gfilippas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Φίλε μου αν έχεις τα λεφτά να πληρώσεις κάτι τέτοιο, μην το σκέφτεσαι. Επίσης καλό είναι να δέσεις από πίσω ένα τρανζιστοράκι για να έχεις ραδιόφωνο. Και από πάνω, αν δεν στρώσεις κάτι για διακόσμηση, βάλε και ένα ρολόι-ξυπνητήρι για να βλέπεις και την ώρα. Είναι πολύ πρακτικό. Θα με θυμηθείς.
Mystirios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μιας και έγινε αναφορά στο response time να και μιά επιστημονική τεκμηριωμένη εξήγηση : response time = ο χρόνος που χρειάζεται για να συνέλθει η τηλεόραση / οθόνη ενος Mcπισί , απο τη στιγμή που θα φάει ένα γερό κοπάνημα / γρονθοκόπημα / βίαιο ράπισμα στο πλάι μέχρι τη στιγμή που η οθόνη θα έρθει στα συγκαλά της , δεδομένου οτι η εικόνα για κάποιο λόγο χαλάσει / παραμορφωθεί.Οπότε τα 8 δευτ. της οθόνης του φίλου είναι εξαιρετικά. Για μετατροπή DVI to καλώδιο κεραίας σου συνιστώ να απευθυνθείς στο Γιώργη το μπάκα που μένει εδώ πιο κάτω.Είναι έμπειρος και θα βοηθήσει τα μάλα.Υπάρχει ένα κόλπο με τσίχλα αλλα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.
vlachaquito Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Και από πάνω, αν δεν στρώσεις κάτι για διακόσμηση, βάλε και ένα ρολόι-ξυπνητήρι για να βλέπεις και την ώρα. Είναι πολύ πρακτικό. Θα με θυμηθείς. filaraki exei ftiaksei kati eidika semedakia h mana mou gia pano apo thn othonh ta opoia lene oti enisxyoun kai to paidio tou wireless internet.. paratheto kai to link apo ta test ton semedakion apo gnosto site: http://www.tomshardware.com/wifi/semedakiavlachaquito
damis72 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά εγώ εχω ένα 80486 - Δ.Χ.66 (έγω πάντως για ιδιωτική χρήση τον έχω) με 4μεγαβήτα ραμ και προσπαθώ να παίξω τον Πρίγκηπα της Περσίας από τον μαλακό δίσκο 1.44 (ο οποίος παρεπιπτόντως δεν μου φαίνεται και τόσο μαλακός!!!). Μού βγάζει ένα ακαταλαβίστικο μήνυμα και δεν ξέρω τι να κάνω. Προχτές βέβαια είχα ξεχάσει τον μαλακό δίσκο στο ψυγείο και έχω την εντύπωση πως ο μικρός αδερφός μου τον πέρασε για μαλακό τυρί (ήταν κίτρινος) και τον έψησε με ψωμί χωρίς κόρα .... Το μήνυμα μου λέει για έναν Αποτυχημένο Στρατηγό ο οποίος προσπαθεί να μου υποκλέψει τα δεδομένα του πρώτου δίσκου μου και να διαβάσει τα ευαίσθητα προσωπικά μου δεδομένα. Σας μεταφέρω το μήνυμα αυτούσιο General Failure Reading Drive A Ξέρει κανείς πως αντιμετωπίζεται ? Λίγο γρήγορα όμως γιατί ο κακός βεζύρης θα παντρευτεί το κορίτσι του Πριγκηπα σε καμιά ωρίτσα ....
vlachaquito Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 filaraki katarxhn xalarose, exeis xrono mexri na to parei to koritsi.. katadeyteron thelo na se kathisixaso dioti paraligo na ginei 1 moiraio lathos... tha epanakthseis ola ta dedomena apla giati o aderfos sou to epsise to santoutis me psomi XORIS kora, kati pou einai poly shmantiko.. sou proteino ksanazestama tou malakou diskou h antikatastash me malako tyri..
