Προς το περιεχόμενο

Vista εγκατασταση κολαει στο τελος !!!

bill_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια προσπαθω να βαλω τα vista σε νεο παρτισιον και στο τελος της εγκαταστασης που λεει( Completing installation) κολαει !! αφου κανει πρωτα μια επαννεκινηση μετα κολαει !! τη να κανω ? το προσπαθησα 4 φορες και η 4 το ιδιο!!! τα εγραψα και σε αλλο dvd μηπως φταει αλλα τιποτα ! κατεβασα και την π[ροσφατη RC2 και παλλι κολαει στο ιδιο σημειο !

τι να φταει ? μπορει να με βοηθηση καποιος ?

Δημοσ.

Κοίταξες στο site για ( μη- ) συμβατότητα με κάτι στο harware σου;

Δεν νομίζω...

Δημοσ.

δεν μου πηγε κατι τετοιο στο μυαλο μου ξερω εγω ! ολλα προσφατα αγορασμενα ειναι με cpu 3,4 matherboard asus καινουργια και αυτη καρτα γραφικων πολυ καλη ! τι να πω

Δημοσ.

Με γειά το PC αλλά ατο ότι είναι καινούριο το μηχάνημα δεν σημαίνει και ότι είναι συμβατό... Αν υπάρχει τουλάχιστον 1 hard που να μην είναι συμβατό την πάτησες...

Και μια συμβουλή που θα την δίνω μέχρι να το μάθουν όλοι :

Τα Vista βάλτε τα τώρα μόνο για testing... Όταν βγούν και σπασμένα βάλτε τα για λειτουργικό πρώτης τάξεως... Απο 'κεί και πέρα πάρτε το όπως εσείς θέλετε...

ps. Καλύτερο και πιο γρήγορο μάλλον θα είναι το PC σου αν το φορτώσεις με προγράμματα από την Stardock και το μετατρέψεις σε Vista με skins... [ βλ. την usebar στην υπογραφή μου... είναι η taskbar των XP ]

Δημοσ.
Με γειά το PC αλλά ατο ότι είναι καινούριο το μηχάνημα δεν σημαίνει και ότι είναι συμβατό... Αν υπάρχει τουλάχιστον 1 hard που να μην είναι συμβατό την πάτησες...

]

καλα τα λες φιλε μου αλλα πιο ειναι το hardware προβλημα που εχω ?και πως θα καταλαβω ?

ενοειτε πως τα βαζω μονο και μονο για περιεργεια και οχι για κυριος λειτουργικο ! απο την στιγμη που δεν υποστιριζει ολλες της συσκευες ,αφτο ειναι αφτονοειτο οτι μονο και μονο για testing μπορει να το βαλει καποιος !

Δημοσ.

Αντίστοιχο πρόβλημα είχα και εγώ και ψάχνοντας στο internet βρήκα τη λύση στο πρόβλημά μου. Δοκίμασε τη και ίσως σε βοηθήσει:

Κάνε boot με το dvd και πήγαινε Install >Repair>Advanced>Command Line.

Μπες στο τομέα που έχεις εγκαταστήσει τα Vista και σβήσε τα παρακάτω αρχεία:

Windows\system32\drivers\pcmcia.sys

windows\system32\driverstore\filerepository\pcmcia.inf_* (* Οι αριθμοί που ακολουθούν διαφέρουν στις εκδόσεις 5600/5728 ).

Δώσε exit και καλή συνέχεια.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι τα σβησα γιατι δεν πεζανε !πρεπει να τα ξαναβαλω παλι και μετα να κανω αυτο που λες ?

http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/upgradeadvisor/default.mspx

Edw einai h apanthsh sou, kai oti eprepe na exeis kanei prin dokimaseis na ta kaneis install.

επειδη δεν γνωριζω καλα αγγλικα μηπως μπορεις να μου πεις τι πρεπει να κανω ? απο οτι καταλαβα κατεβαζω ενα αρχειο .. και μετα τη κανω ?

ευχαριστω

Δημοσ.

