Προς το περιεχόμενο

crossfire=SLI

andreapaog328

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινεται ρε παιδια, και εγω αυτο προσπαθω να κανω.

Επαξα απο εδω, εψαξα απο εκει. Τελικα ολο σε forums κατεληγα και απο ο,τι μπορεσα να καταλαβω, για καθε καρτα γραφικων και αναλογα το chipset που εχει η motherboard, παιζει και διαφορετικος modded driver. Δεν καταφερα παντως να βρω καποιο link για download :/

Εγω παντως ψαχνω για 975X και για 6800 Ultra (αν βρει κανεις κατι! :))

Δημοσ.

Giati re pedes ti diafora exei to sli apo to crossfire? den einai to idio kai to ayto? exigiste moy sas parakalw giati den gnwrizw ti diafores exei to ena apo to allo an exoyn diafores.

Δημοσ.

billpeppas εισαι θεοοοος! :D:D:D

Τους κατεβαζω τωρα και ποσταρω εντυπωσεις σε λιγο! :)

Δημοσ.

Εφαγα πακετο. Το SLi bridge που εχω δεν φτανει απο τη μια καρτα στην αλλη! Πλαισιο λετε να βρω τετοιο πραγμα? Η καπου αλλου?

Δημοσ.
Εφαγα πακετο. Το SLi bridge που εχω δεν φτανει απο τη μια καρτα στην αλλη! Πλαισιο λετε να βρω τετοιο πραγμα? Η καπου αλλου?

Δεν έχω ιδέα, αλλά το θεωρώ απίθανο να βρεις μεγαλύτερη γέφυρα. Λογικά θα πρέπει να δουλέψει και χωρίς γέφυρα, αλλά θα σου κοστίσει σε επιδόσεις, πράγμα που δυστυχώς κάνει το εγχείρημα αρκετά αμφίβολο.

Δημοσ.

Παιζει SLi bridge ελαστικο. Το ειδα που το ειχε π.χ. μια Asus motherboard. Ειχε σαν καλωδιοταινια αλαμεσα στους connectors.

Αλλα τρεχα βρες τετοιο! :/

Δημοσ.

Καταφερα και βρηκα και SLi bridge. Το εβαλα πανω, περασα και τους drivers σου billpeppas. Ολα μεχρι στιγμης ok.

Ειπα λοιπον να αρχισω τα "test". Ετρεξα 3dMark2006 και με το που ξεκιναει το test το PC αρχιζει και σφυριζει!

Μετα ειπα να βαλω και Call Of Duty 2. Του τα εβαλα ολα full κτλ, και με το που φορτωνει ο χαρτης, το PC αρχιζει παλι να σφυραει και ΟΛΑ κολλανε.... μονο με RESET ξεκολαει.....

HELP :(

Δημοσ.
Καταφερα και βρηκα και SLi bridge. Το εβαλα πανω, περασα και τους drivers σου billpeppas. Ολα μεχρι στιγμης ok.

Ειπα λοιπον να αρχισω τα "test". Ετρεξα 3dMark2006 και με το που ξεκιναει το test το PC αρχιζει και σφυριζει!

Μετα ειπα να βαλω και Call Of Duty 2. Του τα εβαλα ολα full κτλ, και με το που φορτωνει ο χαρτης, το PC αρχιζει παλι να σφυραει και ΟΛΑ κολλανε.... μονο με RESET ξεκολαει.....

HELP :(

kane ena search sto google gia " call of duty 2 sli mouse lag"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...