Προς το περιεχόμενο

wireless lan???????

epo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon fetos meta apo mia arketa periergi xronia kai meta to peras twn paneliniwn perasa stto oikonomiko ths patras!!! to erwtima mou einai ean yparxei wlan stin patra apo foitites kai oxi mono wste na mirazetai internet kai na ginonte lan paixnidia!!!san mia megali oikogenia!!!!

Δημοσ.

kai apo edw mporw na brw paidia gia lan kai na exw kalo internet?

an to exei kapoios xreisimopoihsei as pei tin gnwmh toy!!! aksizei ??? ti akribws xreiazomai???skeftomai na min valw internet kai na pairnw etsi ean ginete kai an xreiastei tha dwsw kapoia xrimata!!!!

Δημοσ.

Ίντερνετ στο patras wireless network δεν υπάρχει!

Για περισσότερες πληροφορίες πήγαινε στα link παραπάνω και ρώτα, διάβασε, ψάξε.

Αλλά για ίντερνετ, αφού υπάρχει το δίοδος....

Δημοσ.

deb einai mono ta lefta file capthookb to problima.. einai oti me wlan tha mporw na paizw kai lan ta paixnidakia pou mou aresoun kai na eimai sa ena megalo lan pou isws tha antalasoume arxeia kai tha exw internet me mia synisfora sta eksoda!!! ayto thelw basika!!! nomiza pws tipota pio palioi apo mena stin patra tha exoun sikwsei keraies kai tha exoun balei mia 2048 kai tha liwnoun!!!!

Δημοσ.

Διάβασες τίποτα από τις παραπάνω παραπομπές;;

7. Για ποιό λόγο να συμμετέχω σε ένα τέτοιο δίκτυο, ποιές είναι οι εφαρμογές του δικτύου;

Σκοπός της δημιουργίας του δικτύου είναι ο πειραματισμός με την τεχνολογία αυτή που μπορεί να οδηγήσει σε μια εναλλακτική μορφή δωρεάν επικοινωνιακής υποδομής από αυτή που οι μεγάλοι τηλεποικωνιακοί οργανισμοί και παροχείς υπηρεσιών δικτύωσης μονοπωλούν σήμερα. Από την στιγμή που το δίκτυο θα είναι σε κάποιο βαθμό ανεπτυγμένο και θα συμμετέχουν αρκετοί χρήστες, πολλές εφαρμογές μπορούν να βρούν χρήση, όπως gaming, web, file sharing, multimedia conferencing, VoIP κ.λ.π Ακόμα θα αποτελέσει ένα πειραματικό δίκτυο για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών όπως IPv6, IPsec κ.λ.π

Όχι δεν είμαι, γιατί δεν έχω ακόμα βρει το χρόνο και κυρίως τα χρήματα για να συνδεθώ (για τον εξοπλισμό δηλαδή). Είμαι κάπως μακριά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...