fits13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Empasi periptwsi. exei anavathmisi kaneis to pioneer 2850 me to firmware update poy mporeis na katevaseis apo to insomnia??? An nai eide kaneis kamia diafora h' einai akrivws to idio me afto poy eixe i siskevei. Yparxei kanena episimo firmware update gia to pioneer 2850 kai an nai poy? Gia na ypostirizei ta diaforetika arxeia ypotitlwn prepei apla na kaneis firmware update? Firmware update panta sto pionner 2850 kaneis me ton exis tropo: grafeis to bin arxeio poy yparxei sto zipaki poy katevazeis apo to insomnia kai apla to vazeis sto dvd player kai ginete etsi apla i anavathmisi????? To exei kanei kaneis???? An nai poies einai oi entypwseis toy se sxesi me to prwtarxiko firmware???? An meta thelw na girisw pali sto palio firmware pws mporw na to kanw???? Kai kati teleytaio kai teleiwnw me tis erwtiseis moy. Me to neo firmware update vlepeis kalitera ta divx 4 kai anw??? diladi ta vlepeis me kaliteri poiotita apo prin giati prin ta divx 5,6 k.t.l. ta evlepes sti tileorasi elleina olo me pixels k.t.l. Sas eyxaristw poly oloys prokatavolika kai zitaw sygnwmi gia to plithos twn erwtisewn moy alla epeidi thelw na kanw ena firmware update thelw na kalipsw oles tis apories moy prin to epixirisw. sas eyxaristw poly kai pali.
Risky Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 bump! Epeidh den paizei kanena apo ta links gia alec999 ktl to exei kaneis to 1.2g firmware gia DVP 630/632 na mou to steilei? Tha to ektimousa eyxaristw!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.