Προς το περιεχόμενο

DVP630 Firmware update help!!!

nathanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia exw to philips dvp630 player kai to eixa parei kai ipostirizei mono divx 5 kai katw....to 6 den to ipostirizei.

akomi thelw na kanw kati na paizei tainies me ksexwristo arxeio ipotitlous (.srt as poume).gia ellinikous milaw panta....

kserei kaneis kati gia afto?

please vreite mou to swsto firmware giati eimai skrapas

to dvd player leei apo pisw dvp630/02 an voithaei se kati afto....

efxaristw

Δημοσ.

file mou efxaristw poli!!!

sto site pou mou edwses exei version 1.2g (greek edition)

vrika se ena allo site asxeto mia version pou einai 1.5.alla den leei kati gia ellinika.

emena me noiazei na mporw na min exw ta provlimata pou eixa prin.an ginetai afto me tin 1.2g, ola ok!

tha mporw na vlepw divx 6 me ipostiriksi ellinikwn subs?

Δημοσ.

ekana firmware upgrade stin 1.2g kai den paizei ellinika re paidia!!!dokimasa prison break kai alli mia tainia pou tis vlepw kanonikotata sto pc.

to update egine kanonika kai otan to anoigw leei katw deksia unofficial firmware 1.2g.opote ola exoun ginei kanonika.....

ti ftaiei?

einai kapoios apo esas pou exei to dvp630 kai exei valei update na paizei greek subs?

pleeeeaaaaasssssseeeeeee apantiste an kapoios to exei kanei na tous paizei!

Δημοσ.

paidia eftiaksa tous subs...

na einai kala o alec999 pou tou esteila mail kai mou eipe ti akrivws na kanw...

ta parakatw ta postarw gia opoion tha exei to idio provlima me mena kai den mporei na energopoiisei tous subs....gia na min psaxnetai san emena...

1. If you don"t see the subtitles at all in the movie. Choose them before playing the movie. In menu go to subtitle press "subtitle" buttonand it should say "Divx subtitle selected."

2. If you see the subtitles in movie but they are not greek. Press "subtitle' date=' angle or language" button while playing the movie. It should say "sth. like CP1253" on the scree and

greek subtitles should be playing.[/quote']

Δημοσ.

Re pedes mipws xerei kaneis kai poy mporoyme na vroyme firmware updates gia dvd player tis pioneer poy paizoyn divx. gia ton idio logo na ypostirizoyn xexwrista arxeia ypotitlwn kai fisika kai to neo divx 6... na sas pw re pedes kati tainies poy eixa se divx5 se tileorasi fenontai elleines se divx players. allazei katholoy afto me to neo divx6 h' einai ta idia sk...?????

Δημοσ.

an kai egw ekana update sto firmware tou dikou mou den prepei na paizei ta divx 6......ta perissotera divx pou vazw paizoun xalia....me tetragwna ktl...afto simainei logika oti den exei codec gia divx 6.....ginetai na kanoume kati gia afto?

kapoios pou na exei dvp630 tis philips kai na exei lisei to provlima?

Δημοσ.

To chip που εχει το 630 ειναι περιορισμενων δυνατοτητων...

Αρκετα απο τα χαρακτηριστικα του mpeg4 προτυπου τα υποστηριζει μερικως ή και καθολου...

Δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο...

...εκτος ισως απο επανακωδικοποιηση του .avi, κατι που θα υποβαθμισει την ποιοτητα της εικονας...

Δημοσ.

e tote tha kanw to klassiko....

me winavi video converter douleva e kai twra etsi tha doulevw.....

alla einai "akalamia" na pasaroun ena proion stin agora xwris na dinoun firmware updates!!!

to pira perisi, diladi osoi to piran prin enan xrono kai katevazoun divx 6 tainies ti tha kanoun???

Δημοσ.

to winavi video converter einai afto pou xreiazesai...tha antikatastisei kai afto pou xrisimopoieis giati mporeis na kaneis kathe media file kai se dvd kai se VCD kai SVCD.

emena kapoios apo insomnia mou to eixe proteinei kai einai apsogo....

an thes help gia to pou tha to vreis pm me....

Δημοσ.

File nathanas katevasa to winavi converter 7.7 alla parolo oti leei kai kala oti kanei svcd me sub to srt arxeio otan vlepw to avi arxeio poy exei ftiaxei telila mono ypotitloys den vlepw. ti paizei? eisai sigoyros oti to kanei???? giati emena kai se dvd alla kai se svcd den moy dixnei ypotitloys to teliko arxeio avi.

Δημοσ.

mipws den kaneis kati swsta?egw exw dokimasei mono se dvd arketes fores kai leitourgei apsoga...

gia tsekare edw....eixa akolouthisei enan paromoio odigo alla den mporw na ton vrw twra ton idio akrivws giati viazomai na aktevw sto TEI.an den sou ekane kati pes mou kai tha vrw ton allo.an kai apo oti vlepw mia xara einai kai aftos.....

http://www.greeksubs.com/forum/viewtopic.php?t=1058&highlight=winavi

Δημοσ.

File mathnanas an einai na egatastisw 2 kai parapanw programmata gia na kanw mia doyleia ti na to kanw. me to convert x to dvd kai mono me afto to programma kaneis opoiodipote tipo arxeioy me xexwristo arxeio ypotitlwn dvd me menu kai me ola toy xwris na eggathistas alla programmata opws to vsfilter poy thelei to winavi converter. an xereis kapoio programma poy na kanei ti doyleia poy thelw xwris na xreiazetai na eggatastiseis ena karo programmata efprosdekto. se euxaristw poly gia ton xrono soy.

Δημοσ.

to vsfilter kai to vobsub den prepei na ta vlepeis san extra programmata alla anagaia gia tous ipotitlous...

egw ta eixa apo prin.opote san ena programma to vlepw.

kata tin gnomi mou to winavi einai apsogo kai grigoro xwris omws na exw xrisimopoiisei kati allo...

an thes dokimase to...

tin gnomi mou eipa pantws.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...