damis72 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Αυτό το τυρί το διαίτης που δεν έχει λιπαρά λες να βοηθήσει? Τρέχω να ανοιξω το ψυγείο .... ..... Αντί να δοκιμάσω το ξαναζέσταμα μήπως είναι προτιμότερο να δοκιμάσω να ξε-ζεστάνω τον δίσκο .... δηλαδή να ζεστάνω την τοστιέρα και μόλις ζεσταθεί ολοκληρωτικά ...τότε να εισάγω το ψωμί (χωρίς κόρα) με τον μαλακό δίσκο και να τα αφήσω να κρυώσουν σιγά σιγα (μήπως αντιστρέψω την διαδικασία σκέφτομαι) ...
vlachaquito Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 hmm na sou po, to section ton kompiuter pou exoun na kanoun me tostieres pote den to katalava, ksereis periorizomai sta vasika, cpu, fatherboard klp kai apo oti exo akousei einai poly dyskolo, dinoun eidiko diploma h cisco, networking and tostiera developing...ara asto kalytera rota kapoion pou kserei.. epishs sto fovero site pou paratheto kai prin tha vreis perissoteres plhrofories: http://www.tomshardaware.com/networking/tostieresguide
NeOSL Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 kapoios nwritera ( 2-3 selides prin) eipe oti exei enan filo tou pou eftiakse tin tostiera .. MONOS TOY !!! anatrekste se prohgoumeni selida .. kai PM ton filo pou to anefere ayto gia perissoteres plirofories !!!
nonilious Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 General Failure Reading Drive A λοοοοολ! μα και συ ενα μπακαπ των τοσο σημαντικων αυτων δεδομενων δεν εκανες!Παει τωρα το κοριτσι, στο εφαγε ο στρατηγος μαζι με τους Περσες και τους προ-Περσες...
sarisn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ρε συ μου φαινεται εισαι παντελως αχρηστος!!Το πανι-σεντονι το ειχες πλυνει πριν το χρησιμοποιησεις;;;Μηπως ηταν βρωμικο και δεν φαινοταν κανενα χρωμα;Το αριελ κανει την καλυτερη δουλεια για αυτα τα σεντονια!ενα φιλαρακι ειχε βαλει ντιξαν και του ανοιξε τρυπα στο σεντονι και μετα η εγγυηση δεν τον καλυπτε και εκλαιγε τα λεφτα του! Το σεντονι σου ειναι LG;νομιζω ειναι η μονη εταιρεια που εχει zero-hole εγγυση και δεν εχεις προβλημα παντως με ο,τι και να το εχεις πλυνει.. Zero-hole εγγύηση!!!!! Έλιωσα!!!!!! Αχααχχαχααχαχαχ!!!!!
kosmasgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 xaxaaxxaxaxaaaxxaxxa kathisa diabasa olo to post. den pezeste re
damis72 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Τελικά ξαναέβαλα το μαλακό δίσκο μαζί με το τυρί και έφυγε ο Στρατηγός .... αλλά ήρθε ένα κακό κομμάντο με ένα φίλο του .... σας παραθέτω το μήνυμα αυτούσιο ... Bad Command or file name Τι να κάνω ? να φωνάξω την αντιτρομοκρατική?
nontasg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Σαφώς....Πάρε τη CTU και τον Jack Bauer......
gfilippas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο τοπικ αλλά επειδή εδώ τα παιδιά ξέρουν πολλά: Είναι κάτι που βγαίνει από το κομπούτερ μου και έχει ένα φωτάκι. Αναβοσβήνει συνέχεια. Είναι φυσιολογικό αυτό; δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος διακόπτης για να ανάβει ή να σβήνει; να βάλω μήπως εγώ έναν; Επίσης επειδή πρόκειται, από ότι διάβασα, για δόντι. Τεχνητό προφανώς, αλλά δεν κατάλαβα γιατί το κομπούτερ πρέπει να έχει μόνο ένα δόντι. Και είναι και μπλε. Το λέει και πάνω του. Bluetooth. Δεν θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της λεύκανσης του δοντιού; ή είναι φυσιολογικό; και αν όχι, χρειάζεται ειδικό οδοντογιατρό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.