ggeo1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους! Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ξαφνικά δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο. Χρησιμοποιώ FC5,έχω adsl με static ip. Μέχρι χθες όλα καλά!Το μόνο που έκανα ήταν να τρέξω ένα παιχνίδι με το wine και τελικά κόλλησε,δεν το φόρτωνε και κράτησε το cd μέσα. Το έκανα eject,έκανα επανεκκίνηση και από τότε παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Δεν νομίζω να φταίει αυτό αλλά δεν είμαι και 100%σίγουρος. Απενεργοποίησα το firewall αλλά τίποτα. Δεν είναι πρόβλημα του browser γιατί δοκίμασα και ping google.com από την κονσόλα αλλά τίποτα. Με ifconfig όλες οι τιμές είναι εντάξει ,ip,broadcast Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω και χρειάζομαι επειγόντως την σύνδεση για εργασίες! Όποιος μπορεί να βοηθείσει..
ggeo1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Άνοιξα σήμερα τον υπολογιστή,δοκίμασα να συνδεθώ και όλα μια χαρά! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι!
chek2fire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 μαλλον καποιο προβλημα με τον provider σου μπορει να ητανε εμενα μου εχει συμβει το ιδιο κανα 2 φορες και τις 2 στα windows,δεν ειχα βαλει ακομα linux
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.