absolut_user Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μαγκες καλημερα... ειδα χτες το μυνημαι στο μαιν που μπορουσες να κατεβασει καποιος τα windows vista...τα κατεβασα(κανα 10αρια ωρες εκανε) αλλα τωρα τι κανω??εχει μεσα ενα αρχειο (readme)και μου γραφει αυτο μονο... This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. τι να κανω...???ευχαριστω προκαταβολικα γιατι ξερω οτι θα βοηθησετε~~
Bekos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Grapse me NERO to arxeio. to nero ipostirizei UDF, ektosk an sou lew-@#$%&*^kies
absolut_user Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 βασικα εκανα το εξης αλλα δεν ειμαι σιγουρος ανοιξα το nero επιλεξα τι μορφ iso και πηγα να βαλω μεσα το rar arxeio..και μου πεταξε ενα μυνημα gia udf...το μπανισα μια αλλη φορα οτι υπαρχει κατι τετοιο στο Nero Και εκανα New kai anoigma udf..kai evala to rar mesa...τωρα ειναι koble?
billpeppas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Nope. Right click the Vista ISO File ( the one that you downloaded ) and select Open With... select Nero.exe , insert disc and burn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.