Προς το περιεχόμενο

εντελως καινουριος με macbook.help

amfikratis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μολις πηρα για πρωτη φορα στα χερια μου ενα mcbook κ το ερωτευτηκα.το θελω για πολυ χαλαρη χρηση,ιντερνετ,παιχνιδια,αντε κ καμια μουσικη.θελω τα φωτα σας γιατι ειμαι σαν χαμενος μιας κ δεν εχω ασχοληθει π ο τ ε με υπολογιστες....πως θα συνδεθω στο ιντερνετ,τι παιχνιδια μπορω να παιξω?βοηθειααααααα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε η ερωτησεις σου ειναι πολυ γενικες και πρεπει να τις ψαξεις απο μονος σου. Μπορεις να μπεις στο Internet ειτε με dial-up, ISDN, Dsl χωρις κανενα προβλημα. Το προβλημα ειναι μονο στην dsl που πρεπει να εχεις Modem με Lan γιατι τα usb ειναι λιγο αδυτο να βρεις drivers. Αν εχεις με Lan τοτε δεν εχεις κανενα μα κανενα προβλημα απλα το συνδεεις και εισαι μια χαρα. Για περισσοτερα μπορεις να πας εδω

http://www.insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=47

και να βρεις σχεδον οτι ξαχνεις.

Το οτι δεν εχεις ασχοληθει με υπολογιστες ειναι παρα πολυ καλο που θα ξεκινησεις με Mac.

Φιλικα

• Super Moderators
[...] Για περισσοτερα μπορεις να πας εδω

http://www.insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=47

και να βρεις σχεδον οτι ξαχνεις.

[...]

Ήδη το θέμα μεταφέρθηκε σε αυτή την ενότητα. ;)

Επί των ερωτημάτων:

Από σύνδεση Internet τι έχεις ή τι σκέφτεσαι να βάλεις;

Για μουσική έχεις ήδη πρόγραμμα, το iTunes. Αν βάλεις ένα μουσικό CD στον υπολογιστή σου και ανοίξεις το iTunes, μπορείς να "κατεβάσεις" τη μουσική του CD στον υπολογιστή σου σε μορφή ψηφιακού αρχείου mp3 που μετά μπορεί να παίζει σε οποιονδήποτε υπολογιστή και σε όλα τα λεγόμενα mp3 players όπως το iPod.

Από παιχνίδια, ανάλογα τι θέλεις. Υπάρχουν αρκετά πλέον για Macintosh.

Ασχολήσου λιγάκι με το MacBook (αφού, όπως λες, δεν ξέρεις τίποτα από υπολογιστές) και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...