Προς το περιεχόμενο

Na Gelasoume Ligaki ? ;)

NeOSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ayta einai !!! otan mporeseis , rwtise ton an kserei pws na kanoume partition stin mnimi . endiaferomai na kanw kai den kserw ton tropo .

raid sto floppy , ok . mou edwsan lysi .

twra to provlima einai ayto , giati vgazei minima "no signal" ?

den exei shma ? na parw stin Cosmote na tous rwtisw ?

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις σεντόνι; Επίσης αν το σεντόνι το συνδέεις ασύρματα, κοίτα τις ρυθμίσεις του δικτύου σου. Αυτό του κουμπί το έχει και το δικό μου το κουμπιούτερ (γι'αυτό λέγεται και κουμπιουτερ,επειδή έχει κουμπί. Αν είχε φερμουάρ θα λεγόταν φερμουίτ) αλλά δεν ξέρω τι κάνει. Παρόμοιο πρόβλημα είχε ένας φίλος μου. Όταν δεν έπαιζε με αυτό το πράμα που μοιάζει με ζωάκι και όταν το κουνάς κουνιέται και ένα βελάκι στο κουτί με τα χρώματα, τότε τα χρώματα έφευγαν. Ωστόσο μάθαμε ότι όταν κουνάς πάλι αυτό το ζωάκι τότε τα χρώματα επάνερχόντουνα. Αυτό που σου προτείνω λοιπόν είναι να κουνάς συνέχεια το ζωάκι και μάλλον θα φτιάξει.

Δημοσ.

Ρε συ μου φαινεται εισαι παντελως αχρηστος!!

Το πανι-σεντονι το ειχες πλυνει πριν το χρησιμοποιησεις;;;Μηπως ηταν βρωμικο και δεν φαινοταν κανενα χρωμα;Το αριελ κανει την καλυτερη δουλεια για αυτα τα σεντονια!ενα φιλαρακι ειχε βαλει ντιξαν και του ανοιξε τρυπα στο σεντονι και μετα η εγγυηση δεν τον καλυπτε και εκλαιγε τα λεφτα του!

Το σεντονι σου ειναι LG;νομιζω ειναι η μονη εταιρεια που εχει zero-hole εγγυση και δεν εχεις προβλημα παντως με ο,τι και να το εχεις πλυνει..

Δημοσ.
ayta einai !!! otan mporeseis , rwtise ton an kserei pws na kanoume partition stin mnimi . endiaferomai na kanw kai den kserw ton tropo .

raid sto floppy , ok . mou edwsan lysi .

twra to provlima einai ayto , giati vgazei minima "no signal" ?

den exei shma ? na parw stin Cosmote na tous rwtisw ?

Θα του πω. Αλλά αυτό με την μνήμη είναι εύκολο. Και εγώ το ξέρω. Παίρνεις την πλακέτα της ΡΑΜ και την κόβεις με προσοχή. Αλλά να την κόβεις εκεί που είναι πράσινη. Εκεί που είναι μαύρη δεν σπάει εύκολα. Τα ξέρω εγώ αυτά.

Για το monitor. Αφού σου λέει no signal. Τι δουλειά έχει η Cosmote?

Την ΔΕΗ να πάρεις. Και να τους τα χώσεις. Μην φοβάσαι.

Δημοσ.

thanks mihalaki ... 8a dokimasw me tis ry8miseis toy wireless diktyoy pou les .

telika isws etsi lynetai to provlima .

den exw omws kalwdio na syndesw to sentoni me tin eksodo DVI-HDMI-BRFL !

8a to anagnwrisei aytomata apo ton aera ? epeidi einai wireless ,e ? uhm ....

8a dokimasw na to syndesw kai me to PDA enos gnwstou mia filis toy ksaderfou mou pou exw .

se eyxaristw .

sxetika me ton ektypwti mou pou den ektypwnei egxrwma ? ti mporei na ftaiei ? enas aspromayros einai tis CANON .. mou eixane pei oti einai kanoni !

nonilious --> wx ! ayto prepei na paizei !

asymvatotita tou paniou me to FAIRY ! krima re gmt .. kai to eixa parei giati symferei !

pes mou ki esy ti prepei na kanw me ton ektypwti mou

Δημοσ.

@ gfilippas

Με τον ίδιο τρόπο έφτιαχναν στην πρώην ανατολική γερμανία (ddr) τις ομώνυμες μνήμες; μπορώ και εγώ να τις κόψω με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να διπλασιάσω την ταχύτητα της μνήμης μου?

Δημοσ.

Καλά λες για την Γερμανία. Δεν ήξερα γιατί την λέγαν ddr. Σε παραδέχομαι. Και εσύ ξέρεις πολλά.

Άρα θα μπορέσεις και εσύ να κάνεις κατατμήσεις στις μνήμες. Επειδή αυτά δεν τα ξέρουν όλοι να τα κάνουν.

Το κακό είναι ότι οι μαλάκες δεν σκέφτηκαν να κάνουν υποδοχές για τις πολλές μνήμες που θα προκύψουν. Μάλλον για οικονομία θα το κάνουν.

