Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Θελω να μετατρεχω σε ενα dvd 2 αρχεια avi .Αυτα ειναι σε διαφορετικους φακελους.Πως μπορω να τα επιλεξω και η μετατροπη να γινει ξεκινωντας απο το πρωτο avi και να ακολουθει το δευτερο ??? Ευχαριστω. :-D
kastel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Θελω να μετατρεχω σε ενα dvd 2 αρχεια avi .Αυτα ειναι σε διαφορετικους φακελους.Πως μπορω να τα επιλεξω και η μετατροπη να γινει ξεκινωντας απο το πρωτο avi και να ακολουθει το δευτερο ??? Ευχαριστω. :-D Το WinAvi δεν έχει τη δυνατότητα επιλέξεις αρχεία από διαφορετικούς φακέλους, θα πρέπει να μετακινήσεις τα αρχεία σε ένα φάκελο, έτσι ώστε να μπορέσεις να τα επιλέξεις και να τα εισάγεις όλα μαζί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Το εκανα και αυτο αλλα ενω εχουν ονομα π.χ abc1.avi και abc2.avi στο dvd μου βαζει πρωτο στην αρχη το δευτερο avi και οχι το πρωτο. :mrgreen: Ευχαριστω.
mentor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Όταν τα επιλεγεις και μπαίνουν στη λίστα για να τα μετατρέψεις νομίζω ότι μπορείς να τσιμπήσεις το κάτω αρχείο και να το βάλεις στην αρχή. Αλλά ακόμα κι αν σου τα περάσει ανάποδα και γίνει το DVD, πριν τα γράψεις σε δισκάκι, κάνε τα reauthor με το DVDShrink και πέταξε πρώτα στο νέο compilation τον δεύτερο τίτλο και μετά τον πρώτο και θα σου το κάνει σε τρία τέσσερα λεπτά. Ελπίζω να βοήθησα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Όταν τα επιλεγεις και μπαίνουν στη λίστα για να τα μετατρέψεις νομίζω ότι μπορείς να τσιμπήσεις το κάτω αρχείο και να το βάλεις στην αρχή.Αλλά ακόμα κι αν σου τα περάσει ανάποδα και γίνει το DVD, πριν τα γράψεις σε δισκάκι, κάνε τα reauthor με το DVDShrink και πέταξε πρώτα στο νέο compilation τον δεύτερο τίτλο και μετά τον πρώτο και θα σου το κάνει σε τρία τέσσερα λεπτά. Ελπίζω να βοήθησα... Ευχαριστω.Το ...τσιμπημα κανει καλο !!!! :-D
kastel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Το εκανα και αυτο αλλα ενω εχουν ονομα π.χ abc1.avi και abc2.avi στο dvd μου βαζει πρωτο στην αρχη το δευτερο avi και οχι το πρωτο. :mrgreen: Ευχαριστω. Όταν τα εισάγεις, κλικάρεις το αρχείο από τη λίστα και μπορείς να το μετακινήσεις πάνω ή κάτω με τα βελάκια στο πλάι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Όταν τα εισάγεις, κλικάρεις το αρχείο από τη λίστα και μπορείς να το μετακινήσεις πάνω ή κάτω με τα βελάκια στο πλάι. Ευχαριστω.
x_vagos_x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μπάη δε γουέη, αυτό το πρόγραμμα το έψαχνα πολύ καιρό... [ Πάιρνεις αρχεία video και τα παίζει και σε DVD Player ως ταινίες... ] Μια que... Μπορεί να γράψω σε 1 DVD κάτι σειρές ( πες 10 επεισόδια ελληνικών χωρίς υπότιτλους και έτσι σε .avi ), χωρίς να χαλάσει η ποιότητα [ δεν παίρνω όρκο και δεν με καίει το θέμα... ] και να παίζουν σε όοοοοολους τους DVD Players [ μερικοί είναι ακόμη με τους πλέον εξελιγμένους του σωτήριου έτους 1999 ]
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μπάη δε γουέη, αυτό το πρόγραμμα το έψαχνα πολύ καιρό... [ Πάιρνεις αρχεία video και τα παίζει και σε DVD Player ως ταινίες... ] Μια que... Μπορεί να γράψω σε 1 DVD κάτι σειρές ( πες 10 επεισόδια ελληνικών χωρίς υπότιτλους και έτσι σε .avi ), χωρίς να χαλάσει η ποιότητα [ δεν παίρνω όρκο και δεν με καίει το θέμα... ] και να παίζουν σε όοοοοολους τους DVD Players [ μερικοί είναι ακόμη με τους πλέον εξελιγμένους του σωτήριου έτους 1999 ] Εγω αν τα αρχεια avi ειναι μεχρι 500-600ΜΒ το καθενα , γραφω ανετα 3-4 σε ενα dvd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.