Προς το περιεχόμενο

LINUX

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,μπαινω στο θεμα κατευθειαν,εχω στο pc δυο δισκους τον C που εχω τα XP PRO και τον D που εχω χωρισει με το partition magic σε δυο μερη το D και το Ε,παω να βαλω το MANDRAKE 8.2 σε ενα απο τους δυο, [απο περιοδικο για Η/Υ]και μου ζητα να κανει partition,στο δισκο που εχει ηδη parttion,μεγεθους 5gb,παω αντιγραφω το CD στο δισκο γραφω και δυο δισκετες εκκινισης μια με boot απο το cd και μια απο το δισκο,προχωραω αλλα παλι ζηταει partition,ξερει καποιος κατι?πρεπει να ξανακανω partition?

Δημοσ.

Tha prepei na formareis to partition, pou thes na kanis install to linux, se Ext2.Afto ginete poli efkola mesa apo Partition Magic(kane dexi click sto partiotion pou thes ke meta format)..ousiastika afto to partition sou zitai na ftiaxeis prin kaneis install to linux.Den thimame an mporeis na ftiaxeis ke to swap space tou linux apo to partition magic.

Δημοσ.

Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου,ταχω μπερδεψει ειδα κι επαθα να αναγνωρισω ποιος ειναι ο C τον αναφερει hde [/mnt/win_c και τον D /mnt/win_c2 και το αλλο partition /mnt/win_d, επισης μου αναφερει στην αρχη πριν απο αυτο dit you want to insert third-party Kernel modules,insert a linnyu [ext2fs] formatted flopy containg the modules ndconfirm και εχει απο κατω να απαντησεις ναι η οχι η cancel,τι κανω σολα αυτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...