απο οτι καταλαβα με τα λιγα αγγλικα που κατεχω λεει μαλλον να τρεξω αυτο το προγραματακι με ολες της συσκευες που εχω με usb για να δω αν ειναι συμβατα για εγκαταστηση vista ! λοιπον το εκανα και μου λεει (your computer can run Windows Vista ! ) οποτε τη κανω τωρα ?

κανω αυτο που λεει ο φιλος (toubos)?

Δημοσ.
Αντίστοιχο πρόβλημα είχα και εγώ και ψάχνοντας στο internet βρήκα τη λύση στο πρόβλημά μου. Δοκίμασε τη και ίσως σε βοηθήσει:

Κάνε boot με το dvd και πήγαινε Install >Repair>Advanced>Command Line.

Μπες στο τομέα που έχεις εγκαταστήσει τα Vista και σβήσε τα παρακάτω αρχεία:

windows\system32\driverstore\filerepository\pcmcia.inf_* (* Οι αριθμοί που ακολουθούν διαφέρουν στις εκδόσεις 5600/5728 ).

Δώσε exit και καλή συνέχεια.

τελικα φιλε toubos δεν καταφερα τιποτα με αυτο που λες μιας και δεν βρισκω ουτε το repair και γενικα αυτα που λες ! μηπως μπορεις να μου εξηγησεις γιατι δεν μπορω να καταλαβω που βρισκονται αυτα που λες !!

ευχαριστω

Δημοσ.

Λοιπόν...

Κάνε επανεκκίνηση, bootαρε από το dvd των Vista και ακολούθησε τα παρακάτω:

image1qg5.gif

image2gz2.gif

image2dq8.gif

image4sw2.gif

Επέλεξε την κατάλληλη ζώνη ώρας και γλώσσα.

image5bi4.gif

Εδώ αντί για Install πατάς Repair your Computer

image9is6.gif

image11ay6.gif

image13qb5.gif

και ανοίγεις το Command Prompt.

image14wq7.gif

Μπες στο τομέα που έχεις εγκαταστήσει τα Vista (c: ή d: ή e: κλπ) και σβήσε τα παρακάτω αρχεία:

Δώσε exit, πάτα Restart και καλή συνέχεια.

ps: Τις παραπάνω εικόνες τις πήρα από το www.windowsreinstall.com

Δημοσ.
Λοιπόν...

Μπες στο τομέα που έχεις εγκαταστήσει τα Vista (c: ή d: ή e: κλπ) και σβήσε τα παρακάτω αρχεία:

Δώσε exit, πάτα Restart και καλή συνέχεια.

ps: Τις παραπάνω εικόνες τις πήρα από το www.windowsreinstall.com

ευχαριστω για την αναλυτικη πραγματικα περιγραφη το ιδιο εκανα και εγω αλλα εδω τα βρισκω σκουρα στης dos εντολες λοιπον ,τα vista τα εχω βαλει στο D πως μπαινω εκει για να σβησω αυτα που λες ! δηλαδη της εντολες μιας και δεν γνωριζω ! ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

Επειδή τα Vista, λογικά, θα έχουν αλλάξει την αρίθμηση των τομέων, για να βρεις το σωστό γράμμα θα κοιτάξεις στην παρακάτω οθόνη.

image13dv9.gif

Το πιθανότερο είναι τα Vista να βρίσκονται στο C.

Οπότε μόλις ανοίξει το command prompt δίνεις τα παρακάτω:

C: [Enter]

CD Windows\system32\drivers [Enter]

DEL pcmcia.sys [Enter]

CD .. [Enter]

CD driverstore\filerepository [Enter]

DEL pcmcia*.* [Enter]

EXIT [Enter]

Μετά πατάς Restart.

Καλή συνέχεια :-D

Δημοσ.

[

σ αυτη την εντολη μολις την βαζω μου βγαζει "The system cannot find tha path specified ." γιατι ?

Δημοσ.

Πιθανόν να μη τη γράφεις σωστά. Αλλά αν συνεχίσει το μήνυμα λάθους δοκίμασε στη θέση αυτού :

αυτό :

CD driverstore [Enter]

CD filerepository [Enter]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...