου λέει ότι δεν έχω πρόσβαση . Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει?

Ευχαριστώ Πολύ .

Δημοσ.

O Asministrator [ Server ]... ποιος από τους υπολογιστές είναι;

Αν αυτός που θέλεις να μπεις στα p.f. είναι ο Server και έχει και κωδικό θα πρέπει να τον βάζεις αλλιώς δεν θα έχεις πρόσβαση... [ όλα αυτά μόνο αν μπαίνεις από μη - Server στον Server... ]

Δημοσ.
O Asministrator [ Server ]... ποιος από τους υπολογιστές είναι;

Αν αυτός που θέλεις να μπεις στα p.f. είναι ο Server και έχει και κωδικό θα πρέπει να τον βάζεις αλλιώς δεν θα έχεις πρόσβαση... [ όλα αυτά μόνο αν μπαίνεις από μη - Server στον Server... ]

Δεν μου ζητάει κωδικό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

De mporeis na mpeis sta program files toy alloy ypologisth.gia na mporeis na mpaineis kai sto program files alla kai sto document and settings->user ktl tote prepei na pas se enan windows explorer kai na pas tools->folder options->view tab kai na bgaleis to tick sto use simple file sharing...tote ta drive sou 8a einai shared san c$,d$ ktl kai de 8a xreiazetai na ta kaneis opws ta exeis kanei me ena onoma x (kai na einai me to xeraki apo katw) kai 8a mporeis na mpaineis sta program files...basika pantoy...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...