Και πρέπει τώρα να τις κολλήσουμε προσεκτικά εμείς με ζελοτειπ. Και θέλει προσοχή γιατί αν ανεβάσει θερμοκρασία το μηχάνημα θα ξεκολλήσουν. Τα ξέρω εγώ αυτά.

Δημοσ.

Σοφά μιλάς και ξέρεις πολλά φίλε.Έκοψα στα 2 μια μνημη που είχα και την έκανα ddr2. Την κόλλησα πολύ προσεκτικά με ζελοτεη και περιμένω να δω αν θα ξεκολλήσει.

@ neosl

Το καλώδιο έιναι πλαγκ εντ πλεει. Μάλλον είναι από τα παλιά πριν βγουν τα πλαγκ εντ επιπλεει τα οποία θέλουν οδηγούς με αρχ@$# για να δουλέψουν

Δημοσ.

Ο κολλητός ενός ξαδέρφου μου που δούλευε στο πλαίσιο έπαιζε σκάκι στο ίντερνετι μ'ένα ταιβανέζο που ο 4ος ξάδερφος του ήξερε έναν όταν πήγαινε δημοτικό που τώρα δουλεύει σε εργοστάσιο που συναρμολογεί επεξεργαστές.Είμαι εξπέρ στο παρτίσιονινγκ μνημών χρόνια τώρα και δε νομίζω οτι αυτό χωράει αμφισβήτηση.

Θα ανοίξεις το κουτί και στο μάδεμπρο πάνω έχει κάτι μαύρα μακρουλά , τα dim που λένε για να βάζεις πάνω τις drum , δίπλα απο κει που έχει ένα ανεμιστηράκι που γυρνάει που έχει απο κάτω του ένα πράμα τσίγκινο.Σου μιλάω πλήρως επιστημονικά τώρα , δε ξέρω αν με λαμβάνεις.

Αμα ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο βάλε ένα στυλό να μαγκώσει να σταματήσει γιατί μόνο για να μη πιάνει σκόνη είναι αυτός ο ανεμιστήρας.Και με ένα μπλακεντέκερ να τη μαζεύεις κάθε βδομάδα είσαι καλυμμένος.

Στο θέμα μας : βγάζεις το μαύρο αυτό που σου λέω πιο πάνω και το κόβεις σε τόσα κομμάτια οσα και τα παρτίσιον που θες και μετά βάφεις τα κομμάτια το καθένα με διαφορετικά χρώματα.Προσοχή : αμα τα χρώματα είναι ίδια θα μπερδέψεις το μάδεμπρο και θα νομίζει οτι είναι το ίδιο παρτίσιον.

Κολλάς με ούχου και είσαι κομπλέ.

Για οθόνη έχεις σκεφτει καραβόπανο? Το truesail 33Gt είναι εξαιρετική επιλογή.Συνδέεται μέσω σειριακής RS232 οπότε δεν έχεις πρόβλημα εγκατάστασης.

Δημοσ.

kala milame .. exw meinei anavdos !!! (AN Advanced Version DOS)

toses polles gnwseis .. einai adynaton na xwresoun se ena mono topic .

prepei na moirastei i gnwsi .. . erwtisi omws pou akoma den exete apantisei re paidia :

" giati den ektypwnei egxrwma o aspromayros mou CANON ektypwtis ?"

8elei update firmware ? update sto roloi twn windows ?

me antiproswpeia pou milisa simera (Kyriaki) mou eipan oti den exei parousiastei kapoio tetoio provlima , kai dystyxws den mporoun na voh8isoun .

simeiwsi .. ton ektypwti ton vlepei o ypologistis . ton exw valei akrivws apenanti ( nai.. nai .. to klassiko anekdoto :P )

Δημοσ.
Σοφά μιλάς και ξέρεις πολλά φίλε.Έκοψα στα 2 μια μνημη που είχα και την έκανα ddr2. Την κόλλησα πολύ προσεκτικά με ζελοτεη και περιμένω να δω αν θα ξεκολλήσει.

@ neosl

Το καλώδιο έιναι πλαγκ εντ πλεει. Μάλλον είναι από τα παλιά πριν βγουν τα πλαγκ εντ επιπλεει τα οποία θέλουν οδηγούς με αρχ@$# για να δουλέψουν

Ωραίος. Αν και με ddr2 δεν θα δεις τρελές διαφορές στην απόδοση. Εγώ έχω πλέον ddr86. Το pc μου, το λένε Mac γιατί το αγόρασα από Σκωτία, και τώρα που το έκανα Mac x86 δεν κολλάει πουθενά.

Δημοσ.

@Neosl

έχεις ελέγξει αν ο εκτυπωτής είναι plug n' pray?οπότε και χρειάζεται να ανάψεις κανα κεράκι στην εκκλησία για να δουλέψει κανονικά.Επίσης καθάρισε την οθονη για να τον δει καλύτερα και ξεσκόνισε τον εκτυπωτή για να είναι πιο ευπαρουσίαστος

είχα και γω ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα έγχρωμο κάνον που δεν εκτύπωνε ασπρόμαυρα.και το χα πει στο πωλητη , θυμάμαι χαρακτηριστικά : "έναν εκτυπωτή έγχρωμο θέλω να εκτυπώνω ασπρόμαυρες φωτογραφίες "

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...